#17 Burak Yılmaz

CL de öyle laubali ve vurdumduymaz görmeyim seni. Yeteneksizsin, bari kos ve savas.

Trabzon'un yedeği Yatabare bile Burak'tan daha iyi santrafor. Yani Burak'ı su anda Trabzon'a geri yollasak ilk 18'e giremez.

Cardozo-Waris-Yatabare :aghast:

yarin tepki görürse yine taraftari dövmeye calisir
baska bir sey beklemiyorum kendisinden

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Hayir yatiyor. Eskişehir maçinda en az mesafe kateden oyuncu. Bursa maçinda Bruma alda at dedi resmen. Diger pozisyonlari mahvetti. Bizi tümden o bozmuyor olsa bile en zararli oyuncumuz oldugunu düşünüyorum.
Eskişehir maçında malesefe hucumda sıfırdık o maçta gol olması çok zordu zaten ama bursa maçında golü önce kendisi hazırladı sonra zor bir vuruş yaptı hakkını yememek lazım.Ha burdan Burakı savunuyorum anlamına gelmesin evet yetersiz geliyor banada ama sadece tüm suçun Buraka yıkılması biraz canımı sıkıyor.Sürünerek oynayan bir orta sahamız var malesef

yarin tepki görürse yine taraftari dövmeye calisir
baska bir sey beklemiyorum kendisinden

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Aman Necati kardesim dikkatili ol, belki burak okuyordur burda onun ile ilgili yorumlari. Sonra tribünlerde sana saldirmasin, tepki falan olursa.

Aman Necati kardesim dikkatili ol, belki burak okuyordur burda onun ile ilgili yorumlari. Sonra tribünlerde sana saldirmasin, tepki falan olursa.

keske denese
ama maclara gitme firsatim yok ne yazik ki
ins bir dahakine birisi karsilik verir buna

Burak i ne zaman elestirebiliriz sorusuna: sadece gol atamayinca degil, sahada takim arkadaslarina yardimci olmaz ise, rakip defansi rahatsiz etmez se ozaman elestirilmesi lazim. Cunku oyle yada boyle en cok forma giyen oyuncu olacaktir, ha belki Umut form yakalarsa kesebilir onu, bilemiyorum tabi..

d17f13c8dda9691750e655b552067892.jpg
nerden nereye

Renkdaş hep bu argüman kullanılıyor ama saçma :) Yerlerine kimi koyacağız? Bence bir kere kesinlikle santrafor türk olmamalı. Onun yerine gerekirse muslera dışında savunma hattını komple türk yaparsın santraforu yabancı koyarsın. Selçuk'un yerine Hakan Çalhanoğlunu parayı basar alırsın ama alamadın. Hiç gelmez olayına girmeyelim parayı bastın mı gelir! Ama görünen o ki bizde para yok.

Şuan sistemi ve takım kimyasını bozamayız. O yüzden 1 sene daha katlanıcağız. Destek olalım köstek değil. Sezon sonu konuşalım

Geri
Üst Alt