#17 Burak Yılmaz

Yahu şaçmalığın onda dokuzu yaraftarda. Hazırlık maçı ulan hazırlık maçı . beyin fukatası herifler niye sinkaflı küfrediyorsunuz. Burak da yeni evlendi kaldıramadı heralde boş bir hazırlık maçında bunu ama yanlış.

O kadar para alıyorsan karşılığını vereceksin. Bu taraftar Lincoln'ü elano yu barosu bile ıslıkladı yeri geldi. Sen kimsin lan ........ Neyse küfretmiycem

Bu herifin arkasinda durdum hep yetti artik. Cokta sevdigimden degil ama lazimli oluyo diye arkasinda durmustum. Kotu futbolcu olmasi bi yerde kabul edilebilir olsada, saygisizlik taraftarin zoruna gider.

Ama yine onda suc yok, bunla kankasini havaya sokan unal aysal ve yonetimidir. boyle mukavele yaparsan kendini ibrahimovic sanar, oburude pirloyum, xelcugum diye ortada dolasiyor. 2 sene once en sevdigim topculardi. artik ikisinden igreniyorum desem yeridir

Adam kaç senedir gol kralı olduğuna rağmen, her maç hemen hemen gol atmasına rağmen, Şampiyonlar liginde ronaldo ile yarışmasına rağmen, çok kritik maçlarda kritik goller atmasına rağmen, her sene ortalama 20 ve üst gol atmasına rağmen çekilmez ve sevilmez istenmeyen adam halinde..

nekadar çekilmez ve kazma oyuncu olduğu ordan belli

buraki su kadar gol atti diye savunanlar

bu mantikla o zaman alex de hagiden daha büyük bir oyuncu degil mi

tapatalk (^___^)

Burağa bu kadar yüklenirseniz bu adam da haklı olarak söver. Sen adama küfür edersen adam da sana küfür eder.

Adam şuan yerli en iyi forvetse , adama küfür etmeyeceksin. Beğenmiyorsan ıslıkla,protesto et, ama küfür edemezsin.

Taraftarlık nereye gidiyor Türkiye'de ben anlamıyorum.

Bence biraz empati yapın Burakla ilgili.

Kötü bir futbolcu olduğuna da inanmıyorum.

Burağa bu kadar yüklenirseniz bu adam da haklı olarak söver. Sen adama küfür edersen adam da sana küfür eder.

Adam şuan yerli en iyi forvetse , adama küfür etmeyeceksin. Beğenmiyorsan ıslıkla,protesto et, ama küfür edemezsin.

Alman Ingiliz taraftarlara baktıkca bizim taraftarlardan resmen midem bulanıyor.... Sen adama ana avrat küfür et sonra Adam kızarsa ona karektersiz de....Bu lafları başkasına söylesen seni öldürmeye kalkarlar....ama bizim taraftarlarda medeniyet yok işte boşuna burada zaman harcıyoruz.....

Burak bence de efsane 'kral' olacak bir futbolcumuz değil fakat bu kadar da yerin dibine sokulacak bir topçuda değil. Stili oyun tarzı sevdiğiniz tarz değil diye veya sistemimize uymuyor diye burağa yüklenmek yada buraktan bir pivot santrafor olmasını beklemek ve bu yüzden eleştirmek saçma. Madem sisteme uymadığını farklı tarz bir forvet gerektiğini düşünüyorsunuz o zaman takımdan sorumlu kişiye bu planlamayı yapan kişi veya kişilere hesap sormalısınız. Ayrıca burak yollanmıcaksa en kötü onu yedek bırakıcak bir forvet alınmıcak ve burakla lige başlanıcaksa daha lig bile başlamadan adamın moralini 0 lamak Galatasaray a zarar verir burak gene milyon dolarlarını alır..

O kadar para alıyorsan karşılığını vereceksin. Bu taraftar Lincoln'ü elano yu barosu bile ıslıkladı yeri geldi. Sen kimsin lan ........ Neyse küfretmiycem

Ne lincoln ne elano burakın verdiği katma değerin onda birini vermedi baroşta ilk sene dışında vermedi bir kere kıyaslama çok saçma ayrıca o zaman yabancı sınırı da böyle değildi

Ayrıca para alınca küfür.edilmek serbest mi! İş yerinde patron sana küfretse ulan o kadar para veriyorum dese istifa mı edersin yoksa he ya kusura bakma mı dersin?

burakcılar sezonun başlaması burak'I skor olarak değilde oyun içinde hatırlamaları ile erimeler başlamış :D

Yabancı olursa küfür serbest yani. Yemişim onun en iyi yerli forvetliğini. Futboldan bihaber futboldan... Ayrıca davranışları takıma zarar veriyor.

inanmamak nasıl oluyo neyine inanmıyon radyodan dinliyon heralde maçları 20 gol atan adam bu kadar kötü olamaz diye düşünüyon galiba.adam futbol katili dostum

Burak elestirileri bi bitmedi arkadas!!

Ya anlamiyormusunuz, elimiz kokumuz bagli! Burak tan iyi türk forvet getirme sansimiz var mi? Yok.

Yabanci getirince ne olcak? Muslera, Telles, Melo, Sneijder, Bruma, Yabanci forvet ettimi 6? Hangisini kesecen? Hadi kestin yerine hangi yerliyi teklif ediyorsunuz onuda yazin bi zahmet...

Kendi futbolcusunu yerin dibine sokmakta bizim taraftar üstüne yok! Merak etmeyin bizde görüyoruz Burak in süperstar olmadigini, ama mecburuz! Tek yapabilecegimiz forma rekabeti icin bir türk transfer etmek, cünkü umut bulut burak tan for.ayi kapabilecek kapasite degil. Bunu da burak elbet biliyor...

Burak elestirileri bi bitmedi arkadas!!

Ya anlamiyormusunuz, elimiz kokumuz bagli! Burak tan iyi türk forvet getirme sansimiz var mi? Yok.

Yabanci getirince ne olcak? Muslera, Telles, Melo, Sneijder, Bruma, Yabanci forvet ettimi 6? Hangisini kesecen? Hadi kestin yerine hangi yerliyi teklif ediyorsunuz onuda yazin bi zahmet...

Kendi futbolcusunu yerin dibine sokmakta bizim taraftar üstüne yok! Merak etmeyin bizde görüyoruz Burak in süperstar olmadigini, ama mecburuz! Tek yapabilecegimiz forma rekabeti icin bir türk transfer etmek, cünkü umut bulut burak tan for.ayi kapabilecek kapasite degil. Bunu da burak elbet biliyor...

Oldu tek adam ya bu şımarıklıkları yapıp ağzımıza sıçsın

Normal yani bu durum

Geri
Üst Alt