musab almancılığını konuşturma adamı hasta etme

burak gol atsin diye takimin içine siçildi hala gol atti diye savunuyorsun

şu almancı saçmalığını birak

Galatasaray’dan ayrılarak Çin’in yolunu tutmak üzere olan Burak Yılmaz’ın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde tesis çalışanlarıyla veda ettiği ortaya çıktı.

Çin’in Beijing Guoan takımı ile anlaşmaya varan ve yakın zamanda kulüpten ayrılması beklenen Burak Yılmaz’ın, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde çalışanlarla çektirdiği resme Sporcope.com ulaştı. Galatasaray kafilesinin lig maçı için Mersin maçı öncesinde kampa girmeden önce çekilen karede futbolculardan Hakan Balta, Emre Çolak gibi isimler de görülüyor…

Henüz yeni kulübü sözleşme imzalamaması nedeniyle ‘acaba imzadan vazgeçilecek mi?’ soruları da böylelikle sona ermiş oldu.
Golcü oyuncu Burak Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Çin’e transferinin duyulmasının ardından detaylı bir basın toplantısı ile transferi hakkında merak edilenleri ve kırgın olduğu kişileri işaret edeceğini belirtmişti.

burak34234.jpg

Burak Yılmaz, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde tesis çalışanlarına veda etti. (Sporcope)

CbDBHF0WEAAx5BH.jpg

Emre hep benden hizli davraniyor :crushed:

Burak Yılmaz, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde tesis çalışanlarına veda etti. (Sporcope)

CbDBHF0WEAAx5BH.jpg

Emre hep benden hizli davraniyor :crushed:

Bazen de sen benden hızlı davranıyorsun renktaş. :D Galiba sende sürekli benim gibi Twittter'da takılıyorsun, o yüzden çakışıyor paylaştıklarımız. :D Bundan sonra paylaştığında bana mesaj at ben paylaşmayayım. :D

musab almancılığını konuşturma adamı hasta etme

burak gol atsin diye takimin içine siçildi hala gol atti diye savunuyorsun

şu almancı saçmalığını birak

ne diyorsun lan sen ?
Ilk önce adam gibi konus. Ikinciside adam gibi yazdiklarimi oku. He okudugunu anlamiyorsan problem sende.

takimda hücüm oyuncusumu kaldi ? Coffee shoplardami cok takildin.

''Musap yine ceza alır'' ın oranı kaç beyler? :asd22:...

Kralın takımımıza veda ettiği bu günlerde birlik ve beraberlik içinde olmamızı tavsiye ederim renktaşlar

Özellikle kayda değer olmayan kavgalar birbirimizi yıpratmaktan öteye geçmeyecektir

Ha derseniz ki ben lafımı esirgemem, o zaman bize saygı duymak düşer

Kralın takımımıza veda ettiği bu günlerde birlik ve beraberlik içinde olmamızı tavsiye ederim renktaşlar

Özellikle kayda değer olmayan kavgalar birbirimizi yıpratmaktan öteye geçmeyecektir

Ha derseniz ki ben lafımı esirgemem, o zaman bize saygı duymak düşer

Şampiyon balporsukdaş noktayı layıkıyla koydu beyler, dağılın bakim! :D...

Geri
Üst Alt