Podolski tüm işi yapti

çakma kral maçta ilk kez top kontrol edebildi ondan sonra gol atti

o na bakarsan Yasinin golü de Buragin sayesinde geldi o zaman ? Podolskinin yaptigi is tabiki mükemmeldi ama yinede , Buragin o golü güzel attigina karsi birsey denilinemez. Topu güzel aldi güzel döndü bide kötü ayagiyla vurdu topa. Hic kolay bi gol degildi.

Neymis herif top tutmasini bilse golleri ard arda gelirmis de, kazma iste :D :asd22:

o na bakarsan Yasinin golü de Buragin sayesinde geldi o zaman ? Podolskinin yaptigi is tabiki mükemmeldi ama yinede , Buragin o golü güzel attigina karsi birsey denilinemez. Topu güzel aldi güzel döndü bide kötü ayagiyla vurdu topa. Hic kolay bi gol degildi.

Neymis herif top tutmasini bilse golleri ard arda gelirmis de, kazma iste :D :asd22:

yauw adam topu alir almaz arkasina döndü.

arkasinda dany veya sivok olsaydi yine aynisini yapacakti

fazla abartmamak lazim

yauw adam topu alir almaz arkasina döndü.

arkasinda dany veya sivok olsaydi yine aynisini yapacakti

fazla abartmamak lazim

ne olursa olsun vurusu cok ama cok iyidi . Yahu iyi seye iyi kötü seye'de kötü diyin. Bende Buragi habire elestiriyorum yeni forvet istiyorum, ama yinede bazi seylerde kazmamak gerek

İsterse hat-trick yapsın sevmiyeceğim bu adamı asla takımı için değil sadece kendi için oynuyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savunmam diye yeminliyim :(
Chine gitsede kurtulsam ön yargılı yorumlardan.

-----------------------Şeytan azapta gerek!----------------------

Böyle adamlara aferin, işte böyle, tamam, vs. şeyler söylememek lazım.

İyi iş yapsa bile eksiklerini ön plana çıkarıcaksın ki kıçına nişadır sürülmüş etkisi yapsın.

-----------------------Şeytan azapta gerek!----------------------

Burak Yılmaz ve Semih Kaya için Shanghai Shenhua Kulübü Başkanı bugün Türk Telekom Arena'daydı. (Hürriyet)
Hadi inş. sonunda kurtulabiliriz

Kesun u-lan

Sent from my iPhone using Tapatalk

macın özete baktım bu adam yuzunden kazanmısız macı hahaha hala sallayın fakirler

macın özete baktım bu adam yuzunden kazanmısız macı hahaha hala sallayın fakirler

shu acidan dogru olabilir, podolski demistir ki bu gawad bi
zkm.png
yapamaz insiyatif alip uzaktan gomeyim bari

Geri
Üst Alt