#17 Burak Yılmaz

Burak'i Lazioya satmayanlar utansin...

Başkan yaktı bizi...Sen al dağılmış iflas etmiş bir kulübü al ligde şampiyon yap sonra Drogba-Sneijder getir ama forvet olarak buna kal...

Şaka gibi resmen...Ya Lazio'ya satılmayı geç hata yapıldı 1 kere diyelim , peki 5 yıllık sözleşme ? Amaç ne bunda ?

Adam koskoca Fener maçında 90 dakikada şaka gibi sadece 13 kere topla buluşmuş , Demirkol gibi reziller "yaw orta saha Burak'ı pozisyona sokmuyor" diyor...Allah hepsinin belasını versin , adam ne yaparsa yapsın bahaneleri var...Drogba verken "Burak tek forvet oynamalı " diye bağıran tipler "Burak'a yardımcı olacak bir forvet gerek" diyor...

Ben iddia ediyorum Uefa'ya üye 52 ülkenin en üst düzey liglerindeki tüm forvetler arasında uzak ara en kötüsü...Bir tane olumlu iyi bir özelliği yok...

Ben 2010-2011 de bile takımı takip ettim hiç bırakmadım ama bu rezil yüzünden takımdan soğudum artık...İllahlah ettirdi bu rezil ve kankası rezil...

zamanında 10 milyona satacaktı olmadı :(

Allah rızası için top oyna şu maç.

Başkan yaktı bizi...Sen al dağılmış iflas etmiş bir kulübü al ligde şampiyon yap sonra Drogba-Sneijder getir ama forvet olarak buna kal...

Şaka gibi resmen...Ya Lazio'ya satılmayı geç hata yapıldı 1 kere diyelim , peki 5 yıllık sözleşme ? Amaç ne bunda ?

Lazio başgani tehdit bile etmişler Burak'i satin almadi diye... inanilacak gibi degil... :D

Lazio president Claudio Lotito gets death threats after failed Burak Yilmaz transfer - report - ESPN FC

Burak'in menajeri transferin içine etmiş.

Galatasaray tarihinin 2 büyük hatası

Burak'ın Lazio'ya satılmaması
Servet'in Marsilya'ya satılmaması ( o işte baya dedikodu vardı başkan öldü falan diye)

Galatasaray tarihinin 2 büyük hatası

Burak'ın Lazio'ya satılmaması
Servet'in Marsilya'ya satılmaması ( o işte baya dedikodu vardı başkan öldü falan diye)
O olay doğru da bizimkiler geciktirmiş. Geciktire geciktire adamın ölmesini beklemeselerdi Servet gidermiş. Dert yanıyordu hatta Servet bazı açıklamalarında. "Uzattikca uzattilar gidemedim" diye.

N5

O olay doğru da bizimkiler geciktirmiş. Geciktire geciktire adamın ölmesini beklemeselerdi Servet gidermiş. Dert yanıyordu hatta Servet bazı açıklamalarında. "Uzattikca uzattilar gidemedim" diye.

N5

Zenci bir stoper bulmuşlardı Servetin yarı fiyatına, o yüzden vazgeçtiler galiba renkdosh hatta Servetin Gstv de veda röportajı vardı kesin gözüyle bakılıyordu transferine.

Diawara ydi galiba

-Tapatalk-

Aynen diawaraydı,ayrıca ermeni lobisi yüzünden transfer gercekleşmedi diye açıklama yapmıştı menajeri;

FIFA menajeri Mithat Halis, Marsilya'nın Türk oyuncuları sürekli izlemesine karşın, transferde tereddüt yaşadığını belirterek, "Ermeni lobisi Marsilya'da çok güçlü. Belediye kısmında yaşıyorlar. Belediye'ye bağlı bir kulüp Marsilya. Belediye'deki siyasi aritmetik onların politikalarını etkiliyor. Örneğin Servet Çetin'in transferinde Ermeni lobisinden kaynaklanan sorunlar yaşanmıştı. Bunların artık giderilmesini lazım.

Cidden yaktı bizi. Belki Fatih Terim bile gitmezdi bu kazma gelmese bu olaylar yaşanmazdı. Oturmuş sistemin tek başına içine etti resmen tarihimizi değiştirdi bu bela. 5 sene ligi dümdüz edecek takım ne hale geldi. Ulan herkes bir şekilde o sisteme uymuştu be Çolak, Baytar, Umut hatta yılların çöpü Aydın'ın bile faydalı göründüğü maç olmuştu. Her maç 10 kişi oynata oynata günden güne eritti takımı. Arkadaşlarının eforunu emeğini çalan bir virüs.

Cidden yaktı bizi. Belki Fatih Terim bile gitmezdi bu kazma gelmese bu olaylar yaşanmazdı. Oturmuş sistemin tek başına içine etti resmen tarihimizi değiştirdi bu bela. 5 sene ligi dümdüz edecek takım ne hale geldi. Ulan herkes bir şekilde o sisteme uymuştu be Çolak, Baytar, Umut hatta yılların çöpü Aydın'ın bile faydalı göründüğü maç olmuştu. Her maç 10 kişi oynata oynata günden güne eritti takımı. Arkadaşlarının eforunu emeğini çalan bir virüs.

Terim tüm 2012 yazı 4-4-1-1 oynattı takıma , bunu satamadık diye ısrarla 4-3-1-2 oynattı , o da Madrid faciasına ve ligde rezil gitmemize sebep oldu...

Mancini geldi elinde tek bir kanat oyuncusu bile yoktu 19 yaşındaki Bruma hariç , bunu kanatta oynatmak zorunda kaldı ama bu "yoruluyorum yerim benim forvet" gibi küstahça açıklamalar yaptı...

Sonra Başkan gitti skandal ötesi bir kontrat ile tamamen bitirdi bizi...Prandelli bu rezili kontratı yüzünden oynatıyor maalesef...

Seni futbolcu yapan kim varsa ..................................................................

Gördükçe tiksiniyorum herifi ya sinirden ağlayacağım...

adini duymadim
klasik yine
sövmek bile yersiz artik
allah belamizi vermis ne diyem daha

Geldigin gün galatasaray tarihinde bir leke yeteneksiz

Bu herif oldukça biz maç falan kazanamayız. Ancak rakip 10 kişi kalırsa denk maç olur.

Laan bugün ofsayta düşmedi galiba ilk yarıda :D Yoksa ben mi kaçırdım?

I am the one who knocks!

Tümör. Kesip almak lazim bunu. baska yolu yok. Yeni gelen yönetim bunu geldigi gün postalamiyorsa biteriz. Postalayacaklarinida hiç sanmiyorum. Kos koca kulübün içinde futboldan anlayan adam yok.

Geri
Üst Alt