Burak'da 5 gol attı Podolski'de. Hangisinin golleri daha değerliydi? Tabikide Podolski. İşte Burak'ın özeti.

Yabancı bir forvet gelse umut çok zor oynar ve yedek kaldığında medyada bir kişinin sesi çıkmaz.Fakat yabancı kaliteli bir forvet geldiğinde medyada ''buraka yardımcı geldi'' diye haberler yapılır.Burak kazayle yedek kalsa ortalık yangın yerine çevrilir.Takım onsuz 10 maç kazansa 11.maç kaybedilse 12.maç medya gazıyla oynamaya başlar.İşte bu nedenle bu takım burak olduğu müddetçe hiçbir zaman düzelmeyecek çünkü hep oynayacak..

Babası yarın teknik direktör olarak Balıkesirspor'a imza atacakmış. Evlat dediğin babasına destek olur, PTT liginin de senin gibi bir krala ihtiyacı var be Burak.

Babasının tez zamanda kovulması dileğiynen.

Umarim en kisa zamanda babasinin oldugu yere gider, yani PTT ye!

campell-niasse ikilisini alırsak takım çağ atlar.

süper ligde cok hücumcu ile oynamanın bir zararı yok.en uctakiler kalite olduktan sonra 3 yesek 5 atarız.

şablon rize macındaki gibi olacak, sadece burak-umut kazmasının yerine iki tane üst düzey forvet lazim..

Takımın bu ara en iyi topcusu aslanım böyle devam et

Sent from my iPhone using Tapatalk

kulüp tarihinde bu kadar vasat santraforlara sahip oldugumuz bir dönem daha yoktur heralde. her zaman kilit bir santraforumuz olmustu, taki burak-umut dönemine kadar.

Bu herifi acilen tekmelemeliyiz.Beyzademizin keyfi bozulacak diye transfer yapamıyoruz.

Aslan News@Aslanews 11 dk.11 dakika önce
Hasan Şaş: "Galatasaray'da olduğum dönemden biliyorum Burak Yılmaz çok duygusal biri. Eğer Niasse alınırsa Burak buna bozulur."

Taraftar tesisleri bassin ve islak odunla agzini burnunu kirsin,belki ozaman kurtuluruz

Aysel musallat etti bunu başımıza 2019 nedir abi

bunu savunanlar şu an toprak altındalar yarın öbür gün 2 gol atsın yine kuduracaklar

bu adam gibi başımıza maddi manevi bela olan oyuncu çok nadirdir lincolnden beri görmedim ben

Iyi/kotu topcu tartisilir ama bu profesyonellik disi duygusalligi yuzunden tez elden gonderilmelidir. Burasi Burak efendinin babasinin ciftligi degil.

bunu savunanlar şu an toprak altındalar yarın öbür gün 2 gol atsın yine kuduracaklar

bu adam gibi başımıza maddi manevi bela olan oyuncu çok nadirdir lincolnden beri görmedim ben

lincoln yine bazi maçlarda faydali oldu

örnek olarak elano kullanmak daha isabetli olur

Son düzenleme:
En iyi topcumuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt