5 milyon euroya geldi, 8 milyon euroya gitti. 142 maç, 82 gol ve 25 asist. Futbol matematik değil tabi ama sayılara bakarsak kulübe katkısı hem maddi, hem de futbol olarak çok daha fazladır. Her şeyden öte şu zor zamanlarda kulübün kasasına para koyarak gitti. Okan ve Emre gibi adamları da biliriz.

12-13'teki ŞL gollerine ve 6 milyon bonservis kazandırmasına(kap nerde kaldı lan) rağmen iyi hatırlamayacağım.

Konu Gündüz Kılıç forumuna hala taşınmadı.

Gider misin artık lütfen.

bu adamdan nasıl kurtulucaz anlamadım ki ben transfer olsada gitmiyor adam.

Amrabat gibi kapı 1 yıl sonra mı gelicek bi işi de düzgün yapın be kardeşim

Galatasaray'a elinden geldiğince hizmet etti. Emeklerine sağlık. Şanssızlığı ise son 2 sezondur kulüp olarak saçmaladığımız, düşüşe geçtiğimiz dönemin bir parçası olmak oldu. Gerçek bir teknik direktör ve ekibi ile beraber neler yapabildiğini gösterdi ilk 2 sezon.

Galatasaray'ı oyuncular bazında bitiren, kulübün ve futbol takımının başındaki isimler oldu hep. Olmaya da devam ediyor.

Kendisine değil de Burakı transfer listesine alanlara kızıyorum daha çok.Küçük takımlara karşı bayağı bir faydası oldu ama maaalesef topla oyunu felaket olduğu için asla Galatasaray gibi bir takımın forveti olamaz.
Eğer giderse kendisini çok iyi anacağım.Sonuçta gitmiyorum diye de diretebilirdi.

5 milyon euroya geldi, 8 milyon euroya gitti. 142 maç, 82 gol ve 25 asist. Futbol matematik değil tabi ama sayılara bakarsak kulübe katkısı hem maddi, hem de futbol olarak çok daha fazladır. Her şeyden öte şu zor zamanlarda kulübün kasasına para koyarak gitti. Okan ve Emre gibi adamları da biliriz.
Çinliler olmasa kimse 8 vermez.

Menajeri şerefsizlik yapmasaydi CLde 8 gol attigi sezonun sonunda Lazioya satacaktik ne güzel

Onlar bilerek ve isteyerek gitti. Burak'i bizimkiler zorla yolladi, ben sahsen gitmek istedigini düsünmüyorum. Hele hele Cin'e.

Neyse defolup gitti ya gerisi umrumda bile degil. Ama Okan ve Emre hain'dir buna tamamen katiliyorum.

Çin'de 3 kisilik yabanci kontenjani kalmisti.Burak'i alacak takim degildir ins.

Sven Goran Eriksson, Wayne Rooney'nin Çin'den gelen astronomik bir teklifi kabul ederek ÇSL'ye gideceğini açıkladı.

Çin'de 3 kisilik yabanci kontenjani kalmisti.Burak'i alacak takim degildir ins.

Sven Goran Eriksson, Wayne Rooney'nin Çin'den gelen astronomik bir teklifi kabul ederek ÇSL'ye gideceğini açıkladı.

Vay be daha 30 yasinda Rooney. Beklemezdim hic.

Kalırsa şaşırmam.

Fazla uzadı bu transfer işi hakikaten.

Aynen dediğim gibi ilginç bir sessizlik var. Yılbaşı falan kalmadı . Hafta bitmek üzere neredeyse.

Bu iş olmayacak hissi var...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu isi bile beceremiyor Allahin cezasi Dursun.

Geri
Üst Alt