Burak gecen sene kupa finali haric bir 4-5 mac kazandirdi bize tek basina o ayri konu .

Burak Yilmaz - Detaillierte Leistungsdaten - Transfermark

sivasspor macinda 2:2 bir golü var
Bursa maci 3:0 1 gol 1 assist ( o macida tek basina koparmis)
kasimpasa 2:2 1 gol
Osmanli macinda gayet güzel bir 1:1 atmisti

yani öyle dedigin gibi kritik gol atmadigin yanlis.

Eger Avrupa sampiyonasinda azicik iyi oynasa bile 8 miodan fazla alma garantisi olurdu. Yada ligte yine 16 gol + atsa. Cinler salak .

Küçük maçların büyük oyuncusu burak

bu ligte bjk ve fb haric real madrid , barcelona, bayern mi oynuyordu ?

o kücük takimlari bile yenemiyoruz artik

Avrupa maçlarında yok , derbilerde yok , deplasman maçlarında yok içsahada küçük takımlara karşı gol atınca iyi oyuncu olunmaz ki attığı gollerin yüzde 80 i çok basit goller.

Avrupa maçlarında yok , derbilerde yok , deplasman maçlarında yok içsahada küçük takımlara karşı gol atınca iyi oyuncu olunmaz ki attığı gollerin yüzde 80 i çok basit goller.

gecen sene deplasmanda 10 gol atmis 6 tane icerde.

Derbide gecen sene 1 gol

Yani o deplasmanda atamiyorda yanlis

Basit gol diyorsunda . Sana birkac gol söylerim izle diye (gecen sezon bu sezon) ne kiliflar uyduracaksin

cl 25 mac 10 gol 1 assist

gecen sene deplasmanda 10 gol atmis 6 tane icerde.

Derbide gecen sene 1 gol

Yani o deplasmanda atamiyorda yanlis

Basit gol diyorsunda . Sana birkac gol söylerim izle diye (gecen sezon bu sezon) ne kiliflar uyduracaksin

cl 25 mac 10 gol 1 assist

Yüzde 80 basit dedim zaten zahmet edip kıçını kaldırıp arada güzel goller atsın.

Cl de sadece 1 yıl iyiydi o 8 gol attığı sezondan sonra 16 cl maçında 2 gol atmış teki penaltıdan tekide chedin sayesinde boş kaleye attığı goldü.

6 derbi maçında 1 gol atmış vay çokmuş takım oyununa verdiği zararıda eklemek lazım kaç ofsayta düşmüş , kaç pozisyonu hiç etmiş , kaç kere hücum faul yapmış , kaç kere kaleciyle karşı karşıya atamamış burak hiç bir zaman bizim kalitemizde olmadı olamazda selçuk gibi 2012 2013 ün ekmediği yedi paso.

2013 2014 de derbidelerde sadece ts ye 2 atmış gerisi karavana.

Yüzde 80 basit dedim zaten zahmet edip kıçını kaldırıp arada güzel goller atsın.

Cl de sadece 1 yıl iyiydi o 8 gol attığı sezondan sonra 16 cl maçında 2 gol atmış teki penaltıdan tekide chedin sayesinde boş kaleye attığı goldü.

6 derbi maçında 1 gol atmış vay çokmuş takım oyununa verdiği zararıda eklemek lazım kaç ofsayta düşmüş , kaç pozisyonu hiç etmiş , kaç kere hücum faul yapmış , kaç kere kaleciyle karşı karşıya atamamış burak hiç bir zaman bizim kalitemizde olmadı olamazda selçuk gibi 2012 2013 ün ekmediği yedi paso.

2013 2014 de derbidelerde sadece ts ye 2 atmış gerisi karavana.

buraksizda nekadar mükemmel müthis klas oldugumuz da belliydi . sakatliginda gördügümüz gibi (hem gecen sezon hem bu sezon)

Musap biz bu herifi elestirmekten biktik sen savunmadan bikmadin.

sinan 2-4 ay sakatmis. Volkan pala u21 de 16 macta 1 gol atmis.

Poldi forvette oynarsa sola yasin gececek.

Farketmez denemek lazım en azından 70 den sonra falan oyuna girseydi ne olduğunu anlardık sinanın sakatlığı çok kötü zamanda oldu hem takım için hem çocuk için kendini tam göstermişti.

Burak gecen sene kupa finali haric bir 4-5 mac kazandirdi bize tek basina o ayri konu .

sivasspor macinda 2:2 bir golü var
Bursa maci 3:0 1 gol 1 assist ( o macida tek basina koparmis)
kasimpasa 2:2 1 gol
Osmanli macinda gayet güzel bir 1:1 atmisti

yani öyle dedigin gibi kritik gol atmadigin yanlis.

Eger Avrupa sampiyonasinda azicik iyi oynasa bile 8 miodan fazla alma garantisi olurdu. Yada ligte yine 16 gol + atsa. Cinler salak .
Bursa maçını Burak mı kazandırdı?Podolski o ilk golü yoktan var etmese görürdüm ben.

Farketmez denemek lazım en azından 70 den sonra falan oyuna girseydi ne olduğunu anlardık sinanın sakatlığı çok kötü zamanda oldu hem takım için hem çocuk için kendini tam göstermişti.

sinanin sakatlanmasi tamamiyle isleri bozdu. Aslinda benim aklimda su 2 sey geciyordu

Sinan--------------------------Sneijder-------------------------Olcan
----------------------------------Poldi---------------------------------

Poldi----------------------------Sneijder----------------------Olcan
------------------------------------Sinan----------------------------

Simdi sinanin olmayisi tamamiyle mahfetti ortaligi

Musap biz bu herifi elestirmekten biktik sen savunmadan bikmadin.

takimda alternatif kalmadi problem orada. Umutu göre göre kalp krizini gecirecem artik. 1metrede plase atamiyor patates kafa. Sinanda yok. Kanatlar resmen Olcan yasin olacakki poldi forvet oynasin

Yav belli ki Musap'ın Burak'ın oyun tarzına karşı zaafı var. Bu herif geçmişte sağa sola atılan bütün toplara koşan bir herifti ama o halinden eser yok. Büyük ihtimal Musap'ta hala o beklentiler içinde ama o Burak ile şimdikinin alakası yok. Nasıl olsa ikna edemeyeceksiniz boşuna tartışmanın lüzumu yok.

takimda alternatif kalmadi problem orada. Umutu göre göre kalp krizini gecirecem artik. 1metrede plase atamiyor patates kafa. Sinanda yok. Kanatlar resmen Olcan yasin olacakki poldi forvet oynasin

Benim gözümde Burak ve Umut'un birbirinden pek bir farki yok. Ikisi de ayni b.kun laciverti.

Ha Umut oynamis ha Burak, pek bir fark etmiyor. Tabi senin icin öyle olmayabilir ama genel olarak defolup gitmesi dogru. Zamanlama yanlis olabilir dogru ama yazin satamazdik bu adami. 31 yasinda girecek yazin ve artik eski hizindan sprinterlik özelliginden falan eser yok.

Benim gözümde Burak ve Umut'un birbirinden pek bir farki yok. Ikisi de ayni b.kun laciverti.

Ha Umut oynamis ha Burak, pek bir fark etmiyor. Tabi senin icin öyle olmayabilir ama genel olarak defolup gitmesi dogru. Zamanlama yanlis olabilir dogru ama yazin satamazdik bu adami. 31 yasinda girecek yazin ve artik eski hizindan sprinterlik özelliginden falan eser yok.

gitmesi tabiki dogruydu o na karsi kimse birsey demiyor ki ama NASIL i baya hatali. Ya kisin yollayacaksin yada yazin. Simdi ayvayi yedik iste . Atiyorum poldi sikca sakatlanan bir oyuncu. Yine sakatlansa ne yapcaz ?

Yav belli ki Musap'ın Burak'ın oyun tarzına karşı zaafı var. Bu herif geçmişte sağa sola atılan bütün toplara koşan bir herifti ama o halinden eser yok. Büyük ihtimal Musap'ta hala o beklentiler içinde ama o Burak ile şimdikinin alakası yok. Nasıl olsa ikna edemeyeceksiniz boşuna tartışmanın lüzumu yok.

benim problemim o da degil. Bu ***** yönetimi bilerek kis transfer döneminden sonra sattigi benim asil problemim. Yeterki para harcamaylim derdinde bu herifler

Ne zaman kap gelecek bu allahin cezasi herifik transferiyle ilgili...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt