Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
baslatmasinlar simdi brotherhoodlarina
anderlecht macini bi yenilinde bi gorelim
anderlecht macini bi yenilinde bi gorelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amaçları belli taraftarı yanlış yönlendirmek istiyorlar.Kötü futbolcularımızı yüceltip iyi futbolcularımızı eleştiriyorlar.Geçen sezon Sneijder müthiş oynamasına rağmen medya tarafından sürekli eleştiriliyordu.Trtsporu izliyorum hala burak yalnız mı kalıyor acaba diyorlar.Arkadaş messi bile dünya kupası finalini kazandıramadı diye yerin dibine sokuldu,bu adama tek laf yok medyada.Allah aşkına nasıl bir bağlantısı var bu adamın medyayla çok merak ediyorum.Herşey oradan başlıyor çünkü.
Selçuk 2011-2012 şampiyonluğundaki performansının, Burak ise 2012-2013 sezonundaki CL performansının ekmeğini yedi şu ana kadar... İkisi de bahsettiğim sezonlardaki performansları dışında takıma hiçbirşey katmadılar tam tersi el freni oldular. Lakin yine de her maç ilk 11'e yazıldılar. Terimciler dövmesin ama buna FT dönemi de dahildir. Bir de üstüne 5 senelik sözleşmeye imza attılar. Şimdi bu durumu gözden geçirin. Selçuk ve Burak'ın yerine kendinizi koyun. Bir de Sabri gibi bir yetenek fakirinin 10 sene boyunca ne olursa olsun takımda tutulduğunu hesaba katın. Selçuk ve Burak'ın yerinde siz olsanız oynar mısınız? Fazladan mücadele eder misiniz? Canınızı dişinize takar mısınız?
Bir de zamanında birçok kişi diyordu ki Selçuk'u Sneijder'in gelişi bozdu. Alakası yok. Sneijder 2012-2013 sezonunun devre arasında geldi. Selçuk bu sezonun ilk devresinde de yoktu ki! Bildiğin yokları oynuyordu. Neden? Çünkü sebebi yanlış kişi de arıyoruz. Selçuk'u bozan malesef kankisinin de bu takıma gelmiş olmasıdır. Yani Selçuk'un bu rezil futbolunun müsebbibi Burak Yılmaz'dır. Çünkü Burak o sezonun başında gelmişti. Burak'ın bu takıma katılmasından beridir de Selçuk'un bir tane iyi performansını hatırlamıyorum. Hep idare etti. O gün bugündür 2011-2012 sezonundaki Selçuk'tan en ufak bir emare göremedik. Adam bitti resmen.
Selçuk'un zamanında bu takıma kazandırılması stratejik olarak çok önemli ve kıymetliydi. Nokta transferdi. O sene birçok nokta transfer yapılmıştı ama Selçuk'un transferi Melo ile beraber en önemlisi idi. Zaten 2011-2012 sezonundaki o olağanüstü performansı ile şampiyonluğun mimarlarından oldu. Lakin aynı şeyi Burak için söyleyemeyeceğim. Bu adamın transferi Galatasaray için asrın hatası oldu. CL'de çürük takımlara 8 gol atınca bir gaza geldik ama olmadı. Ondan sonra da takıma faydadan çok zararı oldu zaten. Kendini bitirdiği yetmedi Selçuğu da yanında götürdü. Şimdi bir zahmet attığı gollerini de, kankisini de yanına alıp bu takımdan defolup gitsin...
Renkdaş hep bu argüman kullanılıyor ama saçmaYerlerine Türk Forvet ve Ortasaha önermenizi bekliyorum.
Burak takımda ilk eleştirilmesi gerek isim değil bu sene çabalıyor mücadele ediyor.Bu seneki Bursa maçında golü sırf kendi çabalarıyla attı.Bende çok kızıyorum kendisine ama bir çabası var adamın.En azından selçuk hamit yekta gibi yatmıyor.