#17 Burak Yılmaz

burak çok gol kaçırdı diyenler sowun kaçırdıklarına baksın adam ne goller kaçırdı ama taraftar ona destek olurken biz her kaçırdığında yuhalıyoruz hatta dünyanın en iyisi gösterilen messi ve ronaldo bile kale ağzından birçok kez gol kaçırdı ayrıca çok ofsayta düşüyor diyorsunuz stili gereği arkaya koşu yapıyor bu riski almak zorunda top tutamama vs. zaten eğitimle ilgili bizde malesef eğitim yok buna rağmen burak 4-5 yıl önce nerdeydi şimdi nerede bu ne kadar hırslı olduğunu gösteriyor eskiden hep hakan şükür eleştiri alırdı şimdi futbolu bıraktı hala onu arıyoruz burakta bırakınca onu ararız hala ülkede potansiyelli forvet yok kalanlarıda yok etmeye çalışıyoruz

Sow'la Burak bir mi? Sow topu ayağına aldığında birkaç adam geçip ara pası falan atabiliyor en azından. Burak'ın gol atmak dışında olumlu birşey yaptığını gördün mü sen? 1 tane atacak diye 24 tane kaçırmasını bekliyoruz işte.

Burak'ın oynadığı maçlarda takımımız 10 kişi , rakip 12 kişi oynuyor .. Hatta rakip takımın stoperlerine +1 daha ekleniyor ..

75 dakika topa değmemeyi nasıl başardın hayret valla. Etkisiz eleman bile değilsin.

bide bu adamla sözleşmeyi uzattık aman allahım

ATIN BENİ DENİZLEREEEEEEEEEEEE

gol atacak adam yok

burak gibi 30 topun 1 tanesini değerlendirecek adamlarla olmaz

aldığı bütün topları da kaptırıyor zaten

kendini jardel sanıyor her geleni atıyormuş gibi koşmuyor birde beyefendi top çal bari forvetsin diye sadece gol mu atacaksın bir ikili mücadeleyide kazan rakibe dengesiz omuzlar atma faydalı ol...

Yeeeaaa bilmem kaç gol atıyor yeeeeaaaaa

Bu adam sana gol attırmaz sen buna gol attırırsın diye foruma katılıdğım ilk günden beri diyorum ama az saldırılmadı bana burada.

Trabzon'da 33 gol attı tüm takıma buna çalışıyor diye defalarca dedik dinletemedik...

Bizde ligde 24 gol attı onun 15 tanesi 2.yarı Drogba geldikten sonra , Drogba Burak'ı çok iyi besliyordu.

Takke düştü kel göründü.Bu adamla çok işimiz var çok.Acil forvet lazım çok acil...

Mesele bu adamın 15-20 gol atması değil.Umut bile 2012-2013 sezonunun ilk yarısında düzenli oynayıp 12-13 gol atmıştı.Galatasaray'ın forveti ligde 30-31 maç sürekli 11'de oynuyorsa 15'in altına zaten çok zor düşer.Mesele gol atması değil.Bu adam takımın oyununu öldürüyor.Ne baskı kurabiliyoruz,ne top yapabiliyoruz.İleride ortalama tekniğe sahip,duvar olmayı becerebilen forvet olsa,zaten orta alan ve kanat oyuncularının da gol sayısı artacak.Elmander harika oynadığı sezon sadece 12 gol attı ama selçuk,melo ikilisi 25 gol attı.

Yeeeaaa bilmem kaç gol atıyor yeeeeaaaaa

Bu adam sana gol attırmaz sen buna gol attırırsın diye foruma katılıdğım ilk günden beri diyorum ama az saldırılmadı bana burada.

Trabzon'da 33 gol attı tüm takıma buna çalışıyor diye defalarca dedik dinletemedik...

Bizde ligde 24 gol attı onun 15 tanesi 2.yarı Drogba geldikten sonra , Drogba Burak'ı çok iyi besliyordu.

Takke düştü kel göründü.Bu adamla çok işimiz var çok.Acil forvet lazım çok acil...

söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. geldiğinden beri söylüyoruz ama sahada oynanan futbolu izlemeyip istatistikler üzerinden futbolu yorumlayan insanlara laf anlatmaya çalışıyoruz

Bize elmanderin bir gömlek üstü bir forvet ilaç gibi gelir şu anda. Burak ile olacak iş değil bu! Transfer dönemi bittiğinde burak ve umut'a kalmışsak eğer geçmiş olsun. Artık oradan geri dönüşü olmaz. Şampiyonluk gider...

Eleştirmekten sıkıldım gerçekten.Değil yabancı sınırı, yabancı yasağı olsa gönderilmesi lazım.

Birde millet demiyor mu yabancıya para saçmayalım diye,gelebilecek en klas yabancı oyuncu bile yıllık en fazla burak kadar kazanır zaten..Kalitesiz yerliye vereceğimiz paraları,kaliteli yabancı alsın.

Geri
Üst Alt