12745957_10153581703151843_6731770905889938373_n.jpg

Çin'den gelen Burak Yılmaz, Arda Turan'ın sahibi olduğu restoranı ziyaret etti.

Daha çok erken tabi de, bu Burak çok kalmaz Çin'de. 1-2 seneye döner geri.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kendi kendine kuruyorsun Kendi kendine ediyorsun Kıskançlığının sonu yoktu Bunu sende biliyorsun Kendi kendine kuruyorsun Kendi kendine ediyorsun Kıskançlığının sonu yoktu Bunu sende biliyorsun Beni böyle sevecek, Sevecek, sevecek, sevecek Birileri varmı Beni böyle sevecek, Sevecek, sevecek, sevecek Birileri varmı Diskolarda barlarda coşacak varmı Diskolarda barlarda kopacak varmı Diskolarda barlarda coşacak varmı Diskolarda barlarda kopacak varmı Beni böyle sevecek, Sevecek, sevecek, sevecek Birileri varmı Beni böyle sevecek, Sevecek, sevecek, sevecek Birileri varmı Gecelere kalacak coşacak kopacak Birileri varmı Eğlenceye koşacak coşacak kopacak Birileri varmı Gecelere kalacak coşacak kopacak Birileri varmı Eğlenceye koşacak coşacak kopacak Birileri varmı

Unutulduk bak yineğeğe Hani dönüşü yoktu diyeğee Hayat o kadar kolaymıydığığı Aşk benleğeğe Hayat aşk benleğeğe Hayat aşk benleğeğe Aşk benleğeğe Hayat aşk benleğeğe Hani durdursam zamanığığı Hani döndürsem geriyeyeye Hani durdursam zamanığığı Hani döndürsem geriyeyeye Hayat aşkın beminle dursun bi yerdeğeğe Hayat aşkın beminle dursun bi yerdeğeğe Hayat aşkın yalan olmuş senin Bir gerçeğin de oda bilimi Ne istedin benden zalim ben Hani seni deliler gibi sevmiştim Hani sana kalbimi vemiştim Hani seni deliler gibi sevmiştim Oğoğo Hayat aşkın yalan olmuş senin Bir gerçeğin de oda bilimi Ne istedin benden zalim ben Hani seni deliler gibi sevmiştim Hani sana kalbimi vemiştim Hani seni deliler gibi sevmiştim Oğoğo Unutulduk bak yineğeğe Hani dönüşü yoktu diyeğee Hayat o kadar kolaymıydığığı Aşk benleğeğe Hayat aşk benleğeğe Hayat aşk benleğeğe Aşk benleğeğe Hayat aşk benleğeğe Hani durdursam zamanığığı Hani döndürsem geriyeyeye Hani durdursam zamanığığı Hani döndürsem geriyeyeye Hayat aşkın beminle dursun bi yerdeğeğe Hayat aşkın beminle dursun bi yerdeğeğe Hayat aşkın yalan olmuş senin Bir gerçeğin de oda bilimi Ne istedin benden zalim ben Hani seni deliler gibi sevmiştim Hani sana kalbimi vemiştim Hani seni deliler gibi sevmiştim Oğoğo Hayat aşkın yalan olmuş senin Bir gerçeğin de oda bilimi Ne istedin benden zalim ben Hani seni deliler gibi sevmiştim Hani sana kalbimi vemiştim Hani seni deliler gibi sevmiştim Oğoğo

sakatligi bitti mi?

Carsamba günü maci var Beijing in

"Ey Türk budunu, Çin'in tatlı sözüne, yumuşak ipeğine kanma, yok olursun"

bi rvp ye bakiyorum bi sana bakiyorum , birde Braga ya soktugun golü düsünüyorum.

Yok abi Burak bu sene formsuz olsa bile, RVPden daha katki sagladi

Geri
Üst Alt