#17 Burak Yılmaz

o degilde fenevde oynarken saç stili ne kadar degisikti

Burak+Y%C4%B1lmaz.jpg

Ben kendisini pek begenmem, ama umut bulut sagolsun , suan burak gözümde bir Rooney bir Luiz Suarez kalitesinde geliyor.

Burak'ı mumla aradık bu maç..
Gerçekten Hamza hoca geldiğinden beri kötü oynadığı maç yok adamın..
Resmen sihirli deynek dokunmuş gibi.
Allah sakatlıklardan korusun..

Seneye pabuç pahalı, o yüzden köpek gibi kasıyor. Yoksa futbolcu değil.

Tabirlerine dikkat etsen iyi olur. Ayrıca bu adamın 4 yıllık kapı gibi sozleşmesi var karakter yoksunu olsa arkasını devirip yatısa gecerdi zaten çoktan.Ha bide Melo gitsin tayfasını hatırlattın bana.

attığı goller selcuk ile takıma ihanet etmiş olduğu gerçeğini değiştirmeyecek

Hadi abisi ya.Ne çok biliyorsun sen.Hamza fener maçını kazanamazsa efsane değil kestane olur.Burak yılmaza it köpek.Selçuk inana hain.Bütün mesajların bu şekilde.Ne ayaksın akokarca?

burak ı sevmesemde elinden geleni yapar iyidir kötüdür o ayrı ama slçuk denen adamın prandelli döneminde takımı satmadığını düşünen gitsin bir hava alsın açılsın... hainliğin kralını yapmıştır

gol atsada yeteneksiz oldugu gercegi degismeyecekmis.

yeteneklisi sezonda 50 gol mü atıyor ??

yada yetenekli degil ise nasıl hücum oynuyor ?

yetenek bi sizde var zaten. elinizden tutan olmadı halı saha topcusu olarak kaldınız. yoksa Gs'nin degismez sol acıgı, ortasaha sı, santraforu olurdunuz.

En iyi olduğu dönemde sakatlıkla uğraşıyor. Olacak şey değil.
Fener'e golü var.

yeteneksiz diyenleri anlamak zor degil.

U dönüs yapmam ben arkadas komplexi bu galiba.

bir zamanlar burak toplu ve takim oyununda ciddiden yeteneksizin teki diye biliyorduk.
ama bukadar birden bu konuda kendisini gelistire bilecegeni kimse tahkin edemesdi herhalde ki son aylardaki burak cok farkli bu konularda

Futbolda bugünü var sonucda . dünü yok. fikirler degise bilmeli...

mesela next hamit altintop ola bilir :D

Ben dediklerimden dönmem şahsen. Yani dediklerimi inkar etmem. Bi 100 sayfa öncesini açsanız görürsünüz zaten. Top tutamaz saçma fauller yapar ofsayt bozar bundan futbolcu olmaz falan filan çok laflar ettim.. Ama bu adam bunlara dikkat etmeye başlayıp kendini geliştiriyorsa en çok desteğide ben veririm. Saygı duyarım. Şuan iyi gidiyor umarım bozmaz bu durumu

La bi uzayın bebeler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tabirlerine dikkat etsen iyi olur. Ayrıca bu adamın 4 yıllık kapı gibi sozleşmesi var karakter yoksunu olsa arkasını devirip yatısa gecerdi zaten çoktan.Ha bide Melo gitsin tayfasını hatırlattın bana.
Nereye yatıyor ? Önümüzdeki seneden itibaren ya aldığı paranın hakkını verir ya da kendine kulüp arar. Kaldı ki aldığı paranın hakkını vermesi imkansız çünkü o kadar kazanacak top oynayacak kapasite yok onda.

Burak in gol atmasını istiyorum kadıköy de !..fenerliler çıldırsınlar

Geri
Üst Alt