Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Burak'i Lazioya satmayanlar utansin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak'i Lazioya satmayanlar utansin...
Adam koskoca Fener maçında 90 dakikada şaka gibi sadece 13 kere topla buluşmuş , Demirkol gibi reziller "yaw orta saha Burak'ı pozisyona sokmuyor" diyor...Allah hepsinin belasını versin , adam ne yaparsa yapsın bahaneleri var...Drogba verken "Burak tek forvet oynamalı " diye bağıran tipler "Burak'a yardımcı olacak bir forvet gerek" diyor...
Ben iddia ediyorum Uefa'ya üye 52 ülkenin en üst düzey liglerindeki tüm forvetler arasında uzak ara en kötüsü...Bir tane olumlu iyi bir özelliği yok...
Ben 2010-2011 de bile takımı takip ettim hiç bırakmadım ama bu rezil yüzünden takımdan soğudum artık...İllahlah ettirdi bu rezil ve kankası rezil...
Başkan yaktı bizi...Sen al dağılmış iflas etmiş bir kulübü al ligde şampiyon yap sonra Drogba-Sneijder getir ama forvet olarak buna kal...
Şaka gibi resmen...Ya Lazio'ya satılmayı geç hata yapıldı 1 kere diyelim , peki 5 yıllık sözleşme ? Amaç ne bunda ?
O olay doğru da bizimkiler geciktirmiş. Geciktire geciktire adamın ölmesini beklemeselerdi Servet gidermiş. Dert yanıyordu hatta Servet bazı açıklamalarında. "Uzattikca uzattilar gidemedim" diye.Galatasaray tarihinin 2 büyük hatası
Burak'ın Lazio'ya satılmaması
Servet'in Marsilya'ya satılmaması ( o işte baya dedikodu vardı başkan öldü falan diye)
O olay doğru da bizimkiler geciktirmiş. Geciktire geciktire adamın ölmesini beklemeselerdi Servet gidermiş. Dert yanıyordu hatta Servet bazı açıklamalarında. "Uzattikca uzattilar gidemedim" diye.
N5
Zenci bir stoper bulmuşlardı Servetin yarı fiyatına, o yüzden vazgeçtiler galiba renkdosh hatta Servetin Gstv de veda röportajı vardı kesin gözüyle bakılıyordu transferine.
Diawara ydi galiba
-Tapatalk-
Başkan yaktı bizi...Sen al dağılmış iflas etmiş bir kulübü al ligde şampiyon yap sonra Drogba-Sneijder getir ama forvet olarak buna kal...
Şaka gibi resmen...Ya Lazio'ya satılmayı geç hata yapıldı 1 kere diyelim , peki 5 yıllık sözleşme ? Amaç ne bunda ?
Cidden yaktı bizi. Belki Fatih Terim bile gitmezdi bu kazma gelmese bu olaylar yaşanmazdı. Oturmuş sistemin tek başına içine etti resmen tarihimizi değiştirdi bu bela. 5 sene ligi dümdüz edecek takım ne hale geldi. Ulan herkes bir şekilde o sisteme uymuştu be Çolak, Baytar, Umut hatta yılların çöpü Aydın'ın bile faydalı göründüğü maç olmuştu. Her maç 10 kişi oynata oynata günden güne eritti takımı. Arkadaşlarının eforunu emeğini çalan bir virüs.
Öle demeyin arkadaş bağ kopması Allah kimsenin başına vermesin.bugün sahada gezerken belki baglari kopar sansimiza