#17 Burak Yılmaz

tamam la bu kadar da üzerine gitmeyin.yabancı forvet gelince hırs yapması bile yeter.yedekten girip yine gol atar.

Yabancı sınırı varken Burak ı satmaya çalışanlara hayret ediyorum. Tamam arada çok yanlış işler yapıyor, kötü performans sergiliyor, ama iyi zamanlarında da neler yapabildiğini biliyoruz. Bu şartlar altında Burak tan iyi forvet alamayız yerli olarak.

Yabancı sınırı varken satıp ne yapmayı planlıyorsunuz?

Hahahaha kim alır bunu artık yıllık kazandığı parayı hiç bir takım vermez

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir keriz buluruz belki diye dua etmekten baska ne gelir elimizden? Lazyo'ya gitmediği gün lanetimiz oldu diye yazmıştı birisi, daha iyi söylenemezdi... :crushed:

Yabancı sınırı varken Burak ı satmaya çalışanlara hayret ediyorum. Tamam arada çok yanlış işler yapıyor, kötü performans sergiliyor, ama iyi zamanlarında da neler yapabildiğini biliyoruz. Bu şartlar altında Burak tan iyi forvet alamayız yerli olarak.

Yabancı sınırı varken satıp ne yapmayı planlıyorsunuz?

Altyapıdan kimi koyarsan koy daha iyi. Kanser olmazsın en azından. Telles, Bruma, Chedjou... bunlar ilk 11 başlamak zorunda değil. Kes birini, o hakkı ileride kullan. Ya da kanser ol.

Terim'i harcadı,Mancini'yi harcadı sıra Prandelli'de....

Bizim taraftar da tabii her zaman olduğu gibi hocada suçu bulacak.Burak 13 gol attı daha ne yapsın denecek.

Hatta o kadar gol atamazsa bu sefer " Trabzon'da 264475 gol attı" denecek.

Sonra yeni hoca gelecek, "Yawww yabancı sınırı yawww,en iyi yerli forvet yaaaawww" denecek...

Terim'i bütün yaptıklarından dolayı affederim kendi adıma ama bu adamı bize almasını affedemem....

Ünal Aysal'ı gözümde efsane mertebesinden düşüren de buna verdiği yeni rezalet kontrat oldu.

Bu adama o kontratı ver sonra kıç.mızı yırtalım göğüs reklamı için...

Terim'i harcadı,Mancini'yi harcadı sıra Prandelli'de....

Bizim taraftar da tabii her zaman olduğu gibi hocada suçu bulacak.Burak 13 gol attı daha ne yapsın denecek.

Hatta o kadar gol atamazsa bu sefer " Trabzon'da 264475 gol attı" denecek.

Sonra yeni hoca gelecek, "Yawww yabancı sınırı yawww,en iyi yerli forvet yaaaawww" denecek...

Terim'i bütün yaptıklarından dolayı affederim kendi adıma ama bu adamı bize almasını affedemem....

Ünal Aysal'ı gözümde efsane mertebesinden düşüren de buna verdiği yeni rezalet kontrat oldu.

Bu adama o kontratı ver sonra kıç.mızı yırtalım göğüs reklamı için...

Bir yeneteksiz koca kulubun huzurunu nasil kacirabilecegini guzel ozetlemis

113.jpg

Bir yeneteksiz koca kulubun huzurunu nasil kacirabilecegini guzel ozetlemis

Bu adam geldikten sonra Selçuk'un performansı da düştü.Bütün topları buna atmaya çalışıyor.Çok çok iyi hatırlıyorum,Chelsea maçı öncesi Arena'da Beşiktaş'ı 1-0 yendiğimiz maçta 1 pozisyonda,Drogba bomboş durumda iken gitti 3 kişinin arasındaki Burak'a verdi pası Selçuk...

Anlatıyor zaten maçtan sonra kızıyormuş Burak efendi pas atmıyorsunuz diye.

Bu adamın derdi Galatasaray falan değil,sadece attığı gol sayısı.Hepimiz biliyoruz sırf takım arkadaşı attı diye gole sevinmediğini....

Bunu savunanların da derdi Galatasaray değil.

2011-2012 sezonunda 69 gol attık,ama bu Terim yüzünden.4-1-4-1 oynamaya çalıştı 13 hafta,sonra 4-4-2 ye geçti.34 haftayı da 4-4-2 oynatsaydı 85 gol atacaktık o ortalama ile.

Sonra bu geldi 2012-2013 sezonunda 66 gol atabildik.

Sonra da Drogba fiziken düşünce 59 gol attık.Koskoca Galatasaray 59 gol attı ligde,acaba niye bu kadar az attık demiyorlar da hepsi ezberlemiş gibi "En iyi türk forvet" diyorlar.Yahu banane en iyi yerli forvet bizde oynayınca şampiyon mu oluyoruz ? Madalya mı veriyorlar ?

Selçuk-Burak kankalarına 5 yılda 36 milyon euro ödeyeceğiz gitmezlerse.36 milyon euro ya,yazarken canım sıkılıyor...

malesef 5 sene boyunca bizde

bu arada saçlarım burak geldiğinden beri dökülmeye başladıu ilginç bir bilgi vereyim dedim sizlere.5 sene sonra kel kalırım heralde

Altyapıdan kimi koyarsan koy daha iyi. Kanser olmazsın en azından. Telles, Bruma, Chedjou... bunlar ilk 11 başlamak zorunda değil. Kes birini, o hakkı ileride kullan. Ya da kanser ol.

Tuhafsınız cidden. Cl de 7 gol atarken de sövüyor muydunuz merak ediyorum. Tamam formsuz, saçma sapan işler yapıyor vs. Ama çok fazla haksızlık edildiğini düşünüyorum. İyi olduğunda özgüveni yerinde olduğunda nasıl goller attığı ortada.

Ayrıca burada bir suç varsa da yönetim ve hocalardadır. Bu kötü performansla sahaya sürülüyorsa adam ne yapsın, oynamıyorum mu desin?

malesef 5 sene boyunca bizde

bu arada saçlarım burak geldiğinden beri dökülmeye başladıu ilginç bir bilgi vereyim dedim sizlere.5 sene sonra kel kalırım heralde

Hadi maçları bir şekilde idare ediyorum da bunu ne olursa olsun savunan tipler beni çıldırtıyor asıl...

Boş kaleye kaçırır >>>>> En iyi Türk forvet...

İleride kara delik olur >>>>Trabzon'da 33 gol attı.

Ligin en çok faul yapan oyuncusu >>>> Çift forvet oynamalıyız ( Drogba varken de hepsi Burak tek forvet oynar diyordu :crushed: )

Avrupa ofsayt kralı >>>>>> Yaw çok çabalıyor yawww

Yakaladığı net 10 pozisyondan 1 tanesini atar >>>>> Qrallll kapakları taktı yine...

Yok efendim yabancı sınırı varken ilk kadroya yazılması gereken adammış.Faulleri-Ofsayları-Top kontrolünden aciz olması sebebiyle ileride baskı kuramıyoruz,hala şöyle böyle...

Tuhafsınız cidden. Cl de 7 gol atarken de sövüyor muydunuz merak ediyorum. Tamam formsuz, saçma sapan işler yapıyor vs. Ama çok fazla haksızlık edildiğini düşünüyorum. İyi olduğunda özgüveni yerinde olduğunda nasıl goller attığı ortada.

Ayrıca burada bir suç varsa da yönetim ve hocalardadır. Bu kötü performansla sahaya sürülüyorsa adam ne yapsın, oynamıyorum mu desin?

ben sövüyodum

o zamanlarda derdim yani santrafor alalım felan filan diye ama

Artik Burak'i savunacak tek bir kelime kullanana sabaha kadar tartisirim, gayet de kolayima geliyor cunku bu yeteneksizi yerle bir etmek gayet basit. Hicbir olumlu yaklasilacak bir yani yok.

Ha Burak'i bu kulube bela eden Terimi hicbir zaman affetmeyecegimi transfer edildigi gun demistim. Pek tabii ki idareciler, kulupteki futbol sorumlulari bu enkazin basmimari. Bu yeteneksiz herif gosterilen iltimati geri cevirecek degil.

Ha Burak'i bu kulube bela eden Terimi hicbir zaman affetmeyecegimi transfer edildigi gun demistim. Pek tabii ki idareciler, kulupteki futbol sorumlulari bu enkazin basmimari. Bu yeteneksiz herif gosterilen iltimati geri cevirecek degil.

Hadi transfer edildi bir hata yapıldı diyelim,ya şu 5 senelik 18 milyon euroluk kontrat ? Öğrendiğimde ağlayacaktım neredeyse sinirden...

Başkan kendini bitirecek büyük hatayı yaptı.Çok savundum Terimcilere karşı,hala da savunurum ama bu Burak efendi yüzünden giderse zerre üzülmem.Kendi düşen ağlamaz...

Hadi transfer edildi bir hata yapıldı diyelim,ya şu 5 senelik 18 milyon euroluk kontrat ? Öğrendiğimde ağlayacaktım neredeyse sinirden...

Başkan kendini bitirecek büyük hatayı yaptı.Çok savundum Terimcilere karşı,hala da savunurum ama bu Burak efendi yüzünden giderse zerre üzülmem.Kendi düşen ağlamaz...

Ve zaten mac basilari dahil 3 milyon eu luk kontrati ve iki yil suresi ortada dururken maasi iyilestirildi ve 33 yasina kadar uzatildi. Inanilmaz kotu yonetiliyoruz, yonetimin Burak gibi yeteneksize karsi bakis acisindan iyice ortaya cikti.

Geri
Üst Alt