- 20 Haziran 2011
- 60.877
- 69.241
- 4.758
Mart sonu başlamıyormu Çin ligi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklınca laf sokmaya çalışanlar Burak giderse müthiş oluruz falan dendiğini mi düşünüyor acaba...
Yerine Umut oynarsa bir şey değişmez tabii.
Top tutan, pas yapmayı başarabilen, oyundan düşmeyen bir forvet gelirse değişim o zaman görülür.
Cevap bile vermene degmezdi bro. Buragi süper oyuncu zanneden tipler bunlar
Selcuk'uda gonderebilseniz super olur.Ne olursa olsun, defolup gitmesi sonuna kadar dogruydu.
Selcuk'uda gonderebilseniz super olur.
Selcuk'uda gonderebilseniz super olur.
Sizin takim artik gsli filan degilim durumlar iyi gidince donerim geri. Belki stress yapmaya gerek yok kanka.Onu da sen gönder.
Sizin takim artik gsli filan degilim durumlar iyi gidince donerim geri. Belki stress yapmaya gerek yok kanka.![]()
Kendime soz verdim biz burda bir yerimizi yirtalim digerleride bayram etsin stress yapmak yok iyi gun taraftari olup ayak uyduracaz artik kanka sorun yok.Ulan Tuncay yaban eller seni bozmuş görüyorum ki. Süper modlugun senden alinmasini rica ediyorum Emrah Yıldırım

Galatasaray'in oyuncusu olmadigi icin Galatasaray'in sorunu degil ne yaparsa yapsin.Sakatlik numarasi yapip Turkiyeye donmus kral.
Galatasaray'in oyuncusu olmadigi icin Galatasaray'in sorunu degil ne yaparsa yapsin.
Sakatlik numarasi yapip Turkiyeye donmus kral.