#17 Burak Yılmaz

Galatasarayın hedefi türk olmayan takımları yenmektir diyen ali sami yenin kareografisinin yapıldığı bir günde senin antrenörün ve oyuncun hedef başakşehir diyor...Bu takımı bu yeteneksiz yerlilerle dolduran ve 2 senedir tekrar kazandığımız avrupa vizyonunu yerin dibine sokan herkesin allah cezasını versin..

Burak sen bir hainsin.On milyonların Galatasaray'ını içten yıkan bir hain!!!

Galatasayar'dan ..... olup gittiğin güne adağım var.Allah'ım sen şu adamdan bizi kurtar Ya Rabbim amin..

Son düzenleme:
Atılacak her hava topunu elini kaldırarak istiyor. İstisnasız kimle hava topuna çıksa rakip alıyor. Genelde hava toplarında belki seker diye rakibin arkasına koşuyor. En güldüğüm bu lüzumsuz orta sahaya gelip top isteyip tek pas ile topu tekrar aldığı kişiye veriyor ya. Sonra duruyor öyle dinleniyor orta sahada. Yapma arkadaşım yapma...

transfer lazım forvete burakı sepetlemek lazım selçuk burak out kaptan sneijder in

Bundan sonra bu adamı hala savunmak isteyen birşey bulamayan arkadaşlara yardımcı olacak birkaç savunma:

Sorun sadece burak mı?

buraka top mu geliyor?.. Top gelip her zamanki gibi kaçırırsa da çok pozisyona giriyor dersiniz.

Burak tek forvet oynayamaz,yanına adam lazım..Tek forvet oynasın 25 gol atar laflarınız unutulmuştur merak etmeyin.

Bir de cuma yok yok garanti olsun maç unutulsun diye cumartesi kadro yapmaya başlayın bunu da forvete koyun başka çaremiz mi var diyin...

Ben bunları buldum ama siz bu konuda oldukça yaratıcısınız eminim çok daha absürdlerini bulursunuz.

Ne demiş beyefendi;fb galibiyetine sevinemeden böyle bir maça çıktık
asıl hedefimiz lig,

Burak gibi insan müsvettelerinin düşünce yapısı bu şekilde olduğu sürece ve biz bunları ilk 11 oynattığımız sürece daha kötüye gitmeye mahkumuz.
Acilen Kankası ile birlikte kendilerine kulüp bulmaları söylenmeli.

Prandellinin asıl hedefi lig olabilir. Ş.liginde 1 puan alacak takım çıkarabilir. Ünal aysalın asıl hedefi lig olabilir ş.liginde orta sıralarda gezecek takım oluşturmuş olabilir.

AMA senin asıl hedefin lig olamaz. Pozisyona girince asil hedef lig nasılsa ne koşacam demediğin şüpheli. Hangi ş.ligi maçı varsa yürüyorsun. Pres denen bişey yok.

Asıl hedef lig diyen futbolcu yeteneksizdir, güçsüzdür.

Sana kızmıyorum aslında forvette tek basan oyuncuyu oynatmayıp bu zamanında gol kralı olmuştu onu alayım oyuna diyen bir hoca var kızılması gereken.

Boyle bir yeteneksizi dusmanimin basina vermesin gercekten biktik hic sakatlanmiyor da 3 senedir :mad:

TT

Rüyamda kendisyle konuştum ağzıma geleni yüzüne söyledim. Keşke gerçekten karşıma çıksa.

dün gece Aubameyag'dan biraz ders almıştır herhalde bir forvet nasıl top sürer ve nasıl bitirici vuruş yapar.

Merak ediyorum acaba Abumeyang garanti kaç para kazanıyordur...

Dortmund'u falan geçin Almanya liginde küme düşmeye oynayan kulüplerde bile topla ilişkisi bu kadar kötü forvet yok.Defalarca az çok top kullanabilen bir forvet Burak'tan daha faydalı olur diye söylendi, yazıldı ama yok en iyi yerli forvet, mecburuz bilmem ne.Hadi taraftar zihniyeti 2 gole tav oluyor ama bu kulüpte hiç mi futbol aklı yok anlamadım.Bu takımda Burak hariç değişmeyen tek Muslera kaldı galiba.Sistem, diziliş, bekler, stoperler vs her şey herkes değişti.

Dortmund'u falan geçin Almanya liginde küme düşmeye oynayan kulüplerde bile topla ilişkisi bu kadar kötü forvet yok.Defalarca az çok top kullanabilen bir forvet Burak'tan daha faydalı olur diye söylendi, yazıldı ama yok en iyi yerli forvet, mecburuz bilmem ne.Hadi taraftar zihniyeti 2 gole tav oluyor ama bu kulüpte hiç mi futbol aklı yok anlamadım.Bu takımda Burak hariç değişmeyen tek Muslera kaldı galiba.Sistem, diziliş, bekler, stoperler vs her şey herkes değişti.

Almanya'yı geçelim...

Uefa'ya üye bütün ülkelerin 1.liglerinde bu kadar kötü zararlı forvet yoktur...Adam her maç daha da rezil oynuyor...Tüm takımı yerle bir ediyor...İleride top tutabilen ortalama bir forvet olsaydı şimdiye çok başka oynardık...Takımın teknik taktikten evvel en önemli sorunu bu çapsız...

Süper ligde 18 takım var , 16 tanesi yabancı forvet kullanıyor...2 takım biz ve Balıkesir...

Bayern Munihin forvetine koy bu adamı o takımı iki seviye alta düşürür Liverpool, Valencia ayarinda bir takım olur bayern çünkü takım arkadaşlarının oyununuda çok kötü etkileyen bir oyuncu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Almanya'yı geçelim...

Uefa'ya üye bütün ülkelerin 1.liglerinde bu kadar kötü zararlı forvet yoktur...Adam her maç daha da rezil oynuyor...Tüm takımı yerle bir ediyor...İleride top tutabilen ortalama bir forvet olsaydı şimdiye çok başka oynardık...Takımın teknik taktikten evvel en önemli sorunu bu çapsız...

Süper ligde 18 takım var , 16 tanesi yabancı forvet kullanıyor...2 takım biz ve Balıkesir...
Her takım yabancı forvet kullanıyor ama sadece biz Burak'a mecburuz.Bize yerli forvet oynatma zorunluluğu var sanırım.Sürekli sistem diziliş tartışılıyor yahu sanki Burak'ın uygun olduğu sistem ve diziliş var.

Son düzenleme:
Burak gol attikca sorun yok, görevi o.

Lakin dün dakikayi hatirlamiyorum (1.devre) derinlemesine top aldi, güzel kontrol edemeyince, topu süremedi, arkadan defans oyuncusu geldi topu korner'e yolladi.

Hey Burak sen en iyi yaptigin isi yapamaz duruma gelirsen, bizim seni savunacak hic bir sey birakmiyorsun.

Burak Pandev Umut'la olacak degil

O iğrenç saç kesimini de al git!
Kazma.
Sınır kalkarsa ilk iş bütün forvetleri gönderip adam akıllı forvet almak olmalı.

Geri
Üst Alt