#17 Burak Yılmaz

Messi den baska adam gecip gol atan oyuncu yok mu?

Orta sahadan alip 10 kisi gecsin istemiyoruz en azindan ceza sahasi icinde bire bir kaldiginda gecsin. Misal les dedigimiz Pandev gibi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

3.lig takımına calım atmasıyla bitti yani is :)

Hafta sonu Mersinli bir oyuncuyada calım atsın o zaman,

Demek istedigini anlıyorum, ceza sahası icinde topla bulustumu en azınan bir adam eksiltip kaleci ile karsı karsıya kalsın istiyorsun ama bu her oyuncunun harcı degil, 1 calım bile cok zor futbolda. Mesela bizde son 15 yıldaki santraforlar arasında sadece Drogba bunu yapabiliyordu ama Drogba, bu adam tarzında dünyada kac hücumcu var ? Oda süper ligde rahat adam geciyordu, İngiltere'de falan oda zor..

3.lig takımına calım atmasıyla bitti yani is :)

Hafta sonu Mersinli bir oyuncuyada calım atsın o zaman,

Demek istedigini anlıyorum, ceza sahası icinde topla bulustumu en azınan bir adam eksiltip kaleci ile karsı karsıya kalsın istiyorsun ama bu her oyuncunun harcı degil, 1 calım bile cok zor futbolda. Mesela bizde son 15 yıldaki santraforlar arasında sadece Drogba bunu yapabiliyordu ama Drogba, bu adam tarzında dünyada kac hücumcu var ? Oda süper ligde rahat adam geciyordu, İngiltere'de falan oda zor..

Burak 3. Lig oyuncusuna da calim atamaz :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kim adam gecip gol atıyor ? Messi'mi sandın herkesi :)

Ronaldo bile rahat adam gecemiyor, attıgı gollerin %65-70'i paslasmalar sonucu boslugu kacmak. Geri kalanıda uzaktan sutlar,penaltı v.s.
Ronaldo bile mi rahat adam geçemiyor hiç guleceğim yoktu sabah sabah Burak i savunmak için bu kadar ileri gitmeye gerek yok

Ronaldo bile mi rahat adam geçemiyor hiç guleceğim yoktu sabah sabah Burak i savunmak için bu kadar ileri gitmeye gerek yok

burak'ı savunmuyorum. adamın kapasitesi bu, boslukta topla bulusursa etkili olur yoksa savunmalar arasında kaybolup gider.

sen olaya farklı bir boyut katıyorsun, yok calım atamıyor falan filan. kim calım atıyor diyom bende sana ?

sunu demen gerekir, burak ileride top tutamıyor, buda burak'a atılan cogu topun rakibe gecmesine sebep oluyor. komple bir santrafor şart ama bu adamdan calım atıp goller atmasını beklemiyorum, ileride top tutar, arkasındaki hücumculara bosluklar acar, sneijder ile iyi anlasır, kendini cok iyi bosluklara atar skora gol/asist olarak katkı sağlar.

hamza hoca geldikten sonra tamamen değişti adam. ön yargılarınızdan kurtulun biraz . önceden çok kötüydü kabul ediyoruz ama artık oyunda önemi rol üstleniyor.iyi oynuyor. yetenekleri kısıtlı olmasına rağmen elinden geleni yapıyor . çalım atamıyor normaldir . calım atıp ayagında top tutsa burak bizim forvetimiz olmaz artık bunu kafanıza sokun bence :)

Kim adam gecip gol atıyor ? Messi'mi sandın herkesi :)

Ronaldo bile rahat adam gecemiyor, attıgı gollerin %65-70'i paslasmalar sonucu boslugu kacmak. Geri kalanıda uzaktan sutlar,penaltı v.s.

kabze messi mi simdi :red:
o bile gecen hafta ceza sahasi icinde adam gecip pozisyonlar buldu
muslera gününde olmasa en az bir tane atardi

ImageProxy

Kral artik bu kapaklari takmamasi lazim, ayip oluyor...

Gollerine devam edecektir şüphesiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kımse kusura bakmaısn hala cok kotu...oyle basıt pas hataları yapıo kı aklım sasıyor hele de hafıf yetenek gerektıren pas atmaktansa bıraz daha bekleyıp savunmanın yerlesmesını beklıo el mahkum katlanıyoruz yabancı sınırı kalkarsa bı sn tahammul edılmez yoksa

Adamim benim. Umarim Yarin neden sen Ligin en iyi forvetisin diye kanitlarsin. Ve bu kirli düzene nasil AHLAKLI SEREFLI goller atilir gösterirsin

Ooo bakiyorum aramiza yeni Burakcilar katilmis.

burak'ı savunmuyorum. adamın kapasitesi bu, boslukta topla bulusursa etkili olur yoksa savunmalar arasında kaybolup gider.

sen olaya farklı bir boyut katıyorsun, yok calım atamıyor falan filan. kim calım atıyor diyom bende sana ?

sunu demen gerekir, burak ileride top tutamıyor, buda burak'a atılan cogu topun rakibe gecmesine sebep oluyor. komple bir santrafor şart ama bu adamdan calım atıp goller atmasını beklemiyorum, ileride top tutar, arkasındaki hücumculara bosluklar acar, sneijder ile iyi anlasır, kendini cok iyi bosluklara atar skora gol/asist olarak katkı sağlar.
Ben zaten Burak in çalım atması gerektiğini iddaa etmedim takıldığım tek nokta Ronaldo bile zor çalım atıyor demen komik olmuş yani

Atsin atsin da Çin'e postalayalim derhal.

Bu vasifsiza kral deniyor nasil bir futbol ülkesidir lan bu.

Bos kaleye attigi golden orgazm olanlar var

Geri
Üst Alt