#17 Burak Yılmaz

Dengesiz,Yeteneksiz,Top Kontrolü yok Boş bir oyuncu... biraz hızlı o kadar bi de Her maç 30 tane faul yapıyor !

Atılan bütün toplar yine duvara çarpar gibi geri döndü. Bir ara üşenmeden sayayım dedim de, baktım say say bitmiyor, en sonunda pes ettim. Golde de yine ofsayt pozisyonundaydı da, şansımıza Sneijder orada bitti anında.

Ne kadar çabalasa bile Galatasaray'in forveti olamaz. Bir forvet en azindan 2,3 saniye topu tutabilmeli, takim ileri çikabilsin. Kaç tane kontra yedirtti. O kontralari takimin berbet karsilamasi ayri konu.

Ingiltere, Almanya, Ispanya top 5 kulüplerin ilk 18 e giremez.

Ama bizim sacma yabanci sinirlamsi oldukca banko oynar. Bi ara ümit ettik Muhammet Demir cok iyi türk forvet olacak diye... Yok arkadas bunda daha iyi türk forvet yok. Uzun lafin kisasi: kötünün iyisi...

Top kontrolü, hakimiyeti, topu tutma, saklama, sürme yok.Önümüzdeki sezon Sneijder'i daha etkili kullanmak istiyorsak gönderilmeli.Yabancı sınırı olduğu için mecbur değiliz, Türk forvetle oynama zorunluluğu yok.

necatiye top geldiğinde bişeyler yapacak diye bekliyorsun burak da o yok sıçacak diye bekliyoruz

ilk burak satılmalı hala piyasası varken

Top kontrolü, hakimiyeti, topu tutma, saklama, sürme yok.Önümüzdeki sezon Sneijder'i daha etkili kullanmak istiyorsak gönderilmeli.Yabancı sınırı olduğu için mecbur değiliz, Türk forvetle oynama zorunluluğu yok.

Forvet yabanci oldu diyelim

Muslera(1) / Veysel Semih X Telles(2) / Melo(3) Selcuk / X Sneijder(4) X / Forvet(5)

Defansa Ömer Toprak veya Serdar Tasci gelecek o zaman

Kanat olarak da Gökhan Töre ve Aras Özbiliz gelecek (Bruma da tribünden seyredecek)

Böylemi?

Aslinda niye olmasin... 30 milyon euro ya max bu 3 oyuncu alinir gibi...

ömer şişmanoğlu nu almadı işte sizin terim

yerli futbolcu aldırmadı sezon başında

burakın yerine denerdik hiç olmazsa

drogba, umud, burak (burak para eder) gidecek mevlüt, semih şentürk, pektemek (çok isterim), bazuka gibi bir yabancı forvet alınacak

ömer şişmanoğlu nu almadı işte sizin terim

yerli futbolcu aldırmadı sezon başında

burakın yerine denerdik hiç olmazsa

drogba, umud, burak (burak para eder) gidecek mevlüt, semih şentürk, pektemek (çok isterim), bazuka gibi bir yabancı forvet alınacak

Mevlüt e Buragin yedegi olarak hayir demem aslinda (yabanci forvet olmayacaksa). Dönüsümlü oynarlar Burak/Mevlüt, ikisi ayni tarz futbolcu hizli ve tekniksiz...

Semih Sentürk ü kabullenecen yani? Pektemek müzmin sakat olmasina ragmen oda kötüler arasinda ümit isigi olan nadir türk forvet, bjk kaca satar?

Mevlüt e Buragin yedegi olarak hayir demem aslinda (yabanci forvet olmayacaksa). Dönüsümlü oynarlar Burak/Mevlüt, ikisi ayni tarz futbolcu hizli ve tekniksiz...

Semih Sentürk ü kabullenecen yani? Pektemek müzmin sakat olmasina ragmen oda kötüler arasinda ümit isigi olan nadir türk forvet, bjk kaca satar?

ben bilmem kim kaça satar

2 tane yerli forvet almaız şart burakı ve umudu gönderip

1 tane de çivi gibi bir yabancı almalıyız

Haklisin yönetici düsünsün ;)

2 tane türk forvet ismi istesem yine Semih!!?? Pektemek mi diyecen, yoksa onada yönetim baksin mi diyecen?

yunus bilmem ne var almanyada oynuyor hannover mı başka takım mıydı neydi

cenk tosun var 500 bin dolara almadığımız

cenk tosun burakın yaptığı hangi işi yapamazdı

bugün forvette su aygırı oynasa burakın yaptığı kadarını yapardı

gerçi yunusa ortasaha demişlerdi fakat forvet arkası da oynayabilecek bir adam gibi gördüm

necati gibi

yunus bilmem ne var almanyada oynuyor hannover mı başka takım mıydı neydi

cenk tosun var 500 bin dolara almadığımız

cenk tosun burakın yaptığı hangi işi yapamazdı

bugün forvette su aygırı oynasa burakın yaptığı kadarını yapardı

Yunus Malli FM efsanelerinden simdilik.

Cenk Tosun casting hatasi oldu :mad-49:, bjk li deniyor ona ragmen parayi basip onu bjk degil biz almaliydik sezon sonunda beles e...

Iste neresinden tutarsan tut Burak altin degerinde simdilik, olmaz olsun bu yabanci siniri!!

Yunus Malli FM efsanelerinden simdilik.

Cenk Tosun casting hatasi oldu :mad-49:, bjk li deniyor ona ragmen parayi basip onu bjk degil biz almaliydik sezon sonunda beles e...

Iste neresinden tutarsan tut Burak altin degerinde simdilik, olmaz olsun bu yabanci siniri!!

hiç cm fm oynamadım yunus mallinin maçına denk geldim geçen

çocuk rüzgar gibi esiyordu tutabilen yok

hatta forvet sandım burda yazdım topla 30-40 metre depar atıyordu

millet o ortasaha dedi de öyle öğrendim

var bu çocukta iş belli yani

fizik olarak çok zayıf fakat fiziki mücadele girebilen yok adam çok süratli top sürüyor

hiç cm fm oynamadım yunus mallinin maçına denk geldim geçen

çocuk rüzgar gibi esiyordu tutabilen yok

hatta forvet sandım burda yazdım topla 30-40 metre depar atıyordu

millet o ortasaha dedi de öyle öğrendim

var bu çocukta iş belli yani

fizik olarak çok zayıf fakat fiziki mücadele girebilen yok adam çok süratli top sürüyor

O zaman bi sey diyemem, anca like larim :)

Gecenlerde FM ye tekrar basladim, Bu Yunus Malli alinacak ender türklerden oyunda, iyi gelisiyor in game...

(Bu arada FM konusu acilmisken, oyunda Burak tam felaket!!! Umut desen topcu degil oyunda :()

Geri
Üst Alt