#17 Burak Yılmaz

Form durumlarına göre;

11'e, Muslera-Melo-Sneijder ile banko yazacağım 4 isimden biridir.

Drogbasiz olmadiğini gördük.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cift forvet oynasak Burak gol atmaz ama 6-0 kazaniriz.

evet gorduk 1 gol 1 asist. Bir de kaleciyi attirip penalti aldi aslinda ama verilmedi.

Buradaki ergenler konusmaktan bikmadi 2 senedir bu adam da kapak takmaktan bikmadi.

Kapak ile ne alakası var yahu. Stadda maçları takip ediyorsan Drogbalı ve Drogbasız Galatasaray'ın farkını bariz görürsün. Burak her zaman atar. Ama 5 giriyor 1 atıyor. Sneijder 4 giriyor 3 atıyor. Mesele biraz bu. Şimdi İzet de takıma girince iyice beslenmeye başladı. Soldan Sneijder, arkada daha serbest Melo, yanında İzet hepsi Burak'a top atabilen adamlar. Ama o toplar duvardan seker gibi geri gelince takım yoruluyor.

1 attıysa 3 tane de pozisyonu yedi.Durum iyi gidiyor diye gözardı ediyorsunuz evde oynuyoruz diye bol bol pozisyon buluyoruz ondan rahatız.deplasmanda 1-2 pozisyon bulup atacaksın yoksa ilk devre gibi olur deplasman karnesi.öyle olmasının nedeni de burak.En iyi Türk forvet olabilir ama avrupada hedefi olan bir takımın ilk 11deki forveti olamaz.

pozisyona girmek de bir meziyet bunu hep atliyorsunuz, en buyuk hataniz

evet gorduk 1 gol 1 asist. Bir de kaleciyi attirip penalti aldi aslinda ama verilmedi.

Buradaki ergenler konusmaktan bikmadi 2 senedir bu adam da kapak takmaktan bikmadi.

Siz skor yorumcususunuz işte.

Drogba olmadan bu takımın ileride top tutamadığı ve organize olamadığı çok açık. Her top direk geri döndü. Aynı Drogba sakatlanıp çıktığı ve Burak'ın tek forvet oynadığı Madrid maçı gibi.

2012'de Trabzonspor Burak tek forvet oynayınca nasıl oynuyorsa bizde öyle oynamak zorunda kaldık bunun golle asistle filan alakası yok ama dediğimi anlaman için biraz bilgi lazım.

Kapak ile ne alakası var yahu. Stadda maçları takip ediyorsan Drogbalı ve Drogbasız Galatasaray'ın farkını bariz görürsün. Burak her zaman atar. Ama 5 giriyor 1 atıyor. Sneijder 4 giriyor 3 atıyor. Mesele biraz bu. Şimdi İzet de takıma girince iyice beslenmeye başladı. Soldan Sneijder, arkada daha serbest Melo, yanında İzet hepsi Burak'a top atabilen adamlar. Ama o toplar duvardan seker gibi geri gelince takım yoruluyor.

drogba son 10 macta sadece bursa macinda iyi oynadi. Burak cok hareketli ve rakip defanslari dagitan bir oyuncu , cok giriyor cok kaciriyor ama elimizde cok girip hepsini atan olmadikca forvetimiz Burak'tir.

Ayrica sene basindan beri kacirilan gollerin videosunu yapsak drogba'nin daha fazla cikabilir

Siz skor yorumcususunuz işte.

Drogba olmadan bu takımın ileride top tutamadığı ve organize olamadığı çok açık. Her top direk geri döndü. Aynı Drogba sakatlanıp çıktığı ve Burak'ın tek forvet oynadığı Madrid maçı gibi.

2012'de Trabzonspor Burak tek forvet oynayınca nasıl oynuyorsa bizde öyle oynamak zorunda kaldık bunun golle asistle filan alakası yok ama dediğimi anlaman için biraz bilgi lazım.

ben Drogba'ya top tutamiyor mu dedim nerenle okuyorsun anlamadim. Burasi Burak Yilmaz basligi ve ben de onun gereksiz elestirilen birisi oldgunu dusunuyorum hepsi bu.

