çin takımı buna 1 milyon Euro vermez.. adamlar gider astananın zenci forvetini alır 1 milyon euroya keza o adam burakdan çok daha iyi oyuncu.

Galatasaray'in kanserli hücresi. Hemen Çin seddine gönderilmeli.

dogruya dogru lestin . Kosmaktan baska bisey yapmadin

Yüzlerce maç izledim. Yüzlerce forvet izledim. Senin kadar beyinsizini hiç görmedim. Takdire şayan.

Son dakikalarda tehlikeli yerlerden 3 sefer lüzumsuz faul yaptı kereste!!

Ulan Yasin topa koşuyor zaten sen ofsayttasın niye zorlayıp adamın topuna müdahale edip ofsayta düşürüyorsun bu kadar amatörlük olabilir mi

Futbol için kimseye beddua etmem ama bugün feci beddua ettim buraka...

Ayrıca inanmayacaksınız ama Çinliler teklif yapmasın diye bu kadar rezil oynadı bence...

Gittin gün aç doyuracam.

Omrumu curuttun. Allah seni bildiği gibi yapsın.
Dünyanın en overrated oyuncusu sensindir normalde hali sahada bile kötü oynadığından dayak yiyecek adam Galatasaray ile CL maçlarına çıkıyor hemde alternatifsiz.

Son dakikalardaki faulleri bilinçli mi yaptın lan?Şike yapan futbolcu bu kadar berbat oynayamaz.

Tam bir Şaban olmuş. Umut & Burak ikilisini topla, bir forvet çıkmaz ortaya.

Mal herif.Ofsayt pozisyonunda sende kafa olmadığını daha iyi anladım.Gideceğin gün bayram edeceğiz.

Gidiyorsan git gitmiyorsan futbol hayatin bitsin beni cildirttin lan

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benfica maçı ve bu maç, bunu 2. kez yaşattırdı. Resmen ihanet ediyor, sahada yürüyor. İsterse gol kralı olup takımı bu sene de şampiyon yapsın. Görüşüm asla değişmeyecek, çok büyük karaktersizsin çok büyük.

senin allah belanı versin küfür etmek için girmiştim ama degmez senin gibi karaktersize

haysiyetsiz herif aldıgıun paralardan utan bu herif bizde 100 gol bile atsa nefret ediyorum öyle pislik bir herif bu

tez zamanda defolup gider insallah

Geri
Üst Alt