- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
tamam la bu kadar da üzerine gitmeyin.yabancı forvet gelince hırs yapması bile yeter.yedekten girip yine gol atar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahahaha kim alır bunu artık yıllık kazandığı parayı hiç bir takım vermez
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yabancı sınırı varken Burak ı satmaya çalışanlara hayret ediyorum. Tamam arada çok yanlış işler yapıyor, kötü performans sergiliyor, ama iyi zamanlarında da neler yapabildiğini biliyoruz. Bu şartlar altında Burak tan iyi forvet alamayız yerli olarak.
Yabancı sınırı varken satıp ne yapmayı planlıyorsunuz?
Bir keriz buluruz belki diye dua etmekten baska ne gelir elimizden? Lazyo'ya gitmediği gün lanetimiz oldu diye yazmıştı birisi, daha iyi söylenemezdi... :crushed:
belki lanet ters teper bu sezon,ummadığımız bi katkı verir![]()
Terim'i harcadı,Mancini'yi harcadı sıra Prandelli'de....
Bizim taraftar da tabii her zaman olduğu gibi hocada suçu bulacak.Burak 13 gol attı daha ne yapsın denecek.
Hatta o kadar gol atamazsa bu sefer " Trabzon'da 264475 gol attı" denecek.
Sonra yeni hoca gelecek, "Yawww yabancı sınırı yawww,en iyi yerli forvet yaaaawww" denecek...
Terim'i bütün yaptıklarından dolayı affederim kendi adıma ama bu adamı bize almasını affedemem....
Ünal Aysal'ı gözümde efsane mertebesinden düşüren de buna verdiği yeni rezalet kontrat oldu.
Bu adama o kontratı ver sonra kıç.mızı yırtalım göğüs reklamı için...
Bir yeneteksiz koca kulubun huzurunu nasil kacirabilecegini guzel ozetlemis
Altyapıdan kimi koyarsan koy daha iyi. Kanser olmazsın en azından. Telles, Bruma, Chedjou... bunlar ilk 11 başlamak zorunda değil. Kes birini, o hakkı ileride kullan. Ya da kanser ol.
malesef 5 sene boyunca bizde
bu arada saçlarım burak geldiğinden beri dökülmeye başladıu ilginç bir bilgi vereyim dedim sizlere.5 sene sonra kel kalırım heralde
Tuhafsınız cidden. Cl de 7 gol atarken de sövüyor muydunuz merak ediyorum. Tamam formsuz, saçma sapan işler yapıyor vs. Ama çok fazla haksızlık edildiğini düşünüyorum. İyi olduğunda özgüveni yerinde olduğunda nasıl goller attığı ortada.
Ayrıca burada bir suç varsa da yönetim ve hocalardadır. Bu kötü performansla sahaya sürülüyorsa adam ne yapsın, oynamıyorum mu desin?
ben sövüyodum
o zamanlarda derdim yani santrafor alalım felan filan diye ama
Ha Burak'i bu kulube bela eden Terimi hicbir zaman affetmeyecegimi transfer edildigi gun demistim. Pek tabii ki idareciler, kulupteki futbol sorumlulari bu enkazin basmimari. Bu yeteneksiz herif gosterilen iltimati geri cevirecek degil.
Hadi transfer edildi bir hata yapıldı diyelim,ya şu 5 senelik 18 milyon euroluk kontrat ? Öğrendiğimde ağlayacaktım neredeyse sinirden...
Başkan kendini bitirecek büyük hatayı yaptı.Çok savundum Terimcilere karşı,hala da savunurum ama bu Burak efendi yüzünden giderse zerre üzülmem.Kendi düşen ağlamaz...