#17 Burak Yılmaz

yaptigi gereksiz foul disinda iyidi..sneijdere veremedegi pas yüzünden sallamaya gerek yok..

formunun çok düşmemesi iyi olur sezon sonu alıcı çıksın :)

Attığın ara pasla Sneijder'e atmadığın pası affettirdin ama biraz daha iyi ol be kardeşim. Biraz daha görerek, düşünerek.

Eleştirilecek yanı egoistliği,meziyetleri ortada oynatılması&oynatılmaması teknik heyeti bağlar,böyle Esş.-Bursa gibi zor takımlara gol atıp 3 puanı aldıran adam fazla eleştirilmemeli,Burak atmasa bizde açılış golünü atıcak oyuncu sayısı çok azdı,3 puanın baş mimarı.

Bugün iyi oynadı. Yalnız rakibe ve topa girerken paldır küldür dalmamalı, kendini de sakatlaycak.

Hiç haz etmiyorum istediği kadar gol atsın futbolcu dediğinin topa hakimiyeti olmalı bir kere en azından forvet ise benim için bu ayrı bir sıkıntı ama en büyük sıkıntısı maç içinde küsüyor olması kendince tripleniyor olması filan çok itici arkadaşı gol atıyor hala bana niye atmadın diyecek kadar bencil bir oyuncu.

Gol atar, asist yapar. Yaranamaz. Hemen elestiri yav. Bu macin keyfini cikarin be dostlar :) Ne güzel emin adimlarla Feneri cökertme yolunda devam ediyoruz. Bugünlük bu macin keyfini cikarin, yarin da full sinerji SIVAS icin. :):)

''Buraqcılar qelir şimdi yeaaaaaa'' diyenler geldik yine zaten hep burdaydık Melo'da olduğu gibi.

güzel bir gol attı ve tam yerinde akıllıca bir faul yaptı.

1 gol, 1 asist yapti lan nasil rezilliktir bu!!!!

Top kontrolu yok bir kere. Bu maci yendik. 1 gol, 1 asist yapti ama yetmez! Topu kontrol etsin, 4 gol, 6 asist yapmadan olmaz!!!

Sonunda bombos kaleye atabildi. Yaptigi asist güzeldi bunlari sürekli yapsa iste kafasini biraz kaldirabilse cok daha tehlikeli oluruz. Sneijder neredeyse her mac bombos kaliyor Burak pas atacagina kaleye vuruyor.

Bf-aTHIIQAArqrZ.jpg:large

1 gol 1 asist ve verilmeyen penaltı daha ne yapsın bana göre tek forvet çok daha iyi oynuyor.Chelsea maçı öncesi Drogba oynamasın.

Geri
Üst Alt