#17 Burak Yılmaz

qral yine kapaklari takti

2. yari iyi oynadi ama fikrim degiştimi tabi hayir.

Şunuda söyleyeyim. O çalimlari nasil atti bende anlamadim.

Son düzenleme:
Abartmayın yav.3 haftadır gol atmaya başladı ve geriye gelip ilk gördüğü adama pas atıyor o kadar.Tabii beklentiyi o kadar düşürmüş ki biraz kıpırdadı mı mükemmel oynadı zannediliyor.İlk yarı Umut'la beraber çok kötüydüler.2.yarı biraz toparladı.

10 üzerinden 1 oynuyordu şimdi 10 üzerinden 2 oynuyor. Takıma zarar vermeye devam.

Takıma hamza hocanın gelişi ile itibari ile baya fayda sağlıyor. Daha iyisini beklemekde hakımız ama bu buraka laf atılınamaz arkadaş. Ön yargılıysan bilemem tabiki.
Umut varken üstelik burakın bukadar eleştirilmesinede inanamıyorum. Asıl futbol katili takımda şimdilik o hucum bölgesinde.
Fırsatcı golcülüğü var başkada bir nummarası yok.

Sow ve Emenike'yi toplasan bir Burak etmez. Gözümüzde büyütmeyelim su rakibin forvetlerini.

Burak bugün helal olsunu haketti, mükemmeldi bence ikinci devre.. Ilk yari rezil oyunumuzda kendisi de pay sahibiydi yanliz, ileride sadece bekliyordu, bize lazim olan ikinci devredeki Burak.

kendisine olumsuz bir beste uyarlamıştım ama hamza hoca geldiğinden beri farklı oynuyor

sürekli ofsayta düşmeyip rakibe hücum faul yapıp durmaması bile gayet iyiyken , üstüne aldığı topları tek pasla en yakınındekine verip oyunu hızlandırıyor zaman zaman değişik dönüş hareketleri yapıyor ve hatta bu akşam bacak arası çalım falan bile attı, 3. goldeki "pass to assist"i de iyiydi hele hele bunu topu murat ceylandan kazanıp yapması daha da iyiydi

şaşırtıyor

Yine rezalet bir maç çıkardı. Mücadele falan etmedi. Bu kambur, bela gitmeden iyi futbol göremeyeceğiz. 10 kişi oynamaya hiçbir takım dayanamaz.

Bunu Burak için söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama son maçlarda takımda oyununu izlerken keyif aldığım oyuncularımızdan biri oldu. İlk yarı Mersin domine etti zaten Burak değil kimse bir şey yapamadı ama ikinci yarı takımla beraber mücadele etti. Burak'ı mücadele etmeye inandırdığınız zaman ekstra oynuyor.

renkdashlar maçı izleyemedim, yetenek fakiri naptı bugün zarar verdimi takıma? görünen o ki vermiş yine

:indecisiveness::indecisiveness:

Geri
Üst Alt