#17 Burak Yılmaz

Bruma'nın yanlıs kararlar vermesine sebep olan futbolcu. Bakarsanız her Bruma şut çektiğinde ' niye pas vermiyon lan ' diye bagırıyor cocuga. Çocuk etkilendi bundan,mal mal kararlar vermeye basladı. Aksini iddia eden dikkat etsin

Trtsporu izliyorum hala burak yalnız mı kalıyor acaba diyorlar.Arkadaş messi bile dünya kupası finalini kazandıramadı diye yerin dibine sokuldu,bu adama tek laf yok medyada.Allah aşkına nasıl bir bağlantısı var bu adamın medyayla çok merak ediyorum.Herşey oradan başlıyor çünkü.

BxfXdVsCQAAwDHe.jpg:large

:mad:

Trtsporu izliyorum hala burak yalnız mı kalıyor acaba diyorlar.Arkadaş messi bile dünya kupası finalini kazandıramadı diye yerin dibine sokuldu,bu adama tek laf yok medyada.Allah aşkına nasıl bir bağlantısı var bu adamın medyayla çok merak ediyorum.Herşey oradan başlıyor çünkü.
Amaçları belli taraftarı yanlış yönlendirmek istiyorlar.Kötü futbolcularımızı yüceltip iyi futbolcularımızı eleştiriyorlar.Geçen sezon Sneijder müthiş oynamasına rağmen medya tarafından sürekli eleştiriliyordu.

tapatalk

Bu konuda bir iki kişiyle tartışınca bi daha yazmamaya karar vermiştim aslında yine aynı tepkileri alırım muhtemelen sorun değil ayağı kırılsın ölsen üzülmem falan yazanlar olmuş onlara diyecek bi şeyim yok zaten evet dün kötüydü fener bursa maçlarının aksine mücadele olarak da eksikti daha hareketli olmalıydı ama bu kadar ağır hakkaten konuşulmaz takım genel olarak hücumda yeterli değil topu oraya gotüremiyoruz üretken olamıyoruz bunları görmeden tek sorumlu olarak Burak'ı görmek sizi rahatlatıyorsa devam edin ben kötü de oynasa gol de kaçırsa sadece Burak da değil Galatasaray forması giyen herhangi bi futbolcu hakkında böyle ağır konuşamıyorum armaya bi saygısızlığı yoksa

Bu sene yine muhtemelen gol kralı olucak çevresindekiler sayesinde.

Selçuk 2011-2012 şampiyonluğundaki performansının, Burak ise 2012-2013 sezonundaki CL performansının ekmeğini yedi şu ana kadar... İkisi de bahsettiğim sezonlardaki performansları dışında takıma hiçbirşey katmadılar tam tersi el freni oldular. Lakin yine de her maç ilk 11'e yazıldılar. Terimciler dövmesin ama buna FT dönemi de dahildir. Bir de üstüne 5 senelik sözleşmeye imza attılar. Şimdi bu durumu gözden geçirin. Selçuk ve Burak'ın yerine kendinizi koyun. Bir de Sabri gibi bir yetenek fakirinin 10 sene boyunca ne olursa olsun takımda tutulduğunu hesaba katın. Selçuk ve Burak'ın yerinde siz olsanız oynar mısınız? Fazladan mücadele eder misiniz? Canınızı dişinize takar mısınız?

Bir de zamanında birçok kişi diyordu ki Selçuk'u Sneijder'in gelişi bozdu. Alakası yok. Sneijder 2012-2013 sezonunun devre arasında geldi. Selçuk bu sezonun ilk devresinde de yoktu ki! Bildiğin yokları oynuyordu. Neden? Çünkü sebebi yanlış kişi de arıyoruz. Selçuk'u bozan malesef kankisinin de bu takıma gelmiş olmasıdır. Yani Selçuk'un bu rezil futbolunun müsebbibi Burak Yılmaz'dır. Çünkü Burak o sezonun başında gelmişti. Burak'ın bu takıma katılmasından beridir de Selçuk'un bir tane iyi performansını hatırlamıyorum. Hep idare etti. O gün bugündür 2011-2012 sezonundaki Selçuk'tan en ufak bir emare göremedik. Adam bitti resmen.

Selçuk'un zamanında bu takıma kazandırılması stratejik olarak çok önemli ve kıymetliydi. Nokta transferdi. O sene birçok nokta transfer yapılmıştı ama Selçuk'un transferi Melo ile beraber en önemlisi idi. Zaten 2011-2012 sezonundaki o olağanüstü performansı ile şampiyonluğun mimarlarından oldu. Lakin aynı şeyi Burak için söyleyemeyeceğim. Bu adamın transferi Galatasaray için asrın hatası oldu. CL'de çürük takımlara 8 gol atınca bir gaza geldik ama olmadı. Ondan sonra da takıma faydadan çok zararı oldu zaten. Kendini bitirdiği yetmedi Selçuğu da yanında götürdü. Şimdi bir zahmet attığı gollerini de, kankisini de yanına alıp bu takımdan defolup gitsin...

Bakın ntvsporda şu anda futbol aktüel var dikkatli izleyin buraka bir tane eleştiri olmayacak hep yalnız kaldı denecek.Gecede 90 artı var yine oradada eleştiri olmayacak.O kadar bilinçli ki...

