#17 Burak Yılmaz

adam gol krali olsa yine kendini begendirmiyecek allah yardimcisi olsun
Ne anlatıyon? Isterse 150 gol atsın. Bu takıma bir gram faydası yok.

Sizin gibiler ancak bu herifin istatistikine bakar. Yok ne kadar gol atmış..

Mesela bu herif 3 senedir bizde, ben daha bir tane iyi oynadığı Fener derbisi hatırlamıyorum onu da geçtim Fenere karşı bununla oynadık mî çoğu zaman bir halt edemiyoruz.

I am the one who knocks!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kadar yeteneksiz , teknikten , pas atmaktan , top sürmekten aciz olup da bu kadar gol atan başka bir forvet yoktur herhalde.
Devre arasına kadar böyle devam ederse belki satma ihtimalimiz olur.
Yabancı sınırı dahada düşse bile tez zamanda kurtulmamız lazım.

Ne anlatıyon? Isterse 150 gol atsın. Bu takıma bir gram faydası yok.

O küçük beynim basmıyor demi, sizin gibiler ancak bu herifin istatistikine bakar. Yok ne kadar gol atmış..

Mesela bu herif 3 senedir bizde, ben daha bir tane iyi oynadığı Fener derbisi hatırlamıyorum onu da geçtim Fenere karşı bununla oynadık mî çoğu zaman bir halt edemiyoruz.

I am the one who knocks!

Melo'nunda gram faydası yok ama taraftar hasta bu adama, cünkü brezilyalı..

Burak ederi varken satılıp yerine komple bir santrafor alınmalı. Niasse ile dahi hücumun cehresi cok degisir ama artık Melo'da gönderilip yerine daha dinamo ve kesici bir ön libero alınması gerekiyor.

Son olarak Burak Brezilya'lı falan olsa, bu negatif yorumların hicbiri olmazdı, hatta Burak'ı elestirenler futbol cahili ilan edilirdi.

Burak avrupadan gelen taninmis veyildiz bir isim olup, bizde bu performansi gösterseydi elestirenler futbol cahili ilan edilirdi, yani bunu diyen arkadaslar hakli... Gol atmasi disinda takima pek bir katkisi yok diyenler de hakli, cünkü oyun zekasi kistili bir oyuncu...

sonucta Burak tempolu bir hücum oyununda her sekilde is yapar. Futbolda hersey gol atmak degil, ama gol atamayinca da mac kazanamiyorsun. Eger gol atmak okadar önemsiz ise, ozaman Ömer Üründül´ün "Lewandowski 4 gol disinda sahada yoktu" sözü dogru mu oluyor ? Evet Burak gelmeden bu takim daha cok gol atiyordu, ama daha az gol atmamamizi da sadece Burak Yilmaz´a yüklemek yanlis. Özellik ile Italyanlar ile oynadigimiz hücum oyunu cok kistiliydi, birak Burak Yilmaz´i, o sistem Drogba´yi bile ölrdürdü.

Burak Yilmaz dogru kullanilmasi lazim, bu cocuk hirsli ve gol atmayi seviyor.

Kural 1:

Burak Yilmaz´a garanti bir ilk 11 pozisyonu vermiyeceksin, bu hatayi bütün Italyan hocalarimiz yapti. Her mac Burak Yilmaz´i kendisini kantilamak zorunda birakacaksin. Cünkü Burak tembel olmaya basliyor saha icinde, onu devamli ilk olarak yazarsan tahtaya. Arada sirada iyi oynarkende cikaracaksin, yada kulübeye cekeceksin, gidip kendisini yeniden kanitlayacak....

Mesele illaki bir yabanci gelsin ve Burak gitsin degil... Bir adebayor kalitesinde ve tipinde bir oyuncu varsa, bende tercih ederim Burak Yilmaz´a. Ama yabanci siniri varken, Burak Yilmaz´i gönderip Niasse´yi almak akil isi olmaz. Umarim yabanci siniri kalkar, yada zayiflar ona göre degerlendirmeyi daha güzel yapariz.

Skor taraftarları ve Burak fanboyları basmış burayı.Tamam son maçlarda gol atıyor olabilir ama attığı goller rakip futbolcu hatası veya boş kaleye.Attığı goller haricinde,özellikle ayağına top geldiğinde pozisyonları öldürüyor.Mesela 1 yararı varsa 10 zararı var maç içinde.
Neyse hazır bu aralar goller atmışken Rusya Ligi ne iteleriz en azından.

Ligimizin kalitesinin yerlerde olduğunu söyleyip üstüne bu adamın bu yeteneksizlikle bu kadar gol atmasına şaşırmak hakikaten enteresan...

Ersan gülümlerin,bekirlerin,sabrilerin defansta çok sırıtmadığı,selçuk,bilal kısa gibi adamların maestro olduğu ligde burak gibi adamlar da kral oluyor işte...

Ayrıca bir de şu soruyu sormak iztiyorum.Hani şu doğru düzgün görmeden herkesin salladığı pandevi torino istiyormuş...Torino italya liginin vasat takımlarından biri..Bir an düşünelim pandev mi torinoda oynayabilir,burak yılmaz mı torinoda oynayabilir..Hepimiz şundan eminiz ki kralımız burak yılmaz vasat dediğimiz torinoda bile oynayamaz....Pandev ise en kötü haliyle bile en azından tekniğiyle sırıtmaz..Haziran ayına kadar yani 6 ay önceye kadar 41 maç oynamıştı napolide çünkü..

İşte bu basit denklem bile türk futbolunun niye gelişmediğini,niye gelişmeyeceğini gösteriyor...Yeteneksiz kere yeteneksiz adamlar,
ülke dışına çıkınca beş para etmeyeceği belli olan adamlar burada kral,maestro muamelesi görüyor.Bunlardan yetenekli yabancılar gelincede itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor.

kendisiynen duvar pasi yapmak suretiynen ilisige girmeye kalkisan zavalli wesley sneijder'in hadiseden itibaren akil sagligini kucuk capli yitirdigini gorebiliyoruz

faqfo.jpg

Ayrıca şu Burak yabancı olsaydı muhabbetine de gıcık oluyorum.Siz kalitesiz yerli futbolcuları böyle şişirip laf söyletmezseniz daha çok Türk futbolu olarak gerileriz.Sonra da diyoruz ki niye Arsenal in yedek takımı geliyor bize evimizde 4 tane sallıyor,Bundesliga da küme düşme hattındaki Dortmund niye iki maçta 8 tane sallıyor.Çünkü bu kalitesiz yerlilere laf kondurtmayıp onları şişirdiğiniz için.

benim düşüncem herzaman aynı burak'a bizde oynadıgı sürece saygısızlık yapmam fakat hedefi avrupa olan bir takımın forveti olamaz

isterse 100 gol atsın avrupada da çok gol atıp adı bile duyulmayan adamlar var

BÜYÜK takımda oynayan forvette olması gereken bazı şeyler var burakta ise malesef tek bir özellik var araya koşu.

bi pozisiyon vardi, 4e2 falan gelmistik. sneijder buna pas verdi, duvar pasi yapacam derken top ortasahaya döndü ve kontra atak yedik

Son düzenleme:
Bakıyorum da ezbere yorumlar var. Maçı izlememişsin bari belli etme. Yok attığı pas hep rakibe gidiyor, yok defansa yardıma gelmiyor. Adam 2-3 top çaldı defansa gelip, %81 pas oranı yakaladı. Bazıları izlemeden yorum yapmasın lütfen.
kac kere bizim alanda topu alip pasi verene geri verdi? ezbere konusan sensin renkdas

Yabancı olsaydi ilk 11 de işi olmazdı..
Su bir gercek Sneijder 'den nefret ediyor :@

herangi bir bundesliga takima sinirsiz bütce ver, burak'a 5 million euro den fazla bonservis veren olmaz. bu adam 3 senede 100 küsür gol atmis, hala türkiyede oynuyor. neden acaba?

Bundesliga takımlarının baslarında akıllı yöneticiler var, bizim gibi parayı buldugumu anadoluda'ki mallara sacmıyorlar.

Burak Rusya'da piyasa eder, cünkü adamlar futbolu detaylı bilmiyor, istatistiğe bakar, basar parayı alır. Tıpkı bizim gibi,

Ya bu herifin sözlesmesinde kafama takilan bir olay var.

Biz bunu serbest kalma maddesini ödeyerek almadik mi? Öyle bir maddede parayi ödersin oyuncu serbest kalir kulübü birsey yapamaz. E niye bonservisinin 25%'ini Trabzon'a verdik? Jest olsun diye mi?

Geri
Üst Alt