- 27 Ocak 2010
- 59.385
- 30.995
- 3.523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne anlatıyon? Isterse 150 gol atsın. Bu takıma bir gram faydası yok.adam gol krali olsa yine kendini begendirmiyecek allah yardimcisi olsun
Burak bizi geçen sezon şampiyonluktan etti ne şampiyon olması. İlk senesinde ise Drogba sayesinde şampiyon olduk.
İlk senesinde 24 gol atmış ama beğenmiyosun, ondan önceki sene 33 gol atmış. Forma girerse dediğim o yıllardan bahsediyorum. Geçen seneden değil. Geçen sene formsuzdu.
Ne anlatıyon? Isterse 150 gol atsın. Bu takıma bir gram faydası yok.
O küçük beynim basmıyor demi, sizin gibiler ancak bu herifin istatistikine bakar. Yok ne kadar gol atmış..
Mesela bu herif 3 senedir bizde, ben daha bir tane iyi oynadığı Fener derbisi hatırlamıyorum onu da geçtim Fenere karşı bununla oynadık mî çoğu zaman bir halt edemiyoruz.
I am the one who knocks!
kac kere bizim alanda topu alip pasi verene geri verdi? ezbere konusan sensin renkdasBakıyorum da ezbere yorumlar var. Maçı izlememişsin bari belli etme. Yok attığı pas hep rakibe gidiyor, yok defansa yardıma gelmiyor. Adam 2-3 top çaldı defansa gelip, %81 pas oranı yakaladı. Bazıları izlemeden yorum yapmasın lütfen.
herangi bir bundesliga takima sinirsiz bütce ver, burak'a 5 million euro den fazla bonservis veren olmaz. bu adam 3 senede 100 küsür gol atmis, hala türkiyede oynuyor. neden acaba?Su dakika itibariyle 10 m euro, fiyatı düsmeden mac sonunda satılsın...
DUVAR PASI işte..bi pozisiyon vardi, 4e2 falan gelmistik. sneijder buna pas verdi, duvar pasi yapacam derken top ortasahaya döndü ve kontra atak yedik
herangi bir bundesliga takima sinirsiz bütce ver, burak'a 5 million euro den fazla bonservis veren olmaz. bu adam 3 senede 100 küsür gol atmis, hala türkiyede oynuyor. neden acaba?