Mebcuruz maalesef sana. Senden kurtulduğum gün şükürler olsun diyeceğim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burak takımda ilk eleştirilmesi gerek isim değil bu sene çabalıyor mücadele ediyor.Bu seneki Bursa maçında golü sırf kendi çabalarıyla attı.Bende çok kızıyorum kendisine ama bir çabası var adamın.En azından selçuk hamit yekta gibi yatmıyor.

sorun sende değil seni tek forvet oynatanda teklif geldiğinde satmayanda be burak

Selçuk 2011-2012 şampiyonluğundaki performansının, Burak ise 2012-2013 sezonundaki CL performansının ekmeğini yedi şu ana kadar... İkisi de bahsettiğim sezonlardaki performansları dışında takıma hiçbirşey katmadılar tam tersi el freni oldular. Lakin yine de her maç ilk 11'e yazıldılar. Terimciler dövmesin ama buna FT dönemi de dahildir. Bir de üstüne 5 senelik sözleşmeye imza attılar. Şimdi bu durumu gözden geçirin. Selçuk ve Burak'ın yerine kendinizi koyun. Bir de Sabri gibi bir yetenek fakirinin 10 sene boyunca ne olursa olsun takımda tutulduğunu hesaba katın. Selçuk ve Burak'ın yerinde siz olsanız oynar mısınız? Fazladan mücadele eder misiniz? Canınızı dişinize takar mısınız?

Bir de zamanında birçok kişi diyordu ki Selçuk'u Sneijder'in gelişi bozdu. Alakası yok. Sneijder 2012-2013 sezonunun devre arasında geldi. Selçuk bu sezonun ilk devresinde de yoktu ki! Bildiğin yokları oynuyordu. Neden? Çünkü sebebi yanlış kişi de arıyoruz. Selçuk'u bozan malesef kankisinin de bu takıma gelmiş olmasıdır. Yani Selçuk'un bu rezil futbolunun müsebbibi Burak Yılmaz'dır. Çünkü Burak o sezonun başında gelmişti. Burak'ın bu takıma katılmasından beridir de Selçuk'un bir tane iyi performansını hatırlamıyorum. Hep idare etti. O gün bugündür 2011-2012 sezonundaki Selçuk'tan en ufak bir emare göremedik. Adam bitti resmen.

Selçuk'un zamanında bu takıma kazandırılması stratejik olarak çok önemli ve kıymetliydi. Nokta transferdi. O sene birçok nokta transfer yapılmıştı ama Selçuk'un transferi Melo ile beraber en önemlisi idi. Zaten 2011-2012 sezonundaki o olağanüstü performansı ile şampiyonluğun mimarlarından oldu. Lakin aynı şeyi Burak için söyleyemeyeceğim. Bu adamın transferi Galatasaray için asrın hatası oldu. CL'de çürük takımlara 8 gol atınca bir gaza geldik ama olmadı. Ondan sonra da takıma faydadan çok zararı oldu zaten. Kendini bitirdiği yetmedi Selçuğu da yanında götürdü. Şimdi bir zahmet attığı gollerini de, kankisini de yanına alıp bu takımdan defolup gitsin...

Yerlerine Türk Forvet ve Ortasaha önermenizi bekliyorum.

Halilovic bile isi cözmüs. Cardozo'ya rağmen son dakikada 2 tane daha yabancı santrafor aldırdı. Biz hala daha Burak diyoz.

Burak yalnız kalmaya mahkum, her topu savunmanın arkasına koşu yaparak pas beklerse daha çok yalnız kalır ve takımda hücumda etkin olamaz.Topla oyunu zayıf ve topu iyi saklayamadığı sürece hep yalnız kalacak ve takım da hep bu futbolu oynayacak.

Geçen gün Chelsea-Swansea maçını izledim, Bony gibi bir adamı yedeklerde görünce şok oldum.Onun yerine de ilk 11'de sene başında bizim de ilgilendiğimiz ama benim hiç istemediğim bir oyuncu olan Gomis oynuyordu.Kötü de oynamadı ama içim bir türlü ısınmadı yıllardır bu adama.Bony sürekli yedeği olacaksa Gomis'in devre arasında muhakkak kadromuza katmalıyız.Adamın topla arası çok iyi ve çok da güçlü bir oyuncu.Bizim gibi hücum futbolu oynayacak takımlarda olması gereken forvet oyuncusu tanımlamasına uygun.

Yabancı sıkıntımız var ama yapacak bir şey yok, bir yerlerden feda edip takımın göze hoş gelen futbol oynamasını sağlamak teknik heyetin görevi.Burak Yılmaz ile bu takımın daha fazlasını oynamasına imkan yok.

Doumbia'nın sözlesmesi sene sonu bitiyor, devre arasına kadar imzayı atmaz ise 5-6 m euro bir bonservis ile kapılabilir. Yani sezon sonu beklenmeden alınmalı.

Yerlerine Türk Forvet ve Ortasaha önermenizi bekliyorum.
Renkdaş hep bu argüman kullanılıyor ama saçma :) Yerlerine kimi koyacağız? Bence bir kere kesinlikle santrafor türk olmamalı. Onun yerine gerekirse muslera dışında savunma hattını komple türk yaparsın santraforu yabancı koyarsın. Selçuk'un yerine Hakan Çalhanoğlunu parayı basar alırsın ama alamadın. Hiç gelmez olayına girmeyelim parayı bastın mı gelir! Ama görünen o ki bizde para yok.

Burak takımda ilk eleştirilmesi gerek isim değil bu sene çabalıyor mücadele ediyor.Bu seneki Bursa maçında golü sırf kendi çabalarıyla attı.Bende çok kızıyorum kendisine ama bir çabası var adamın.En azından selçuk hamit yekta gibi yatmıyor.

Hayir yatiyor. Eskişehir maçinda en az mesafe kateden oyuncu. Bursa maçinda Bruma alda at dedi resmen. Diger pozisyonlari mahvetti. Bizi tümden o bozmuyor olsa bile en zararli oyuncumuz oldugunu düşünüyorum.

Geri
Üst Alt