#17 Burak Yılmaz

Mancini'nin arkasindan konusmasi buyuk bi talihsizlik olmus

Tez zamanda kovulmali

10256615_733426090049422_3251747003435255189_o.jpg

Bu hirs ile kendi basina ülke feth eder.

Kardeş Burak hakkinda bunlari söylüyorsan Nonda, Karan (son sezon) ve Lukunku hakkinda ne düsünüyorsun? :D

Nonda bence hepsinden bir gömlek üsttte bir oyuncu. Zira Karan da dediğin gibi son sezon hariç iyiydi ama O'na karşı düşüncelerim de Burak ile aynıdır. Lukunku'ya yorum bile yapmıyorum.

Önemi anlarda doğru karar verebilse şu an Fenernin önündeydik, gol yükünü sadece buraka yüklemek yanlış olur.

2 maçtır forvette oynuyor ve görevini yapıyor. Sen top tekniği bu kadar zayıf adamı kanat oynatırsan taraftarın önüne atmış olursun malesef.

Burak ilk gun neyse bugun de o. Yeterli degil ama elinden geleni yapiyor.

Kisacasi hedefler buyukse bu adamla olmaz, ha sadece ligse onun tek forvet oynadigi kanatli bir dizilisle oynamak lazim.

$

Allah yetenek vermemiş adama napalım en azından aslan gibi mücadele etti hırsıni hepimize gösterdi Burak'ı bu sene ilk defa takdir ettim

Bu adam Galatasarayin futbolcusu O-LA-MAZ

Genclerbirliginin attigi ilk gol öncesi Topu kontrol edemeyince top disarti cikmisti .Pozisyonun devami golü getirdi .Ortalama ilerde aldigi 20 Topun 18nin icine ediyor.

Bize adam gibi bir Forvet sart arkadas .Bu adam insani deli ediyor .Istiyorsa 5000 bin gol atsin umrumda degil.

Zaten yerlilerin hepsi birbirinden kötü .

Semih - 2 golde de hatali .Sezon basindan beri acayip kötü oynuyor

Hakan - ne Stoper oynar ne Sol Bek oynar.Yetersiz

Selcuk - 2.lig Topcusu .Acayip gücsüz ve korkak bir futbolcu

Veysel - cok cekingen ve korkak oynuyor.Ne ofansif acudan ne de defansif acidan hic iyi degil .Sabri reyiz akar

Burak - Inshallah sezon sonu gönderilir.

Yekta - Bu adama inaniyordum kötü futbolcu degil diyordum ama maalesef yanildim.Cok istikrarsiz,Gücsüz,Boy dezavantaji + Garanti paslar disinda bir numarasi yok.

Ceyhun - Kayserispor futbolcusu .

Umut - Yedekten ileri gidemez

Gökhan Inler

Ömer Toprak

Muhammed Demir

H.Calhanoglu

Gökhan Töre

Transferleri sart oglu sart

Adam gibi klas bir golcüye ihtiyacımız var mı? Var.

Ama Burak' a da ihtiyacımız var.

Mutlaka üst düzey bir forvet alınmalı ama Burak da kadroda tutulmalı.

balotelliyi çok isterdim ama ekonomik şartlardan dolayı gomis alınabilir burak tek başına yetmez

Koy arkasina Sino'yu, kanatlara Bruma ile Amrabat'i. Kral gelecek sezon 30+ gol atmazsa bende futboldan anlamiyorum.

Koy arkasina Sino'yu, kanatlara Bruma ile Amrabat'i. Kral gelecek sezon 30+ gol atmazsa bende futboldan anlamiyorum.

Üzgünüm dostum ama sağa Robben'i koy sola Ribery arkasına Sneijder'i bizim Burak lig'de zor zahmet 25 gol ya atar ya atamaz.

Neyse zaten önemi yok.

Ben kendisini hırsından dolayı takdir ediyorum.

Adamın kapasitesi bu ama yılmıyor çabalıyor istiyor ve atıyor.

Birileri gibi surat asıp gol orucuna girmiyor.

BlueTapatalk

Evet pek çok eksiği var. Top tutamıyor, tekniği ve top kontrolü kötü, çok ofsayta düşüyor, kendini yere atıyor. Daha iyi yerli forvet var mı peki ? O da yok. Bunlar artık herkesin diline pelesenk olmuş şeyler. Ama tabi şu açıdan da bakmak lazım. Burak'ın 25 yaşına kadarki kariyeri ortada. Beşiktaş'ta, Fenerbahçe'de tutunamamış klasik Anadolu topçusu. Forvet oyuncusu da değil, bu takımlara sağ kanat olarak gitmiş. 25 yaşından sonra bambaşka bir futbolcuya dönüştü. Türk futbolunda nice yetenekli futbolcu tembellik olsun, yeterince profesyonel olmamasından olsun yitip gitti. Daha büyük takımlarda ve seviyelerde oynayacak potansiyelleri varken yeteneklerinin üstüne birşey katamadıkları için sönüp gittiler. Burak bunca eksiğine rağmen kendini geliştirdi, CL'de gol kralı bile olabilecek seviyelere yükseldi. Bu açıdan bakacak olursak Burak, saygı duyulması gereken bir futbolcu hatta.

Geri
Üst Alt