#17 Burak Yılmaz

2.yarıda 2012 model Trabzonspor tarzında bir oyun oynamamıza sebebiyet verse de bugün için faydalı işler yaptığını da söylememiz gerek. 1 tane penaltısını da Cüneyt Çakır çok güzel yedi valla.

Kendisi hali hazırda en iyi yerli forvet maalesef , fenada oynamadı bugün , yiğidi öldür ama hakkını ver demişler.

İnşallah bu sezonda gol kralı olur ve form grafiğini dahada yükseltir de sezon sonu en azından bir 15 Mn € veya üstü bir fiyata kendisini Avrupa'ya uğurlarız.

Yerine gelecek isim ise çoktan belli ;

57d53e91e0634c90b1fae025e7bae0be.jpg

Muhammed Demir kim Allah aşkına adamın golü yok kimse bana genç demesin adam 22 yaşında ligde 4-5 golü bulamaz mı ? Antepte ilk 11 oynamıyor kı bu adam.

Umut'a attığı pas öyle demiyor ama.

Oradan kaleye vurabilecek aciyi bulsa kaleyede vurar. Zaten o pozisyonda kanattan geldigi icin kafasina pas veya orta atma hedefini koymustu. Sneijder'a pas vermedigi pozisyon spontane bir sekilde olustu, o pozisyonlarda soguk kanli bir sekilde kalip bosta olan oyuncuya pas atmak marifet ister.

Muhammed Demir kim Allah aşkına adamın golü yok kimse bana genç demesin adam 22 yaşında ligde 4-5 golü bulamaz mı ? Antepte ilk 11 oynamıyor kı bu adam.

Muhammet Demir , en iyi yerli forvet potansiyellerinden biri renktaş , ancak çocuğun maalesef sakatlıklarla başı dertte yoksa oyun stili , özellikleri itibariyle tam bize yakışacak yerli bir forvet ve koyu Galatasaray taraftarı.

Sonuna kadar arkasindayım Kralın sonuna kadar. Daha önce dediğim gibi lig kızıştıkça Takımı tasiyacak oyuncuların başında Burak gelir.

Burağın yerine forumda düşünülen alternatiflere ise sadece gülüyorum. Mahalle macı oynasak takımıma almam.

1 golünü, 1 asistini ve maçta yaptığı diğer olumlu işleri saymazsak hiçbir katkısı yoktu.

Gönderilmeli.

Muhammet Demir , en iyi yerli forvet potansiyellerinden biri renktaş , ancak çocuğun maalesef sakatlıklarla başı dertte yoksa oyun stili , özellikleri itibariyle tam bize yakışacak yerli bir forvet ve koyu Galatasaray taraftarı.

Adam maç oynamamış renkdaş Antepspor 'da bile maç oynamamış sen neden bahsediyon Cenk Tosun 'dan forma alamıyor adam.Bana göre ligimizde geleceği olan tek Türk forvet Trabzonsporlu Emre.

Burak Yılmaz ayrıca bu sene asist kralı , bence bu sene 7-8 gol fazla atmalıydı ama asistleriyle kendini biraz affettirdi.

Yerine Muhammet Demir düşünülüyormuş Allah'ım sen akıl fikir ver! Bruma'nın acısını çıkartsın Antep demi.Şaka gibi önerilen adama bak.Attan inip tavuğa binmek gibi bişey bu :D

Yerli forvet diye kasılmayın arkadaşlar. Burak gitsin, zorunlu oynayacak yerliler savunma ve orta sahada oynasın. Forvetimiz çok can yakıcı bir yabancı olmalı. :sopa:

burak bugün iyi oynadı bravo.ama bi eleştirim var bu düzene bu ülkede forvet olacaksın usta diğer oyuncular bir hatada asılır ama forvetler 50 tane gol kaçırır bencillik yapar, bazıları çıkıp forvet dediğin bencil olur der veya adam bi gol atar bütün kaçırdıklarını unuturlar. avrupada bi forveti "ben ilerde bekliyorum atın bana ben gol atarım mantığıyla oynatmazlar. bigün burak avrupaya giderse orada da aynı şekilde oynarsa göreceği tepki farklı olacaktır emin olun. biraz daha takım oyununa katkıda bulunmalı. belki drogba bazen gol atamıyor ama gerektiğinde takıma 6 gol attıracak bi oyun oynanmasına yardımda bulunuyor pas oyununa yaptığı katkılarla.

Kosarken, topu sürerken hep yere bakiyor. Kafasi hep bükük. ondan iste Sneijderi görmedi.

Geri
Üst Alt