#17 Burak Yılmaz

Sakatligi nuksetmedi gordugum kadariyla.Keske sakatlansaydi.

Buna küfür ediyor hakaret ediyoruz diye ceza alıyoruz topçu bozuntusu.

ikinci yari hic topa dokunmadi cidden hic dokunmadi lan saka gibi
hayir anlamiyorum kafam almiyor 10 kisi kalmis rakip yine de sahada yok lan adam

offsaytlari delirtiyior adami. bide yan hakeme salamasi yokmu. ya hadi kil payi olsa neyse. 2 metre ofsayttasin be burak.

Bu adamın oynamasını isteyenler ya tipini beğeniyorlardır ya da man crush durumu vardır. Hiç kimse mecburuz, çaresiziz falan demesin artık bahaneler bitti. Deniz bitti kara göründü. Umut bile saçma salak haliyle en azından pozisyona giriyor kafa falan vuruyor. Bu herif çapsız, korkak, yeteneksiz ve emek hırsızı birisidir. 2.yarıda nasıl devamlı saklandığını, 3 savunmacının arasında beklediğini herkes gördü. Gerçi bunları 3 senedir görüyoruz bizler ama hala göremeyenler utansın.

Sneijderin her iki golunde, ozellikle 2. goldeki pas isteyisi... sonra da muthis gol izlemesi de sevinc patlamasi yasamamasi... adami gicik ediyor. Umut'da aynisi yapmis. Millet cosuyor adamlar gol attik falan hic takmiyorlar. Iste boyle adamlarin vucut dilinden anlarsiniz kimi kalpten oynuyor kimi kendileri icin

Kazanmasaydik muhtemelen burda Buraga sövüp ceza yiyecektim.
Dünyanin acik ara en kötü forvet. Rezil, ego, yeteneksiz, capsiz.
Kazandik ya Prandelli bunu oynatmaya devam eder

ikinci golde topu bana niye vermedin diye aglamis yine
top gol olduktan sonra hala wese bakip duruyor öyle
........................................
cok agir küfürler etmek istiyorum ama bunun icin ceza almaya degmez

bu adamın bu yıldan başka 4 yıl daha sözleşmesi var, toplam 20 milyon Euro kazanacak ama 20 euroluk futbolcu bile değil.. ikinci ligde bile oynayamaz...

Bu adam varken bu takımın iyi futbol oynaması imkansız.Ne olur kesin artık şu adamı takımdan.Adam kendi dışında biri gol attığı zaman sevinmiyor bile hem de böyle bir maçta.Emin olun şu maçı 3-1 kaybetsek tek golü burak atsa ondan mutlusu yoktu.

Geri
Üst Alt