#17 Burak Yılmaz

burak_gs_sus_020912.jpg

Cok buyuk golcu. Sneijder ciddi anlamda oyununu bozuyor ama. Devre arasinda satarsalar Sneijder'i Burak da takim da kendine gelir.

Burağa iyi futbolcu diyen biriyle futbol konuşmak anlamsız 3 yaşındaki çocuk bile bu adamın ne kadar kazma ve yeteneksiz olduğunu anlar.

Burak iyi mucadeleci hirsli tek handikapi selcuk kotu oynuyor defansin arkasina toplar atilmiyor eskisi gibi:thumbup:

ali yayli tapatalk ile gondermistir.

Geçen sene, birisi Burak Ronaldodan daha iyi frikik kullandigini söylemesti..

Okudugum en saçma yorumlardan birisiydi cidden...

Sürekli bu tip mesajları görünce :31:dan :D buraya evrildik kardeşim... :)

Biliyorum normal bir gülüş değil o,sanki gerçekte hafif diş sıkmalı bir gülüş olur ya sinirden :D

Yahu Burak nasıl yeterli görülür anlamak mümkün değil. Hala bir forvetin takımın yüzünü değiştireceğini anlayamıyoruz..Burak bazen iyi niyetli çabalayabilir,koşabilir ama ye-ter-siz... Kolektif anlayış egemenken Burak tek kurtarıcımız olarak görülüyorsaveya ise biz hakikaten sıkıntılı bir takımız...Bu takıma forvet trnsferi şarttır.

Biliyorum normal bir gülüş değil o,sanki gerçekte hafif diş sıkmalı bir gülüş olur ya sinirden :D

Yahu Burak nasıl yeterli görülür anlamak mümkün değil. Hala bir forvetin takımın yüzünü değiştireceğini anlayamıyoruz..Burak bazen iyi niyetli çabalayabilir,koşabilir ama ye-ter-siz... Kolektif anlayış egemenken Burak tek kurtarıcımız olarak görülüyorsaveya ise biz hakikaten sıkıntılı bir takımız...Bu takıma forvet trnsferi şarttır.

Geçtiğimiz senelerde attığı goller insanların gözünü boyuyordu belki. O yüzden de savunmaları anlayabilirim... Ancak bu sene dibe vurmuş durumdayız... Yani anlamak için çok çaba sarfediyorum ama olmuyor... Empati kurma yeteneği yüksek olan bir adamımdır oysaki ama beceremedim bu sefer... :(

Geçtiğimiz senelerde attığı goller insanların gözünü boyuyordu belki. O yüzden de savunmaları anlayabilirim... Ancak bu sene dibe vurmuş durumdayız... Yani anlamak için çok çaba sarfediyorum ama olmuyor... Empati kurma yeteneği yüksek olan bir adamımdır oysaki ama beceremedim bu sefer... :(

Sana şöyle söyleyeyim : Eğer takım iyi ise Burak attığı gollerle parlayabilir, oyunu rakip sahaya yıkarız veya karambol yaratırız veyahut kontralar falan...Ama takım kötü ise Burak o takımın en kötülerinden biridir. Ortası veya standardı yok yani. Standardı olamayan bir futbolcu da her zaman eleştirilmeye açık kapı bırakır. Her daim kendini kanıtlamak zorunda kalır.

Geri
Üst Alt