Eleştiriyoruz falan ama bu adamın geldiği seviye saygı duyulmalı ve takdir edilmeli.Beğen beğenme saygı duymak zorundasın.Nereden nereye geldi adam.Birde bu fizikteki bir oyuncu bu kadar kolay düşmemeli.Adam Cristiano Ronaldo ile bir neredeyse kalıp olarak,ayıp oluyor bu kadar dayanıksız olması.

drogba son 10 macta sadece bursa macinda iyi oynadi. Burak cok hareketli ve rakip defanslari dagitan bir oyuncu , cok giriyor cok kaciriyor ama elimizde cok girip hepsini atan olmadikca forvetimiz Burak'tir.

Ayrica sene basindan beri kacirilan gollerin videosunu yapsak drogba'nin daha fazla cikabilir

Drogba sadece sakatlıktan döndüğü o ilk 2 maçta kötü oynadı. Gol atmasa bile pozisyona sokuyor adam. Çünkü topu tutuyor ileride ve sürekli zorluyor. Bu takım için önemli kendisi. Burak ise tam bir 2. adam forvette. Ben Burak'ı severim ama çok saydırırım kendisine.

Drogba sadece sakatlıktan döndüğü o ilk 2 maçta kötü oynadı. Gol atmasa bile pozisyona sokuyor adam. Çünkü topu tutuyor ileride ve sürekli zorluyor. Bu takım için önemli kendisi. Burak ise tam bir 2. adam forvette. Ben Burak'ı severim ama çok saydırırım kendisine.

mac esnasinda ben de saydiriyorum ama elimizde veriler var ve dunyanin en sacma kurali olan yabanci siniri var.

Dolayisiyla sahip cikmaliyiz oyuncularimiza.

Bu adam son 3 senenin gol krali ve milli takimin 1. forveti. Eee nasil daha iyi yerli alacagiz ?

pozisyona girmek de bir meziyet bunu hep atliyorsunuz, en buyuk hataniz

Bizde pozisyona girmeyecekte nerde girecek bu kadar bol.Galatasaray burak olsada olmasa da her maç en az 5-6 pozisyon bulur zaten.Orta sahadaki selçuk sırf buraka top atmak için diğerleri daha müsaitken pas vermez buraka atarsa tabiki daha çok pozisyona girer.

ben Drogba'ya top tutamiyor mu dedim nerenle okuyorsun anlamadim. Burasi Burak Yilmaz basligi ve ben de onun gereksiz elestirilen birisi oldgunu dusunuyorum hepsi bu.

Ben sen öyle bir şey dedin mi dedim? Burakın topu tutamadığından bahsetmeye çalışıyorum nasıl okuyorsun

Pres dediğiniz faul yapmaksa bunu çok iyi yapıyor Burak. Hele ceza sahamızın önünde adamı arkadan itip, ellerini kaldırması yok mu.

Ben sen öyle bir şey dedin mi dedim? Burakın topu tutamadığından bahsetmeye çalışıyorum nasıl okuyorsun

Umutsu bunlar değişik adamlar.İşleri güçleri kafaya bir oyuncuyu takıp onu sürekli öne çıkarmak.

Geçen hafta 3 %100 gol kaçırdı yetmedi Melo'nun pozisyonunu engelledi burada Burakçıların eleştiri yaptığını pek görmedim.

Bu hafta istatistik yapıyor hemen geliyor adamlar.Bizim çizgimiz net.İyi oynadığı zaman iyi diyoruz.Ama maçta iyi oynamadı.Top tutamadı ileride saçma sapan fauller yaptı yine.En dangalakçası da 44.dakikada yaptığıydı ben Mancini'nin yerinde olsaydım 2.yarı almazdım oyuna.

Acaba Hajrovic forvet oynayabilir mi ? Yoksa bu tek forvet oynayacaksa işimiz var.Kanada bu geçsin İzet forvet oynamaya çalışsın...

Geri
Üst Alt