#17 Burak Yılmaz

Geldiği günden bu yana söylüyorum...Bununla maç kazandık, gol kralı oldu, çok gol de attı ama hiç bir maçta bununla iyi futbol oynayamadık...Ve hiçbir zaman da bununla iyi futbol oynayamayacağız...

Bugünkü tek pozisyonumuzdaki savunmaları şu şekilde:Burak gole gidecekti defans yetişti...Arkadaş adam topu alıp kaleye gidemedi ama at gözlüğü takınca böyle oluyor işte...

Son dakika...Ama kral başakşehir maçını düşünüyormuş asıl hedef oymuş ondan kötü oynamış..Hadi kral 1 hafta daha yırttın.Haftaya 2-3 kişinin arasından topu sana atar sneijder sen de boş kaleye yuvarlayıp,kimseyi iplemeden tek başına tribünlere koşar ve kendini 1 haftalığına daha ronaldo zannedersin..

Bir forvet hic mi orta sahaya top almaya gelip takim arkadasi ile verkac filan yapmaz. Bütün toplari önüne istiyor rakip stoperleri mal zannediyor.

Şampiyonlar ligi takımlarında şu anda en yeteneksiz forvete biz sahibiz. Adam top tutamıyor yahu, artık top sürmesinden de vazgeçtim.

Geç kardeşim CL'yi...

Uefa'ya üye 50 ülkenin en üst düzel liglerindeki en en en rezil ve kötü forvet...CL mukayesesi çok iyimser olur...

Geldigi gùnden beri futbola hasret kaldik. Tùketti takimi herif. nasil bir bela aldiysak basimiza. Lanet olsun geldigi gune.

Abi sence Ünal Aysal bu rezile o 5 yıllık kontratı neden verdi ? Ben anlamıyorum nasıl yapar bunu yazıklar olsun ya...

Benimde anlam veremedigin sey. Kulùbùn icinde yònetime yol gòsteren kimseler yok herhalde. Selcuk a o kontrati yapana kadar mesela hakan c alinabilirdi. Nebilim yani Sedat dogan, lùtfu aribogan, sarigul, hicbiri futboldan anlamiyormu. Anlamiyor demekki. Yeni gelecek olan Abdurrahimle Ali durustte anlamiyorlar. Abdurrahim bela etti zaten bunu basimiza.

yetenek fakiri gram katkısı yok yahu adamın allah sans verecek ınsana 45m tl kazanacak gs den ayrıldıgında

antrenmanda ciddi sakatlansa da kurtulsak.5-6 ay görmesek yüzünü.

Benimde anlam veremedigin sey. Kulùbùn icinde yònetime yol gòsteren kimseler yok herhalde. Selcuk a o kontrati yapana kadar mesela hakan c alinabilirdi. Nebilim yani Sedat dogan, lùtfu aribogan, sarigul, hicbiri futboldan anlamiyormu. Anlamiyor demekki. Yeni gelecek olan Abdurrahimle Ali durustte anlamiyorlar. Abdurrahim bela etti zaten bunu basimiza.

Abi bu 2 kankaya rezil kontratları vermek kulübe ihanet ya...Süper ligde 18 takımdan 16 tanesi yabancı forvet ile oynuyor...Biri biz diğeri Balıkesir...Başka söze gerek yok...

Cok ciddi bir sekilde soruyorum: Ne ise yararsin?! Bu sorunun cevabi yok yoK yOK YOK

Naber burak? Saç baş yoldurtmaya devam mı? Hımm kolay gelsin kral

Abi bu 2 kankaya rezil kontratları vermek kulübe ihanet ya...Süper ligde 18 takımdan 16 tanesi yabancı forvet ile oynuyor...Biri biz diğeri Balıkesir...Başka söze gerek yok...

Necati yi getirsek gene bundan iyi olurdu. Iyi bir yabanci forvetle 4. yildiz cepteydi. Tabi Selcuk unda kesilmesi lazim.

Necati yi getirsek gene bundan iyi olurdu. Iyi bir yabanci forvetle 4. yildiz cepteydi. Tabi Selcuk unda kesilmesi lazim.

Abi şimdi Prandelli gitsin Ersun Yanal gelsin deniyor, gerçi ben bile artık bunu istiyorum...Ama adam gelse hangi forvetle oynayacak abi ya ? Bu sezon nasıl şampiyon olacağız biz ?

Abi şimdi Prandelli gitsin Ersun Yanal gelsin deniyor, gerçi ben bile artık bunu istiyorum...Ama adam gelse hangi forvetle oynayacak abi ya ? Bu sezon nasıl şampiyon olacağız biz ?

Burak gonderilsinde her sekilde bundan iyi top oynariz. Pandevde ise yaramayacak gibi. Ileri ucta Umut-Sneijder denenbilir. Umut tek forvet oynayamaz. Ama Sneijdere elinden geldigince yardimci olur. Merkeze Melo ve emre-furkan ikilisinden biri. Sag tarafa Bruma, sol tarafa olcan. olcanin arkasina Baltayi koyarsak defansif acidan daha rahat ederiz. Sag tarafta ise Bruma varken arkasina kimi koyariz bilemiyorum. Tarik defansif olarak zayif. Bugun ilk yedigimiz golde atak olusmadan Tarik topu kaptirdi. Tarik ve Telles gibi adamlari bek olarak kullanmaktan kacinmak lazim. Telles Brumayla donusum icinde oynarsa verimli olur bence.

selcuk ve burağın her oynadığı mac iki kii eksiğiz,bunlara pandev,telles,dzemaili falan filan aslında takımda 3-4 oyuncu var gerisi alayı çöp ve bu çöpler yılda 56 milyon Euro kazanıyor , Ortadoğu ve balkanların ve avrupanın vedahi bütün dünyanın en büyük çiftliği olmuş Galatasaray..

Geri
Üst Alt