fb_burak.jpg

burakyilmaz.png

fft99_mf1703636.Jpeg

497fdfae9a0bd5fc3a837076529c0abc_1.jpg

burak_gs_sus_020912.jpg

Burak adamdır yav qraldır,arada saçma sapan triplere giriyodu.Profesyonellik yok duygularıyla oynayan bi topçuydu

He birde dip not: Burak > Poldy , maksimum 1.5m falan alıcaksa gelsin,oynasın kapımız açık reyize.

Ben görürüm onlari gol atmayinca :D

Burak adamdır yav qraldır,arada saçma sapan triplere giriyodu.Profesyonellik yok duygularıyla oynayan bi topçuydu

He birde dip not: Burak > Poldy , maksimum 1.5m falan alıcaksa gelsin,oynasın kapımız açık reyize.
Ciddi ciddi poldinin buraktan kötü olduğunu düşünenler olması taraftarımız adına beni üzüntüye sevk etti.

Poldi gibi ceza sahası içinde net vuruşlar yapıp sonuç alabilen kaç tane forvet var avrupada?
Poldinin yanına adam gibi forvet koyduktami adamdan üstün performans bekliyoruz.

Lanet gelsin Dursun ve yönetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

Çok saçma 1 yorum. Podolski daha teknik ve daha bitirici bir topçu.

Ve farkli mevkilerde oynayabilen bir topçu

Ciddi ciddi poldinin buraktan kötü olduğunu düşünenler olması taraftarımız adına beni üzüntüye sevk etti.
Poldi gibi ceza sahası içinde net vuruşlar yapıp sonuç alabilen kaç tane forvet var avrupada?
Poldinin yanına adam gibi forvet koyduktami adamdan üstün performans bekliyoruz.

Hocam beni yanlış anlamışsınız Poldi daha kaliteli bir futbolcu kabul ediyorum ama takım yokları oynadığında o da yok, herhangi bir sorumluluk alma yetisine sahip değil. Kalitesini sadece gol vuruşlarında göstermesi için almadık ki onu. Takımı sırtlasın taşısın adının hakkıyla Galatasaray'ı da yüceltsin diye alındı. Tabii haklısınız usturuplu bir takım olsa Poldi, Buraktan kat kat daha fazla fayda verir ama oda 2.5-3 civarı para alıyor maçbaşları ile birlikte,benim dediğim Burak gelicekse max. 1.5a gelsin ki hiç olmazsa forvet mevkii biraz daha tehlike arz etsin rakip defanslar için.Çünkü bu yönetim başımızdayken adam akıllı santrafor alınacağını düşünmüyorum yoksa ne işimiz var.

Qralin maci var bugün

Geri
Üst Alt