- 20 Haziran 2011
- 60.877
- 69.241
- 4.758
Evet, özete baktığın belli oluyor. :d
tapatalk
Recep İyi 1 futbol izleyicisidir, hemen anlamış özetten neyin ne olduğunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet, özete baktığın belli oluyor. :d
tapatalk
Recep İyi 1 futbol izleyicisidir, hemen anlamış özetten neyin ne olduğunu
Kendisinin Burak hayranlığının bundan kaynaklandığını söyleyebilir miyiz?Recep İyi 1 futbol izleyicisidir, hemen anlamış özetten neyin ne olduğunu
Kral lakabi sonuna kadar yakisan bir Adam. Hic bir oyuncunun üzerine, daha dafzla yakismamistir simdiye kadar.
Hocam yine sen. Şu forumda beni açık ara en rahatsız eden yorumlara sahip üyesin. Senin yorumlarına cevap verip düzeltme ihtiyacı hissediyorum
. Belki istemeden de olsa aşırı manipülasyon yapıyorsun.
Ich kenne nur König PilsenerAlmanya´da König soy isimi baya yaygindir, yani Kral soy ismine sahip cok insan var Almanya´da. Tabiki bunca adamlarin gecmisinde soylu bir gecmisi yok... Dil bilimcilerin yaptiklari arastirma sonucu, Kral bir lakap gibi , belirli özelliklere sahip insanlari tanimlamak icin kullanilirdi, onlarda bunu soy isim olarak kullandilar...
Simdi aceba ne tip insanlara kullanirdi bu lakap sence ? Bir iltifat miydi aceba, yoksa ?
Bu özelliklere Burak´in davranislari, sonuna kadar uyuyor.
Almanya´da König soy isimi baya yaygindir, yani Kral soy ismine sahip cok insan var Almanya´da. Tabiki bunca adamlarin gecmisinde soylu bir gecmisi yok... Dil bilimcilerin yaptiklari arastirma sonucu, Kral bir lakap gibi , belirli özelliklere sahip insanlari tanimlamak icin kullanilirdi, onlarda bunu soy isim olarak kullandilar...
Simdi aceba ne tip insanlara kullanirdi bu lakap sence ? Bir iltifat miydi aceba, yoksa ?
Almanya´da König soy isimi baya yaygindir, yani Kral soy ismine sahip cok insan var Almanya´da. Tabiki bunca adamlarin gecmisinde soylu bir gecmisi yok... Dil bilimcilerin yaptiklari arastirma sonucu, Kral bir lakap gibi , belirli özelliklere sahip insanlari tanimlamak icin kullanilirdi, onlarda bunu soy isim olarak kullandilar...
Almanlardan dil bilimcilere kadar geniş bir açıdan bakmadım. Öyle derin anlamlar aramadım yani ama Burak'ın krallıkla bir alakası yok. Kötü anlamdaki davranışları dediğine uyuyorsa bilemem tabi. Türkiye'de genellikle övmek için kullanılır.