Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi ciddi poldinin buraktan kötü olduğunu düşünenler olması taraftarımız adına beni üzüntüye sevk etti.Burak adamdır yav qraldır,arada saçma sapan triplere giriyodu.Profesyonellik yok duygularıyla oynayan bi topçuydu
He birde dip not: Burak > Poldy , maksimum 1.5m falan alıcaksa gelsin,oynasın kapımız açık reyize.
Burak adamdır yav qraldır,arada saçma sapan triplere giriyodu.Profesyonellik yok duygularıyla oynayan bi topçuydu
He birde dip not: Burak > Poldy , maksimum 1.5m falan alıcaksa gelsin,oynasın kapımız açık reyize.
Çok saçma 1 yorum. Podolski daha teknik ve daha bitirici bir topçu.
Ve farkli mevkilerde oynayabilen bir topçu
Ciddi ciddi poldinin buraktan kötü olduğunu düşünenler olması taraftarımız adına beni üzüntüye sevk etti.
Poldi gibi ceza sahası içinde net vuruşlar yapıp sonuç alabilen kaç tane forvet var avrupada?
Poldinin yanına adam gibi forvet koyduktami adamdan üstün performans bekliyoruz.
şükrücüm burak kardeşimizin de asıl mevkiisi sağ açık değil miydi? diğer tenkitine katılıyorum poldy daha teknik
Qralin maci var bugün