Gelmiş geçmiş en iyi golcü

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rüyamda gol atıp kapakları takmıştır

Hasan Şaş ne kadar komisyon aldın söylee böyle bir dünya yok Üzülmesin ne demek sen kimsin Burak sie

@demarkesports: Hasan Şaş: "Napoli, Burak Yılmaz'ı almak istedi ancak ekonomik şartlar el vermediği için alamadılar."

Vay arkadaş..

Ekonomik şartlar el vermemişmiş... Higuain'e 35 kağıt saymış Napoli Burak'a da verirdi bir 10-15, kaç istediniz Allah bilir.

Yabanci siniri kalktiktan sonra avrupa'ya giden futbolcular oldu,ocak ayinda da gidenler olacak dedi Terim.

Tekmeyi yemek üzere cakma Ronaldo

Umut nefretinin ve Hamza'nun kovuluşunun sevinci arasında kaybolmasın. Şu kazmayı da biri tekmelese artık şu kulüpten.

Yeni gelen hocanın Umut'u oynatmaya yüreği yetmez.Yine gün doğdu bu herife.

Burak kışın takımdan gider. Bunu buraya yazıyorum

Burak kışın takımdan gider. Bunu buraya yazıyorum

Onun gitmeye niyeti yok. 4 senelik daha babalar gibi sözlesmesi var, burada rahat ve iyi para kazaniyor. 30 yasindan sonra bu ortamini bozup, yurt disina gitmek icin bir nedeni yok. Bende gitmezdim. Orada tas catlasa 1.5 Milyon net olarak, burada mac basi ve primler ile birlikte muhtemelen 4 Milyon avro kazaniyor.

Onun gitmeye niyeti yok. 4 senelik daha babalar gibi sözlesmesi var, burada rahat ve iyi para kazaniyor. 30 yasindan sonra bu ortamini bozup, yurt disina gitmek icin bir nedeni yok. Bende gitmezdim. Orada tas catlasa 1.5 Milyon net olarak, burada mac basi ve primler ile birlikte muhtemelen 4 Milyon avro kazaniyor.

Dediğim gibi Bence Burak ya kışın yada en geç yazın avrupaya gidecek. ( Ama uzulmesine üzülürüm)

Geri
Üst Alt