Kral lakabi sonuna kadar yakisan bir Adam. Hic bir oyuncunun üzerine, daha dafzla yakismamistir simdiye kadar.

Hocam yine sen :) . Şu forumda beni açık ara en rahatsız eden yorumlara sahip üyesin. Senin yorumlarına cevap verip düzeltme ihtiyacı hissediyorum :) . Belki istemeden de olsa aşırı manipülasyon yapıyorsun.

Hocam yine sen :) . Şu forumda beni açık ara en rahatsız eden yorumlara sahip üyesin. Senin yorumlarına cevap verip düzeltme ihtiyacı hissediyorum :) . Belki istemeden de olsa aşırı manipülasyon yapıyorsun.

Almanya´da König soy isimi baya yaygindir, yani Kral soy ismine sahip cok insan var Almanya´da. Tabiki bunca adamlarin gecmisinde soylu bir gecmisi yok... Dil bilimcilerin yaptiklari arastirma sonucu, Kral bir lakap gibi , belirli özelliklere sahip insanlari tanimlamak icin kullanilirdi, onlarda bunu soy isim olarak kullandilar...

Simdi aceba ne tip insanlara kullanirdi bu lakap sence ? Bir iltifat miydi aceba, yoksa ?

Bu özelliklere Burak´in davranislari, sonuna kadar uyuyor.

Son düzenleme:
Almanya´da König soy isimi baya yaygindir, yani Kral soy ismine sahip cok insan var Almanya´da. Tabiki bunca adamlarin gecmisinde soylu bir gecmisi yok... Dil bilimcilerin yaptiklari arastirma sonucu, Kral bir lakap gibi , belirli özelliklere sahip insanlari tanimlamak icin kullanilirdi, onlarda bunu soy isim olarak kullandilar...

Simdi aceba ne tip insanlara kullanirdi bu lakap sence ? Bir iltifat miydi aceba, yoksa ?

Ich kenne nur König Pilsener :(

kral degilde kral'in soytarisi daha uygun degil mi. Denizliye filan koşuyor gol atinca. Taklalar filan atiyor.

saray-soytarisi-yaratici-fikir-300x226.jpg

Almanlardan dil bilimcilere kadar geniş bir açıdan bakmadım. Öyle derin anlamlar aramadım yani ama Burak'ın krallıkla bir alakası yok. Kötü anlamdaki davranışları dediğine uyuyorsa bilemem tabi. Türkiye'de genellikle övmek için kullanılır.

Almanlardan dil bilimcilere kadar geniş bir açıdan bakmadım. Öyle derin anlamlar aramadım yani ama Burak'ın krallıkla bir alakası yok. Kötü anlamdaki davranışları dediğine uyuyorsa bilemem tabi. Türkiye'de genellikle övmek için kullanılır.

Özgüveni statüsünden büyük, görkemli gösterisli dolasmayi seven, bencil, ve kendinden yücelterek bahsetmeyi seven, kibirli ve sahte tevazu göstermeyi sevem insanlara karsi, alayci bir sekilde kullanirdi. Yani kisacasi, kendini fiyatindan fazlasina satmaya calisan bir insan, kendini begenmis. Videoda yine davranisi cok uygun, güzel bir mizahi video ile, korner hareketinden sonra, tripleri ortaya serilmis.

Burada bile Qral denilerek, yada normal kral deyimini direk alayci bir sekilde kullanilarak, aslinda bahsettigim sekilde kullandigi oluyor.

@Fatih Hacı:

Theodor König sirketi kuran adamin adi, muhtemelen cok kibirli bir adamdi.

Acil bir şekilde kendisine özel Çin yemekleri servis edilmeli. Kulüp açısından çok önemli.

çinliler bunu alacak olursa yanında semih ve sabriyide verelim hamzada gitsin takım içi dengelerini orda kursun :)

Bugun gol atarsa birine kesin kilitledik demektir.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

görüyorum ve artırıyorum
hattrick-hero

İnş. hat trick yapar da Çin'e kitleriz.

庫克群島唑基

1DZmBb.png

Çan çin çonlar izler inş çünkü tam kralllllik maç.

Geri
Üst Alt