#17 Burak Yılmaz

mavi-kapak.jpg

Bu cuvallari tasimakta yardimci olmak isteyen renkdas varmi ? Belim incildi, artik toplamaktan biktim.

Süperdi.Muthiş bir hücum pres uyguladı.Toplarıda saga sola iyi dagıttı.Gecenin yıldızıydı tartısmasız.

Kral kendine yakışanı yaptı yine ne de olsa kral sonuçta

Adamsin oglum sen adam

defansda yardim önde zaten aktifligin helal helal helal

10.gol

Tam bi forvet gibi oynamaya başladı.O kadar eleştirdik herşeyi dedik ama 2 3 haftadır oynadığı oyunun hakkını vermek lazım.Umarım daha iyi olur

hatırlarsanız drogba geldikten sonra fatih hocanın döneminde biraz pozisyonu değişmişti daha çok gezen kanatlara kaçan orta sahaya gelen bir burak görüyorduk daha çok mücadele ediyordu.Fatih terim de daha çok mücadele etmesi gerektiğini daha çok koşmasını tembihliyordu ha bire.Evet gol oranı düşmüştü ama drogba'nın asistleri ile yine gol atıyordu.

Bu gece de o geçiş dönemine benzer çok koşan mücadele eden bir burak vardı.
Hamza hoca çok akıllıca bir hareketle burak'ı en uçta gömülmekten kurtardı.
Umarım bu gelişimine devam eder.Umut biraz top kontrolü olan ve top dağıtabilen bir adam olsaydı çok daha iyi ikili olurlardı ama malesef her ikisi de defanstan şişirdiğimiz topları kontrol edip kanatlara açamıyorlar.

Forumun ve bir çok taraftarın kronik sorunu. O an akıllarına geleni düşünmeden söyler, yazarlar. Azıcık öteyi, olasılıkları hesap etmek akıllarına gelmez hiç.

Ne yapacan işte forumun çivisi çıkmış durumda çoluk çocuk görev yapıyor yazı yazıyor bizde de alışkanlık olmuş ayrılamıyoruz forumdan, sırplara sırtlan dedim diye bana 20 gün ceza verdiler bunu da sırf hayri değişiği şikayet etti diye yaptılar forum birilerinin çiftliğine dönmüş durumda sonra bunları yazınca da vay efendim niye bizi şikayet ediyorsun forumda yok niye önyargılısın vs diyorlar.

hatırlarsanız drogba geldikten sonra fatih hocanın döneminde biraz pozisyonu değişmişti daha çok gezen kanatlara kaçan orta sahaya gelen bir burak görüyorduk daha çok mücadele ediyordu.Fatih terim de daha çok mücadele etmesi gerektiğini daha çok koşmasını tembihliyordu ha bire.Evet gol oranı düşmüştü ama drogba'nın asistleri ile yine gol atıyordu.

Bu gece de o geçiş dönemine benzer çok koşan mücadele eden bir burak vardı.
Hamza hoca çok akıllıca bir hareketle burak'ı en uçta gömülmekten kurtardı.
Umarım bu gelişimine devam eder.Umut biraz top kontrolü olan ve top dağıtabilen bir adam olsaydı çok daha iyi ikili olurlardı ama malesef her ikisi de defanstan şişirdiğimiz topları kontrol edip kanatlara açamıyorlar.

Hikaye. Umut ve Burak vasat oynadi.

Gol atti evet, penalti cikardi evet, ama o kosuyu heralde yapacak, her oyuncu yapardi.

Hikaye. Umut ve Burak vasat oynadi.

Gol atti evet, penalti cikardi evet, ama o kosuyu heralde yapacak, her oyuncu yapardi.
Mükemmel oynadı demiyor ki kimse , zaten umut burak top kontrol edebilen verkaç ve kanatlara topu servis edebilen adamlar olsa bizim ligte ne işleri var..

Galatasaray kariyerinin en iyi maçını oynadı.. top tuttu, çalım falan attı..

sakın bozma len, çok para yatırdık sana 5 sene için..

Eski formundan çok daha iyi. Bu arada şu anki pozisyonu ve oyunu takım oyununada etki ediyor.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt