#17 Burak Yılmaz

Senesi 3 milyon eurodan 5 senelik sözleşme imzalandı...

Niye sahada mücadele etmiyorsun derdin ne adam ? 75 dakikada en ufak olumlu hareketi yok.Atletico savunmasına karşı yardırmayı geçtim bakın en ufak olumlu hareket yok Umut en azından bir şeyler deniyor oraya hareketlilik getiriyor.Çok büyük başarı Umut'tan daha kötü oynamak tebrikler...

bu adamın gittiği gün kurtuluş günümüzdür ciddi şekilde sakatlansa üzülmem bizim yöneticerde akıl yok futboldan anlayan yok adam ilerde beklemekten başka bir şey yapmıyor ileride topu tutamaz, kaffaya çıkamaz, ver kaça giremez, bu adama beğenen net şekilde futboldan anlamıyor ama burak gol atıyor isterse yüz gol atsın takıma 1 gram faydası yok

Hacı sahadamıydın sen ? Ne ayaksın olm uzaylımısın zuzaylımısın görünmüyorsun sahada :D

Evet öyleydi de, ama bazi maclarda cok kosmustu azda olsa o mac sayisi

O kosulari taraftarin gözünü boyamak icindi. Kopenhag maciyidi biri mesela. O zamanlar Burak cok elestiriliyordu ve o da kendince taraftara sirin gözükmek icin afedersin neredeyse kici patlayana kadar kostu ve kendi beynince "pres" yapti. Halbuki artik pres sadece defans oyuncularinin üstüne kosularak yapilmiyor, o eskidendi. Alan daraltmak diye birsey var.

3m'i gectim, bu adam'a 5 sene daha katlanmamiz lazim. Bravo yönetim.

Bana mantıklı gelen tek açıklaması Mancini'nin olumlu raporu üzerine uzatıldığı...

Peki Mancini yönetime 10 Haziran'a kadar süre vermişti peki neden 10 Haziran sonrasını beklemedi sözleşme uzatılması için sonuçta kaçmıyordu Burak 3 senelik sözleşmesi devam ediyordu...Mancini olumlu rapor verse bile arkadaş sen yine de 10 Haziranı bekle hocanın kalıp kalmayacağı belli değil belki yeni gelen hoca istemez...

Yazdıkça canım sıkılıyor yönetimin bence en skandal hamlesi bu.Bundan daha kötüsü olamaz...

Bunun icin Necati yollandiginda Terime küfürü basmistim zaten. O sezon tek forvet Umut oynasa yine acik ara sampiyon olurduk. adam oyunumuzu öldürdü resmen. aga biz ne zaman oyunu rakip sahaya yikacagiz? kör mür bu adamlar. biz mi cahiliz. anlamadim gitti.

tamam Burak yeteneklerin kısıtlı biliyoruz yüce Rabbim sana o özel yeteneklerden vermemiş ama niye koşmuyon be adam futbol bu futbol saklambaç değil 30. saniyede ayağına top değdi daha sonra 25. dakikada değdi

Galatasaray su anda hücumda nefes alamıyor. Taraftar olarak bizim yasadıgımız sıkıntı ise tarifsiz.

Elmander'in genc bir versiyonu şart abicim, yokmu Dünyada böyle bir forvet ?? Yeter artık dümdüz gidecem yönetime,

Kalite bir santrafor gelene kadar Almayın kardesim, bilet-kombine-forma, en basiti plastik bileziklerden bile almayın, tepkimizi koyalım artık.

burak yılmaz dün gece beni yanıltmadı. küçük maçların büyük oyuncusu çakma yıldız olduğunu gösterdi maalesef. biraz ağır eleştirdim ama 2 senedir istatistikleri ortada hiçbir büyük maçta sahada yok. CL de manu-rmadrid-juve-cehlesea maçlarında ortada gören yok. sert defanslar karşısında kayboluyor eziliyor. mancini bile bu yüzden önemli maçlarda oynatmadı onu. keza süperligde fb-bjk derbilerinde sahada yok. önemli bir istatistik daha. son 2 süper kupa maçında fbyi yendik ve ikisinde de burak oynamadı. bu maçtada eğer oynamazsa şansımız artar. tabi o zamana kadar bir yabancı forvet alırsak kupayı rahatlıkla alırız derim. Prandelli nin sistemi takıma bişeyler katmış belli ama Burakla bu sistem yürümez. adam topu sadece önüne istiyor atacan önüne boş boş gidip vuracak gol atacak. en ufak ikili mücadelede top kaybediyor fizik ve top hakimiyeti diye bişey yok. biraz ağır bir burak analizi oldu ama süper kupa finalinin analizide buraktan geçiyor malesef.

süper kupa sayfasınada yazmıştım burayada yazayım dedim.

yanlis yerde oynatildi diyen cikar mi acaba

Ben kolay kolay bir oyuncuyu böyle kötülemem ama gerçekten 10 kişi oynuyoruz maçları. Tokatspor'a karşı da aynı Atletico Madrid'e de aynı. İşin kötüsü mecburuz biz bu adamı izlemeye.

2 senedir fazla yermemeye çalışıyorum, en azından defans arkasına koşuları iyi yapıyor, pozisyona giriyor diyordum ama bütün sezonu düşününce olacak gibi değil. Bildiğin kanser etkisi.

drogba cok bozuyor bunu yoksa dün siralamisti golleri

maasi da cok düsük en az wes kadar kazanmali

dün o yüzden morali bozuktu yine

Kral çok kötü başladı. Evlensin düzelir dedik daha kötü oldu. Acilen forvet ihtiyacı gün yüzüne kabak gibi çıktı. Aslında böyle olması da iyi oldu belki. Yönetime ve sinyora açık mesaj

Bütün sezon Burak ile gitmez. Yabancı sınırlaması ve maaşı umrumda bile değil, onu hoca ve yönetim düşünsün.

Kendisine Avrupa'nın bazı gereksiz sadece isim ve reklam ile ilgilenen bir ekibinden şöyle ortalama bir teklif gelse keşke de göndersek.

Bu zulüm artık çekilmez , hele ki 5 sezon hiç çekilmez.

Geri
Üst Alt