Deniz Göral
Cezalı
- 26 Ağustos 2014
- 3.830
- 3
- 608
Şuan için gitmesini istiyorum ama geçmişte katkı sağladığını inkar edenler nefretten pek sağlıklı yorum yapamıyordur bana göre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Övdüğüm falan yok geçmişte iyi işler yaptı forvette tek bırakılınca çöktü,Geçen senede belkide o yıllardan sonraki en iyi topunu oynadı,Siz çok biliyosunuz ama Bilic-Terim falan bilmiyor tabio zaman da eleştiriyorduk yavru kurt
şimdi burağı övmeyi bırakalım
Övdüğüm falan yok geçmişte iyi işler yaptı forvette tek bırakılınca çöktü,Geçen senede belkide o yıllardan sonraki en iyi topunu oynadı,Siz çok biliyosunuz ama Bilic-Terim falan bilmiyor tabi
Gittigi gun beyaz deplasman formami hediye edecegim dedim hala bu teklif gecerlidir. Semih imzaladi muhtemelen isteyen cikmaz ama soyleyeyim dedim
Sent from my HTC One using Tapatalk
Kesin öyledir,Burak top class diyen yok ama bazılarının gömdüğü kadar değil asla EPL ve İtalyadan baş altı takımlar boşuna istemiyor,Bu sene performansı kötü ama yeni bir serüven ve heyecanla arttırabilir performansını.Bilmiyor tabi oglum
Kesin öyledir,Burak top class diyen yok ama bazılarının gömdüğü kadar değil asla EPL ve İtalyadan baş altı takımlar boşuna istemiyor,Bu sene performansı kötü ama yeni bir serüven ve heyecanla arttırabilir performansını.
Ya arkadaş hitap şeklinize sövdürteceksiniz adam gibi konuşmasını bilmiyormusunuz,Evlat mevlat demeyin işte hıyarlık yapmayın adımı söyle veya hitap kullanma Allah Allah,Peki anladığın dilden konuşalım Arda Evlat Burak konusunda yanılıyorsun saçma şekilde yerin dibine batırdığın adam her sene iyi kötü 20 golü buluyor performansı düşmesine rağmen,Koşu mesafesi yok yalan,Hız yok yalan teknik vasat hava topuyla attığı en az 10 gol var 2-3 senede yermekte üstünüze yok.Burak kotu forvet evlat
Top tutma yok,hava topu yok,kosu mesafesi yok,teknik yok,ilk geldiginde bir hizi vardi o yuzden gol krali oldu zaten simdi oda yok
Troller konuyu sabote ediyorevladlar birbirini kolluyor
Ya arkadaş hitap şeklinize sövdürteceksiniz adam gibi konuşmasını bilmiyormusunuz,Evlat mevlat demeyin işte hıyarlık yapmayın adımı söyle veya hitap kullanma Allah Allah,Peki anladığın dilden konuşalım Arda Evlat Burak konusunda yanılıyorsun saçma şekilde yerin dibine batırdığın adam her sene iyi kötü 20 golü buluyor performansı düşmesine rağmen,Koşu mesafesi yok yalan,Hız yok yalan teknik vasat hava topuyla attığı en az 10 gol var 2-3 senede yermekte üstünüze yok.
Hay senin,anlama özürlüsüsün madem öyle konuşalım,Futbol katkısının süper olduğunu iddia etmiyorum senin yerdiğin kadar değil emin ol zaten,Galatasaray forvet hattında kim oynasa 10 gol atar saçmalık ve içi boş bir laf,Sercan,Batdal,Barosun son seneleri,Umut 2 sene o sayıları yakalayamadı Elmander ve Drogbada 10 golü zor geçti sandığın kadar kolay değil bu işler.Evladim Galatasaray'da forvet hattinda Kim oynarsa oynasin en az 10 gol atar zaten,önemli olan futbol olarak katkisi.
Elmander kariyer rekoru kirdi bizde mesela
Asla Burak fanı falan değilim sadece geçmişte katkı sağladı elveda dedim şu an gitmesini bende istiyorum.recep yildirimin ruhu genç deniz görala geçmiş :/
Çok eleştirdim Burağı ama katkılarıda kesinlikle fazla,İlk senesi ve geçen yıl oldukça iyiydi Şlde fena maçlar çıkartmadı,Yanına adam akıllı forvet gelmediği dönem tek başına çok yetersiz kaldığı doğru ama Drogba sağlamken estiriyordu yani.
Hay senin sığ beynine çakayım evladım,anlama özürlüsüsün madem öyle konuşalım,Futbol katkısının süper olduğunu iddia etmiyorum senin yerdiğin kadar değil emin ol zaten,Galatasaray forvet hattında kim oynasa 10 gol atar saçmalık ve içi boş bir laf,Sercan,Batdal,Barosun son seneleri,Umut 2 sene o sayıları yakalayamadı Elmander ve Drogbada 10 golü zor geçti sandığın kadar kolay değil bu işler.
No,not joke Ama gidiyorsa gitsin şu an kalmasını savunmuyorum bazıları kadar kindar değilim sadece.
adam boş boş konuşup tahrik ediyor,Gsde oynayan her forvet 10 gol atar deme..Terbiye sinirlarini asma evladim,baban ögretmedi mi
Galatasaray'da 1. Forvetler herzaman en az 10 gol atmistir.
3. Ve 4. Forvet olan mehmet batdal ve sercan yildirim 10 gol atmadi diyorsun cok komik oglum
Hay senin,anlama özürlüsüsün madem öyle konuşalım,Futbol katkısının süper olduğunu iddia etmiyorum senin yerdiğin kadar değil emin ol zaten,Galatasaray forvet hattında kim oynasa 10 gol atar saçmalık ve içi boş bir laf,Sercan,Batdal,Barosun son seneleri,Umut 2 sene o sayıları yakalayamadı Elmander ve Drogbada 10 golü zor geçti sandığın kadar kolay değil bu işler.