CgPwaqPW4AAWE0u.jpg

Sen gül dünya gülsün KRAL

Gittiginden beri takim mac kazanmiyor.
Melo ve Hamza'da olduğu gibi, gitmesi doğruydu ama yerine gelen/birinin gelmemesi yanlış.

Bi arabanın patlak tekerini çıkarıp yerine bişey koymayıp/bisiklet tekeri koyup "e şimdi de araba hiç gitmiyor" demek gibi bu bi nevi.

Mutlu olsun temennimiz o. Üzdüğü zamanlar olduğu kadar sevindirdiği de çok oldu. Tuhaf goller atabiliyodu beklenmedik yerlerde ve zamanlarda :D Allah yolunu açık etsin.

Melo ve Hamza'da olduğu gibi, gitmesi doğruydu ama yerine gelen/birinin gelmemesi yanlış.

Bi arabanın patlak tekerini çıkarıp yerine bişey koymayıp/bisiklet tekeri koyup "e şimdi de araba hiç gitmiyor" demek gibi bu bi nevi.

Itiraz etmem buna... Burak´in sözlesmesi maddi bir külfet, ve sakatlik durumlari ortada. Ancak sürekli sürekli takimin kötü gidisatinin bas sorumlusu ilan edilen zatti hep kendisi... Gercei ben hic bir forvetin bizde cok fazla varlik gösterbeilecegini sanmiyorum. Yirtici senji forvet haric.

Futbolunu sevmem ama Çine gittiği için benim için Galatasaraylı olarak kalacaktır.Floryada oturup yıllık 3 milyon euroyu çatır çatır yemeyi de tercih edebilirdi.

Itiraz etmem buna... Burak´in sözlesmesi maddi bir külfet, ve sakatlik durumlari ortada. Ancak sürekli sürekli takimin kötü gidisatinin bas sorumlusu ilan edilen zatti hep kendisi... Gercei ben hic bir forvetin bizde cok fazla varlik gösterbeilecegini sanmiyorum. Yirtici senji forvet haric.
Burak tabi ki baş sorumlu değildi ama o da önemli anlarda kaçırdığı rahat pozisyonlarla, top kontrol yeteneğiyle baltaladığı hücum girişimleriyle iyice antipatikleşti. Gitmesi çok iyi oldu, fiyatı da güzeldi ama Dursun denen adam yerine birini almamak için kasıtlı olarak transferi geciktirince faydasından çok zararını gördük bu sezon için.

Böyle bi takımda anca kendi kendine pozisyon hazırlayabilen forvetler iş yapar dediğin gibi.

Beyaz TV'ye karakterine yakisacak bir röportaj vermis. Riekerink'in gelmesi hakkinda Sneijder'e camur atmis ve cok güzel medya'nin manipülasyonuna gelmis.

Riekerink'in alt yapi icin geldigi hala anlamadi mi bu millet? Senin yönetimin teknik adam bulamadi ve kendisini getirdi.

Son düzenleme:
Beyaz TV'ye karakterine yakisacak bir röportaj vermis. Riekerink'in gelmesi hakkinda Sneijder'e camur atmis ve cok güzel medya'nin manipülasyonuna gelmis.

Riekerink'in alt yapi icin geldigi hala anlamadi mi bu millet? Senin yönetimin teknik adam bulamadi ve kendisini getirdi.

ne demis

Burak Yılmaz: "Mutluyum, ilk maçımda 1 gol attım, 1 asist yaptım, 1 de penaltı kazandırdım. İnsanlar bana çok yardımcı oluyor burada."
Burak Yılmaz: "Saat farkı çok kötü oldu. Yemek olarak da evde yiyoruz, bazen Türkiye'den getiriyoruz. Alışmak zorundayız yani."
Burak Yılmaz: "Ben kafama koydu mu yaparım abi. Burada da taraftarlarımızı ayağa kaldırırım, yaparım yani. Kafama koyarsam yaparım."
Burak Yılmaz: "Milli takım için burada performansımın üstüne çıkmam gerekiyor. Fatih hocamda Çin'e transferimde bana çok yardımcı oldu."
Burak Yılmaz: "Şu an Galatasaray hakkında konuşursam Galatasaray'a negatif olarak yansır. O yüzden bu konuda yorum yapmasam daha iyi olur."
Burak Yılmaz: "Şenol hocamdan dolayı Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyorum."
Burak Yılmaz: "Daha yeni geldim buraya, dönmeyi düşünmedim bile. İnanın burada yaşamak çok zor. Yeni yeni alışıyorum."
Burak Yılmaz: "Ama dönmek istersem Galatasaray'a dönmek isterim yani. Orası beni yuvam. Kupalar, şampiyonluklar..."
Burak Yılmaz: "Galatasaray'ın her maçını takip ediyorum, inşallah bu sene Avrupa'ya katılma hakkı kazanırsak, her şey rayına oturacaktır."
Burak Yılmaz: "Hoca değişikliği en çok futbolcuyu etkiler. Riekerink'i hiç tanımıyorum ama illa bir kariyeri vardır."
Burak Yılmaz: "Sonuçta Galatasaray'a geliyor, kariyerli bir hocadır diye düşünüyorum. Hollandalıymış. Ben tanımıyorum, Sneijder tanır belki"
Burak Yılmaz: "Türk hoca her zaman daha farklıdır abi. Yabancıya göre yabancı farklıdır, bana göre Türk hoca farklı. Fatih hoca Hamza hoca."
Burak Yılmaz: "Türkiye'nin başarılarına bakıyorsunuz sonuçta hepsinin altında Türk hocalar var. Şenol hoca, Fatih hoca, Hamza hoca."
-En büyük Galatasaray diyebilir misin Çince? Burak Yılmaz: "Yok abi malesef, onu Türkçe desem yeter zaten."

Takım için;
"konuşursam negatif yansır"
T.D. için;
"hocayı tanımıyorum, sneijder tanıyordur belki"

ters birşey söylememiş ki. Abartıyorsunuz.

Son derece hoş bir mülakat.

ben begenmedim. umarim turkiyeye donersen fenere gidersinde ekstra söveriz sana

Geri
Üst Alt