Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melo ve Hamza'da olduğu gibi, gitmesi doğruydu ama yerine gelen/birinin gelmemesi yanlış.Gittiginden beri takim mac kazanmiyor.
Melo ve Hamza'da olduğu gibi, gitmesi doğruydu ama yerine gelen/birinin gelmemesi yanlış.
Bi arabanın patlak tekerini çıkarıp yerine bişey koymayıp/bisiklet tekeri koyup "e şimdi de araba hiç gitmiyor" demek gibi bu bi nevi.
Burak tabi ki baş sorumlu değildi ama o da önemli anlarda kaçırdığı rahat pozisyonlarla, top kontrol yeteneğiyle baltaladığı hücum girişimleriyle iyice antipatikleşti. Gitmesi çok iyi oldu, fiyatı da güzeldi ama Dursun denen adam yerine birini almamak için kasıtlı olarak transferi geciktirince faydasından çok zararını gördük bu sezon için.Itiraz etmem buna... Burak´in sözlesmesi maddi bir külfet, ve sakatlik durumlari ortada. Ancak sürekli sürekli takimin kötü gidisatinin bas sorumlusu ilan edilen zatti hep kendisi... Gercei ben hic bir forvetin bizde cok fazla varlik gösterbeilecegini sanmiyorum. Yirtici senji forvet haric.
Bu konuda katılıyorum.Futbolunu sevmem ama Çine gittiği için benim için Galatasaraylı olarak kalacaktır.Floryada oturup yıllık 3 milyon euroyu çatır çatır yemeyi de tercih edebilirdi.
Beyaz TV'ye karakterine yakisacak bir röportaj vermis. Riekerink'in gelmesi hakkinda Sneijder'e camur atmis ve cok güzel medya'nin manipülasyonuna gelmis.
Riekerink'in alt yapi icin geldigi hala anlamadi mi bu millet? Senin yönetimin teknik adam bulamadi ve kendisini getirdi.
Bir kIsmInI gösterdiler henüz ve orda Riekerink'in ismini dogru telaffuz etmeden 'Bilmiyorum [...] Schneijder taniyordur' dedi.ne demis
ben begenmedim. umarim turkiyeye donersen fenere gidersinde ekstra söveriz sana