Tek tek açıklayayım...2 li forvette canlı izledim ben bu arkadaşı ve tek derdi gol atmak olup diğer işleri yanındaki forvete bırakan adam tabi ki galatasaray gibi bir takımda gol bulur...Çünkü diğer tüm işleri (pres yapmak, top indirmek, oyunu kanatlara açmak, ver-kaç yapmak gibi) diğer forvet oyuncusu yaptığı için sıradan herhangi bir forvet galatasaray gibi bir takımda gol bulabilir normal olarak...Takımın gol yükünü çekiyor demişsin hemen açıklayayım...Burak yılmaz oynadığı takımlarda genelde çok gol atıyor ama hiç düşündün mü takımın toplamda attığı gol sayısı ne kadar artıyor acaba?Ben sana cevap vereyim istersen:Hiç...Çünkü bu adam ceza sahası içine başkasının girmesine izin vermiyor...Örnek mi?Orta saha oyuncuları ver kaç yapamaz bununla ve ceza sahasına girmez...Bir futbolcu topu ayağına aldığı zaman ya bağırır ya da hemen koşu yapar ve topu bu alır...Her topun kendisine atılmasını maç öncesi ve maç içinde sürekli hatırlatır...Ayrıca galatasaray gibi bir takımın forvetinde oynuyorsan zaten bir şekilde gol bulursun baskıdan dolayı...Hatırlayalım umut ilk oynadığı dönemde sürekli gol bulan bir adamdı...Son olarak bu adam en iyi yerli forvet değil...Artık bu yalana kendinizi inandırmayın...Milli maçta ve geçen sezon ki şampiyonlar liginde açıkcası çok beğenmediğim umut bulut un bile burak tan ne kadar iyi forvet olduğunu gördük...Dikkat edersen burak ın kaçırdığı ve mahvettiği gol pozisyonlatına hiç değinmedim bile...