#17 Burak Yılmaz

Lazio dünya para verdi bu adama satmadik 2 sene önce.

En az Ribery'nin kaçırılması kadar büyük bir fiyasko.

-Tapatalk-

golü atmıs santraya kosacağına adam öpücük parmak show yapıyor.
adamın herşeyi kendisine ayar etmeye yetiyor.
kafa olacak bi defa kafa.
utanma haysiyet olacak

Keşke sen değil de bi başkası atsaydı şimdi aylarca bu golün ekmeğini yiyeceksin, yedirtecekler. İnşallah tez zamanda kurtuluruz senden.

tribünlere sevinmeyin falan yapıyor karaktersiz artist seni

sahtekar herif

o vurmayıp umuta çevirdiği topta taraftar kaçırırsa yuhlarlar diye vurmadı topu kafasına işlemiş artık kendi oyuncusunu maç içinde yuhlayan taraftar olmaz galatasaraylı hiç olamaz.ayrıca her zamanki gibi rezil oynadı burak.

Sana yorum yazarsam uzaklaştırma alacam yetenek fakiri. Haram zıkkım olsun maaşında en ufak katkım varsa

zabri olsaydı gelişine vururdu ama avut ama değil, kimsenin aklına gelmeyeni yaptın pas atarak !

Gole sevindim bunun attığını görünce sevincim geçti. Bu hale geldiğim için çok üzgünüm. Beni takımımdan soğutuyor.

Chedjou al da at diye verdi topu boş kaleye attı , Chedj'e sarılmak yerine tribüne trip atıyor.

yetenek fakiri ve aldığı milyonlarca euroya rağmen yatıp yuvarlanan futbolcumsu, keriz parası yiyor ,dalgasını geçiyor ,hayat burağa çok güzel..

Sen ve kankan küfür ufkumu genişlettiniz lan.

Allah affetsin bizleri ama zulüm ediyorsunuz bize resmen !

I am the one who knocks!

Harbiden gole sevindim bu sekilsizin suratına görünce keyfim kaçtı şimdi 1 puanı kurtardım diye gezer sağda solda

Umut'a vermiş olduğu pas :bansign::bansign::bansign:

Gole sevindim bunun attığını görünce sevincim geçti. Bu hale geldiğim için çok üzgünüm. Beni takımımdan soğutuyor.

Chedjou al da at diye verdi topu boş kaleye attı , Chedj'e sarılmak yerine tribüne trip atıyor.

Aynen, birebir bende. Birde sanki kapak takmis gibi sevinmesi yok mu ... O gol'ün sahibi 99.99% Chedjou'dur. Yemin ederim orda Chedjou'yu görünce basta gözlerime inanamadim, Bruma'dir herhalde dedim ama degilmis.

Bir kaç gol atınca burda gelip kral, mral, noldu kapak vs yazanlar buraktan daha beterler.

Geri
Üst Alt