Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi...Bu adamın hali hep buydu, bundan sonra da hep böyle devam edecek.Desteklemeye devam edenlere müstehak bu adamı izlemek...Musap aydınlı ile adem çakar gibiler doya doya izlesinler...

Abartmıyorum dünyanın en kötü forvetleri bizde antalyadan etoyu al koy bize maç 5-3 biter

Kesinlikle. Antalya'nın yerine Eto'o yu biz neden almadık, yazdan beri düşünüyorum.

Sonra aklıma Mr. Bıyık ve Hamza geliyor çıldırıyorum.

Herşeyi geçtim bu adam için galatasaray gibi bir kulübün daha 5 ay öncesine kadar başkanı olan adam ''ibrahimovic gelmesin buraka ayıp olur'' diye beyanat verdi.İşte böyle adamlar bu kulübü yönetti ve hala da yönetiyor.Şu an emin olun dursun özbek ve yöneticilerin çoğu ''ya muslera gibi bir kalecimiz,sneijder ve podsolki gibi adamlarımız var ARTI ÇOK İYİ BİR FORVETİMİZ''var diyip sorunu yine başka yerlerde arıyorlardır.

Bence İspanya yada İtalya Burak için daha iyi olur. Hele İspanya (hızlı kontra atak vb.)
Kendisi için en boktan lig Bundesliga olur

Ya musap sen iyi misin allah aşkına bu neyin kafası...Adam 3 metre top süremiyor,yanındaki adama pas atmaktan aciz,oyun aklı sıfır sen çıkmış ispanya ligi diyorsun..Bu adamın avrupanın ilk 5 liginde oynayabileceği tek takım yok.

Arkadaş adamı 5 senedir 100 küsür maçta izlediniz hala nasıl bu adamı övebiliyorsunuz ya delirmemek elde değil.

Takım 2 haftada 6 gol atmış bu forvet bozuntusunun 2 maçta golü yok

Ya musap sen iyi misin allah aşkına bu neyin kafası...Adam 3 metre top süremiyor,yanındaki adama pas atmaktan aciz,oyun aklı sıfır sen çıkmış ispanya ligi diyorsun..Bu adamın avrupanın ilk 5 liginde oynayabileceği tek takım yok.

Arkadaş adamı 5 senedir 100 küsür maçta izlediniz hala nasıl bu adamı övebiliyorsunuz ya delirmemek elde değil.

bencede artik gitsin. ben bile biktim bundan artik

Moderatör tarafında düzenlendi:
Takımda o kadar çok beyinsiz futbolcu var ki. Bu da zirvede yer alıyor beyinsizler arasında.

Vallah karar veremiyorum en beyinsizi hangisi olduğuna. Insan çok kararsız kalıyor. Umut mu Burak mı Sabri mi yoksa Yasin mi.

Takımdaki beyinsizler namına Fantastic 4 bunlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Son vuruş sıfır, top kontrolü sıfır, top tutma sıfır, hava topu sıfır.

ikinci yarıda bir pozisyonu var, kaleci yerdeyken top ayağına geliyor, sağa sola atsa top içeri girecek. Üzerine vurdu.

Satmalıydık bunu. Talibi varsa 5 dk durmamak lazım. Yıllığından kurtulsak bile benim için yeterli.

Forvetteki sakarlığını beceriksizliğini, Selçuk+Burak ikilisinin birbirine oynayıp takim oyununu bozduğunu bildiği halde taraftarın çoğunluğu gurura kapilip satılmasını engelledi. Artık hiçbir teknik Adam bu ikisini kesemez.Belki 2 yil daha bizi çıldıtacaklar.

Senin abv...ben baska bisey demiyorum.Neymis,kralmis.Kenarimin krali.

Söylenecek çok şey yok, tek sevinç kaynağı devre arasında gitme ihtimali aksi takdirde yıllarca bizi sinirden hasta edecek.

Bilic inşallah şunu aldırır. Başlarım triplerine, ayağına sağına soluna.

bilmem neyin kralı :oley: gol atmayı öğrensinde önce.:o

takım paylaşıyor top bu utanmaza geliyor paylaşma bitiyor

ayağına gelen topu bile süremiyor abi futbolcu adam topuuuuuuu süremiyor

ama bu haysiyetsiz yinede triplerde havalarda

utan ulan utan haysiyetsiz utaaaaan

Geri
Üst Alt