#17 Burak Yılmaz

öyle kurumsalız ki 1 tane personelimiz var ve kendini alternatifsiz olarak görüyor bizim yüzümüzden

o yüzden tempra gibi geziyor

alternatif yaratıp bu adamı dehleyen yok helal olsun böyle kurumsal yapı görmedim 1 kişiye mahkumuz

Sportif direktöürlüğe başkan ve futbolcuları terslicek Mustafa Denizli lazım gibi.

Olay gol atması kaçırması falan değil anlamıyorsunuz hala. Burak 20 gol atar etrafındaki herkes 2-3 atar onun yüzünden. Bizde Elmander- Baros- Necati varken 9-10 gol civarı attı hepsi ama Selçuk 10 küsür attı o kadar da asist yaptı. Melo kariyerinin en yüksek gol yüzdesine ulaştı yine. Forvet dediği etrafını da oynatması gerekir, duvar olmayı bilecek, verkaça girmeyi bilecek, sağına soluna top indirecek, takım nefes alamadığında ilerde top tutup takımı ileri çıkaracak vs. Burak bunların hiçbirini yapamıyor hiç yapamıyor hem de az yapsa yine bişey demem. Ayağına gelen her top rakipte.

Haklısın tespitlerin dogrudur onlara lafım yok kardeşim.Ama yabancı sınırlamasından dolayı yerli forvet oynatabılecegımız baska bırısı yok.İşte yeni yeni kendini gösteren Mevlüt var ama oda yeni yeni piyasaya cıkmaya başladı.Ama şu şartlar altında elimizde sadece Burak var ve başka bi alternatifimiz yok.Keşke yabancı sınırlaması 6'da kalsaydıda tek forvet yabancı oynatabilseydik.Ve Burak'ta yedekte bekleseydi.

Bence bu yıl bizdeki son senesi olacak gol sayısı bu yıl daha düşecek gibi geliyor bana

Bu adamın 1. forvet olduğu takımla sezona başlarsak saç falan kalmaz millette.

adam 2 senedir bizde .toplam 152 sayfa yazılımış. ve en az 100 sayfası eleştiridir.. galatasarayda 35 gol atmak önemli değil, forvet görevlerini yapman..

hiç bir halt yapmıyorsun yardımcı olmuyorsan sahada, önüne pozisyon geldiğinde veya yarattığındada en %60-70 gol yapacak potansiyelin olmalı..

kendiside hatırlar deli gibi koştuğu-alan hazırlardığı maçı. işte bunu 34 maçlık ligde 15-20 maça çıkarırsan her türlü helal edilir.. ama 1-2 maç yaparsan sonra bir halta yaramazsan lafı yersinn..

elmanderde atamıyordu tepki alıyordu ama adam gerekirse canını dişe takıp adam kovalıyordu...top alıyor alan açıyordu....

bir kerede neden ben diye bir düşün ve hatayı kendinde aramaya bak burakcım

tam bir futbol özürlüsüsün ve 29 yaşında olupta bu kadar yeteneksiz bir adam görmedim ben.

bundan sonra benim için burak yılmaz futboldan anlamayanları tespit etmek için kullanılan bir turnusol kağıdıdır. iyi futbolcu diyen adam futboldan zerre anlamıyordur NET

Tepenize çıkarıp üstüne hak etmediği fahiş sözleşme imzalarsanız olacağı bu. Kralın pabucu olamayacak adamlara bu payeleri verenlere müstehak! Bu başıboşluğun başlıca sorumlusu planı ve programı olmayan yönetimdir.

Galatasaraylı Burak Yılmaz, oyundan çıkarken protestolara önce alkışla karşılık verdi. Kendisine laf atılan golcü, sinkaflı sözlerle karşılık verdi. Bir anda kendine hakim olamayan Burak da, kendisine sinkaflı küfürler eden taraftarlara ‘A... k...’ şeklinde karşılık verdi. Bu sırada Galatasaraylı golcünün yanına gelen teknik direktör Fatih Terim ile yardımcısı Hasan Şaş, Burak Yılmaz’ı sakinleştirmeye çalıştı. Yedek kulübesine oturan Burak’ın moralinin oldukça bozuk olduğu gözlendi. Tecrübeli futbolcunun ilerleyen dakikalarda da kulübede suratı asık şekilde oturduğu görüldü.

Geri
Üst Alt