Son 3 senede oynadığı 16.şampiyonlar ligi maçı ve bu adam bu 16 maçta sadece 2 gol attı.Bir tanesi zaten arsenal deplasmanındaki penaltı.Onu saymazsan 16 maçta sadece 1 gol...

Geldiğinden beri 15 derbi maça çıkmış yine sadece 2 gol..Bu 2 golden 1 tanesi penaltı zaten.Bunu saymazsan 15 derbi sadece 1 gol...

Toplamda derbi ve ş.liginde 31 maç ve penaltı dışında atılan sadece 2 gol...

Top tutamaz,oyun aklı sıfır,gol vuruşu zayıf...

Ama bu adam sürekli oynuyor ve sorunlar yıllardır hep başka yerlerde aranıyor.

Hep söylüyorum bu adam türk futbol tarihinin en torpilli oyuncusudur.Medya tarafından bu kadar kollanan başka bir adam yoktur herhalde.İşte bu nedenden dolayı bu adam her zaman oynayacak.Bu medya ne yapacak edecek bu adamı hep oynatacak.

Davar davaroğlu isimli bir t.direktör tarafından Mario gomez ile aynı kalitede olduğu söylenmiştir!!!

Büyük Golcü, Qrallll.... vs... :red: Bu adamdan olsa olsa takımın kanseri veya kamburu olur ki senelerdir de öyle zaten. 2011-2012 sezonundan sonra futbol kalitemizin gittikçe düşen bir ivmeye sahip olmasının yegane sorumlularından biridir. 3'e 5'e birilerine kitleyebilirsek çok büyük iş yapmış oluruz ama zor. Kim alır ki bu kanseri?

Neyse recep akılı kardeşimiz en azından. Piyasada yok bu akşam :)

Kimse boşuna devre arası forvet gelir diye sevinmesin.Forvet gelse bile bu adam mutlaka oynayacak.Çift forvet saçmalığına dönülecek gerekirse kanada atılacak ama hep oynayacak.Unutmayın gelen forvet ibrahimovic bile olsa mutlaka ''burakın yerine'' değil ''burakın yanına '' gelir...

Sağ arka adalenin cekmesini büyük 1 hasretle bekliyorum.

Aslinda hicbir zaman Galatasaray in futboluna uyan bir forvet tipi olmamisti. 10 kisi oynasak, Burakla 11 kisi oynamamizdan daha iyi oynariz. Sakarligi da var. Eskisi gibi hizli degil, zamanlama hatalarida cogalmaya basladi.

Şınonun yasine attığı topta ofsaytta olduğunu bile bile hareketlenip atağın içine mıçması beni benden aldı Galatasaray tarihinin en düşük zekalı forveti kesinlikle

Şınonun yasine attığı topta ofsaytta olduğunu bile bile hareketlenip atağın içine mıçması beni benden aldı Galatasaray tarihinin en düşük zekalı forveti kesinlikle
O pozisyonda o kadar sövdüm o kadar küfür ettim ki babam ağzı açık şekilde beni izlemiş ben kendimden geçmişim bayağı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

ya sen nasıl bir insansın herşeyi geçtim son dakikada o faul yapılırmı ya amatör futbolcular yapmaz o dakika o nokta faulü

Galatasaray tarihinde gördüğüm en rezil forvetler arasında Top 3'e girer.Devre arasında mutlaka 3,5 demeden satilmali.

-Tapatalk-

Galatasaray tarihinde gördüğüm en rezil forvetler arasında Top 3'e girer.Devre arasında mutlaka 3,5 demeden satilmali.

-Tapatalk-

Bunun kadar kotu olan Lukunku bir de Christian vardi. Onlar da yokluktan alindilar ve Cristian yarim, Lukunku 1 sezon oynadi sadece. Ve 2 sinin toplam maliyeti buragin 1 yillik maasi degildi!!!

Bu herif benim icin sinonun ayiyi bir o kose bir diger koseye ucurdugu macta bitti. O gollerde herkes deli gibi sevinirken bu herif somurtup yuruyup gitmisti.

O gun yollanmaliydi bana gore. Hem yeteneksiz , hem karaktersiz, hem beyinsiz, hem beceriksiz, hem takim oyuncusu degil.

Son düzenleme:
Bunun kadar kotu olan Lukunku bir de Christian vardi. Onlar da yokluktan alindilar ve Cristian yarim, Lukunku 1 sezon oynadi sadece. Ve 2 sinin toplam maliyeti buragin 1 yillik maasi degildi!!!
Bunun yerine sahaya bi duvar koysak daha başarılı olur.Hiç değilse çarpıp gol olur.
Bu kadar yüksek ücret odeyip bu kadar rezil oynayan forvet gordugumu hatırlamıyorum.

Geri
Üst Alt