#17 Burak Yılmaz

Anca boş kaleye atar sneijderin o nefis bir forvet nasıl harcar bize onu gosterdi

emek hırsızı yeteneksiz adamı forvet yaptık

daha önce yaptığı gibi taraftara tepki koyuyor birde

gidip yalasaydın selçuğu golden sonra

Gol attım diye bir yerlerini kabartıyorsundur şimdi. Ama rezilsin hele ki sneijderin pasında kaleye şut çekmeyip pas vermeye çalıştığın için. Korkak!

mükemmel yazmış

atacağı gol olmaz olsun.

-pres yapacağı tutar, faul yapar rakibi rahatlatır,
-atak olgunlaşır, topu kontrol edemez ya da pas hatası yapar kontra yedirir,
-takım kontraya çıkar, faul yapıp atağı bitirir,
-savunma arkasına koşu yapar, 10 pozisyondan 8inde ofsayttadır; ofsaytta değilse topu kontrol edemez, kontrol ederse son vuruşu yapamaz,
-yaptığı el kol hareketleriyle takım arkadaşları üzerinde psikolojik baskı oluşturur, hata yapan arkadaşını motive etmek aklının ucundan bile geçmez,
-pas atamaz, top süremez, top kontrol edemez, takım oyununu baltalar ama attığı sikko gollerle futbol cahili taraftarların gözünü boyar, milyonları cukkalar.

kraldır evet.

edit: ayrıca sürekli yaptığı savunma arkası koşularıyla ortasaha oyuncularını riskli paslar atmaya zorladığı için takım sürekli top kaybetmektedir ki galatasaray'ın rakip yarısahaya yerleşememe sorununun da en büyük nedeni burak yılmaz'dır.

https://eksisozluk.com/entry/45346247

bu herife top atılıyor

bu karaktersiz stoperin arkasına doğru koşuyor

ulan topa doğru hareketlensene ne kaçıyorsun stoperin arkasına

topa gitmesi gerekirken üstüne gelen toptan stoperin arkasına geçerek saklanıyor

En ufak bir hakkim varsa ustunde, sonuna kadar haram olsun.

Golden sonra ki hareketlerini izledim tekrar. Yemin ediyorum çıldıracağım.Chedjou'nun ayağının altını öpmek yerine tribüne trip atıyosun.

Sen adamı en iyi oynadığı maçtaki tek hatasında yerin dibine sokarsan bütün takimin rezil oynadığı maçta tek sorumluluğu ona yikarsan kendi futbolcunu kendin bitirirsen en vurması gereken yerde pas verir bu arada Galatasaray gol attı diye üzüldüm diyen adam da Galatasaraylı falan değildir isterse aziz atsın

Ben Galatasaray forması giyen hiç kimseyi kötüleyemem asagılayamam ama olmuyor burak olmuyor bagzen beyin yapmak istiyor ama yetenekler imkan vermiyor inş. Utandırirsin bizi aeo .

Kötü kelimesinin sözlükteki karşılığı.. Oynama artık defol git ya!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu adamı savunan kişi ya bilinçli gs düşmanıdır ya da futboldan anlamıyordur net.

Ayrıca bu yorumcularıda allaha havale ediyorum.Bu adamların kazandıkları her kuruş haram.Bu adama tek eleştiri yapılmaz mı arkadaş,bu adam kendini her rezil ettiğinde ölü taklidi yapılır mı? Ama adamların amacı o kadar belli ki...Yabancı kontenjanı olayı ile 3 sene önceden bombayı koyanlar;melo,sneijder gibi adamları durmadan taraftarın önüne atanlar bu adama ses çıkartmıyor.Artık herkes görsün bu oyunu yahu.

bu takımın asıl çöküşü bunun geldiği zaman başladı takımdaki arkadaşlığı bile bozdu bu

Geri
Üst Alt