Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Haydi Biliç al şunu efsanemiz ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamdan olsa olsa takımın kanseri veya kamburu olur ki senelerdir de öyle zaten. 2011-2012 sezonundan sonra futbol kalitemizin gittikçe düşen bir ivmeye sahip olmasının yegane sorumlularından biridir. 3'e 5'e birilerine kitleyebilirsek çok büyük iş yapmış oluruz ama zor. Kim alır ki bu kanseri?O pozisyonda o kadar sövdüm o kadar küfür ettim ki babam ağzı açık şekilde beni izlemiş ben kendimden geçmişim bayağı.Şınonun yasine attığı topta ofsaytta olduğunu bile bile hareketlenip atağın içine mıçması beni benden aldı Galatasaray tarihinin en düşük zekalı forveti kesinlikle
Galatasaray tarihinde gördüğüm en rezil forvetler arasında Top 3'e girer.Devre arasında mutlaka 3,5 demeden satilmali.
-Tapatalk-
Bunun yerine sahaya bi duvar koysak daha başarılı olur.Hiç değilse çarpıp gol olur.Bunun kadar kotu olan Lukunku bir de Christian vardi. Onlar da yokluktan alindilar ve Cristian yarim, Lukunku 1 sezon oynadi sadece. Ve 2 sinin toplam maliyeti buragin 1 yillik maasi degildi!!!