Yerliler, korunduklarinin ceyregi kadar takima katki yapsalar gam yemem. Galatasarayin evladi diye koruyorlar sanirim. Bu dünyada bizden baska evladi olan baska takim var mi cok merak ediyorum. Takima zararlari faydalarindan kat kat fazla. World class oyuncu ücreti kazaniyorlar. Kalitelerine göre inanilmaz yüksek ücretler kazaniyorlar. Hicbiri ücretinde indirime gitmek istemedi. Örnegin Sabri, gecen sene en iyi sezonunu yasadi. 3 gün pazarlik sonucu 1.8 milyon euroluk kontrati aldi. Bu destek neden, cok merak ediyorum. Destekleyenler nedenleri aciklayabilirler mi?

Zanettiye İnterdeyken 2 kati ücretlerle teklifler geldi. Hepsini reddetti. İnterde zamani gelince, düsük ücretle daha fazla oynamasina izin verdi. Bir bakima onu onore etti. Simdi İnterde calisiyor. Böyle bir oyuncuyu onore edersin. Fakat Sabri, simdiye kadar tek iyi sezonu gecen seneydi. Hucumda az cok katki yapti. Onun disinda senelerce verdigi zararin hesabi yok. Milyonlarca dolar kazandi. Verdigi katki Xse, aldigi para 100X katki parasi. Galatasarayin evladi aldigi paranin karsiligini fazlasiyla veren, 5 milyon euro kazandiran Melo mu yoksa Sabri mi?

Yahu artik yerli oyunculari korumayi birakin. Oyuncuyu takima katkisina göre degerlendirin. Futbolda vefa olmaz. Korudugunuz oyuncular, bizden 1 euro bile yüksek ücret veren takim ciksa, aninda giderler. Kimsenin 300-400 bin euro bile vermeyecegi oyunculara 2-3 milyon euro veriyoruz. Galatasarayi ne kadar sevdikleri, böyle bir zamanda indirim yapmamalarindan belli.

umutla futbol hayatinda basarilar dilerim :D

Yerli oyuncu grubunun liderlerini göndermezsek, hicbirini gönderemeyiz. Bu yüzden Sabri, Burak, Balta ve Selcugu göndermek cok önemli. Bu oyuncu grubu gitmezse bos tribünlere oynamaya devam ederiz, her sezon 30 puan fark yeriz.

İstisnasız her istediği zaman 11 de yer bulan yeteneksiz,futbol zekası sıfır,kaprisli,bencil,hırsız bir adamın sadece attığı gol ile ilgilenilmesine aklım almıyor !!

Car82-sWEAEfWEm.jpg

Burak'a orası da büyük gelir.Ramiress,Alex Texiera son transferleri hatırlatırım :)

Burak halı sahada bile akamaz.Tıkalı o tıkalı.

Bencede buradaki rahatlıgı orada bulamaz.Bakalım burdaki ofsayt rekoruna orda devam edecek mi çok merak ediyorum.Şansı yanında olmazsa 1-2 seneye hamza babasının yanında olur herhalde.

Bencede buradaki rahatlıgı orada bulamaz.Bakalım burdaki ofsayt rekoruna orda devam edecek mi çok merak ediyorum.Şansı yanında olmazsa 1-2 seneye hamza babasının yanında olur herhalde.
Sen 1-2 sene baya iyimser konuşmuşsun.Ben 10 maç diyorum taş çatlasa 10 maç oynatırlar.Bizim gibi bir kulüp başka bir tane daha yok çünkü.Bu mesajımı kimse unutmasın 10 maç fazlası yok..

Sen 1-2 sene baya iyimser konuşmuşsun.Ben 10 maç diyorum taş çatlasa 10 maç oynatırlar.Bizim gibi bir kulüp başka bir tane daha yok çünkü.Bu mesajımı kimse unutmasın 10 maç fazlası yok..

10 maç oynarda avrupada 1-2 sene sürünür onu demek istedim de eksik yazmışım. :D Sonra hop anadoluya döner.Hamza babası kol kanat gerer.

Günde 1 dolar kazanan çocukların emeğiyle transfer edecekler Burağı.

Böyle adaletin içine edeyim

Aslında burağın yanına umut ve sabriyi de postalayacan çin nüfusu %50 azalır. :D Harakiriden adam kalmaz orada :D:hang::asd22:

Gerçekten şimdi düşündüm de çok büyük bir kulübüz.Bu yeteneksiz 3 lü sürekli 11 de oynayarak bizlere zarar veriyor bir başka deyişle ihanet ediyorlar ama hala Galatasarayımız bir Avrupa markası.Ve en büyük Türk kulübü..Bu hain 3 lü başka takımda olsa dayanamazlar ve çökerlerdi..Çok büyüksün be Galatasarayım içindeki hainlerle bile baş edebiliyorsun!!

Yerli oyuncu grubunun liderlerini göndermezsek, hicbirini gönderemeyiz. Bu yüzden Sabri, Burak, Balta ve Selcugu göndermek cok önemli. Bu oyuncu grubu gitmezse bos tribünlere oynamaya devam ederiz, her sezon 30 puan fark yeriz.
haklisin renktasim ben hepsinin ultra mütis oldugunu beyan etmedim arkadas umutu burakla kiyasladigin icin :D

Geri
Üst Alt