- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.367
- 5.998
Umut Dortmund defansı arasında top kontrol edip top dağıttı tek başına.
Sağlamsa Lassa
ok burak formsuz ama umut da kalitesiz be renkdas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umut Dortmund defansı arasında top kontrol edip top dağıttı tek başına.
Sağlamsa Lassa
Radu Niculescu ikisinden iyi topçu kulağı çınlasın.ok burak formsuz ama umut da kalitesiz be renkdas
yav yok ya arkadan çekiyorlardı sankiRadu Niculescu ikisinden iyi topçu kulağı çınlasın.
Sağlamsa Lassa
arasinda degil önünde. Genelde ofsaytta durdugu için.tek başına 6 tane defans oyuncusu arasında ne yapmasını bekliyon şero
burak kaliteli yaniok burak formsuz ama umut da kalitesiz be renkdas
Burak iyi mucadeleci hirsli tek handikapi selcuk kotu oynuyor defansin arkasina toplar atilmiyor eskisi gibi:thumbup:
ali yayli tapatalk ile gondermistir.
Cok buyuk golcu. Sneijder ciddi anlamda oyununu bozuyor ama. Devre arasinda satarsalar Sneijder'i Burak da takim da kendine gelir.
Tek handikapı Selçuk'un kötü oyunu mu?![]()
Sadece Sniejder'in satılması yetmeyebilir... Melo ve Muslera'yı da satmak gerekir bence...![]()
Bir mesajdan sonra "" şuna evrilir ----> :31:
Sürekli bu tip mesajları görünce :31:danburaya evrildik kardeşim...
![]()
Biliyorum normal bir gülüş değil o,sanki gerçekte hafif diş sıkmalı bir gülüş olur ya sinirden![]()
Yahu Burak nasıl yeterli görülür anlamak mümkün değil. Hala bir forvetin takımın yüzünü değiştireceğini anlayamıyoruz..Burak bazen iyi niyetli çabalayabilir,koşabilir ama ye-ter-siz... Kolektif anlayış egemenken Burak tek kurtarıcımız olarak görülüyorsaveya ise biz hakikaten sıkıntılı bir takımız...Bu takıma forvet trnsferi şarttır.
Cok buyuk golcu. Sneijder ciddi anlamda oyununu bozuyor ama. Devre arasinda satarsalar Sneijder'i Burak da takim da kendine gelir.
Geçtiğimiz senelerde attığı goller insanların gözünü boyuyordu belki. O yüzden de savunmaları anlayabilirim... Ancak bu sene dibe vurmuş durumdayız... Yani anlamak için çok çaba sarfediyorum ama olmuyor... Empati kurma yeteneği yüksek olan bir adamımdır oysaki ama beceremedim bu sefer...![]()