Kafa varda içi saman dolu.Gitmeyi bırak adam bu yaşa gelmiş daha ofsaytın ne oldugunu çözememiş.

Cümle alem adam olur Burak hayat da olmaz.. Konya maçında hemen önümüzde oynuyor bende bizim konyalıların arasında oturuyorum..

Arkadaş bu adamı hiçkimse mi sevmez anlamıyorum.. zaten sevilmediği yetmezmiş gibi inanın maç boyu kendini yere atmaktan bıkmadı..

Dedim ya bundan olmaz ..

Cinliler derbiyi izlemeye geliyormus,kapaklari takma vakti renkdash goster kendini vurdugun gol olsun

bu herife bir süre sövmeyelimde belki devre arası iteleriz birine kurtuluruz yoksa liseli bunaklar gibi ölene kadar kanımızı emmeden gitmez bizden

Bedavaya bile gitmez yalan dolan haberler burak kadar kimin lobisi sağlam bildiğin kazma anadolu takımlarında bile yedek oluyo böyle oyuncular çin takımı zaten mal dimi alıcak burakı hemde 10 milyona resmen bizle dalga geçiyolar.

Derbide 1 gol atarsa 8 milyon euro
2 gol 10 milyon euro
Hat trick yaparsa 13 e iteleriz cinli bunlar ne kadar ekmek o kadar kofte.

Derbide 1 gol atarsa 8 milyon euro
2 gol 10 milyon euro
Hat trick yaparsa 13 e iteleriz cinli bunlar ne kadar ekmek o kadar kofte.

B_RzZGBU8AAR1s1.jpg

elimi öp anlaşiriz.:D

en azından bir görüsme ayarlar, adamlar ile konusur pazarlık falan yapar.
Yerli adam gitmez oralara. Yabancı olsa bir nevi anlarım ama Burak falan çok çok zor.

Oyuncu istemedikten sonra pazarlık yapıp da ne edeceksin ki?

Burayı bırakıp yerli bir futbolcu uzak Doğuya gitmez. Aynısı Katar veya Araplar için de geçerli. En son ne zaman bir yerli oraya gitmiş oraya düşün bakayım.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yerli adam gitmez oralara. Yabancı olsa bir nevi anlarım ama Burak falan çok çok zor.

Burayı bırakıp yerli bir futbolcu uzak Doğuya gitmez. Aynısı Katar veya Araplar için de geçerli. En son ne zaman bir yerli oraya gitmiş oraya düşün bakayım.

Sorun yerlilerin gidip gitmemesi değil bu kazmayı kim ne yapar ya akıl var mantık var bide 10 milyon diyolar yıllık maaşını ben ödiyim desen yinede almaz shangai takımı oynatsa bi dert oynatmasa bi dert.

çin'de kalacagı max. 2 sezon. sonrasında avrupa'dan giden cogu oyuncu gibi sorun cıkartıp kovulur.

yönetim duygusallık yapmadıktan sonra bal gibide gider. baskan ve yöneticiler baskı yapacak abicim.

seni bu takımda istemiyoruz dedikten sonra olay biter.

burak'ı terim ve hamza dönemlerinde de istediler ama hocalardan yüz buldu gitmedi. denizli arkalıgını falan almaz.

akıllı adam burak'tan sebep kendini yakmaz.

çin'de kalacagı max. 2 sezon. sonrasında avrupa'dan giden cogu oyuncu gibi sorun cıkartıp kovulur.

yönetim duygusallık yapmadıktan sonra bal gibide gider. baskan ve yöneticiler baskı yapacak abicim.

seni bu takımda istemiyoruz dedikten sonra olay biter.

burak'ı terim ve hamza dönemlerinde de istediler ama hocalardan yüz buldu gitmedi. denizli arkalıgını falan almaz.

akıllı adam burak'tan sebep kendini yakmaz.

Demiyorlar işte. Ülkenin en "iyi" forveti diye herif başımızın üstüne çıktı.

Lazio'ya satacaktık zamanında, büyük bir yükten ve sorundan kurtulmuş olurduk. Gün geçtikçe yollaması daha zor oluyor. West Ham hâlâ istiyorsa üçe beşe bakmadan gönderilmeli, çünkü kendisini West Ham'a yollama ihtimalimiz Çin'e yollayabilme ihtimalimiz den daha yüksek bence.

Demiyorlar işte. Ülkenin en "iyi" forveti diye herif başımızın üstüne çıktı.

Lazio'ya satacaktık zamanında, büyük bir yükten ve sorundan kurtulmuş olurduk. Gün geçtikçe yollaması daha zor oluyor. West Ham hâlâ istiyorsa üçe beşe bakmadan gönderilmeli, çünkü kendisini West Ham'a yollama ihtimalimiz Çin'e yollayabilme ihtimalimiz den daha yüksek bence.

yarı fiyatına gitsin westham'a, sorun yok.

bundan sonra tek yerli santrafor görmek istemiyorum. psikolojik olarak yeni bir yerli santraforu kaldıramam.

Bu adamdan gelecek her türlü bonservise tavım yeter ki gitsin.Çünkü bu adamı satamazsak maalesef sözleşmesinin sonuna kadar her sene maaşı artacak şekilde dünyanın parasını kazanacak.Ayrıca tek özelliği sprint atmak olan Burak'ın şimdiki hali bile katlanılmaz hele bu adamı 33-34 yaşındayken düşünemiyorum bile.

Geri
Üst Alt